Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když vidím v místním psím vlákně, jak dobře se mají a pak čtu tohle, tak...🤬

Pořád kolem sebe vidím spoustu lidí, kteří se vůbec nezajímají odkud si berou štěně a klidně si ho přeberou někde na parkovišti u pumpy.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/jedno-stene-bylo-uhynule-dalsi-musela-jit-hned-na-veterinu-veterinari-odebrali_2507230740_mkv

Odesláno
před 2 hodinami, Micey napsal:

Jak jako, ze to nevedou pres vic.. prirodni cesty?

Přesně tak, naklikas si 20km okruh po turisticky značených cestách a 17km z toho jdeš po asfaltu. Že to je v severních Brdech vím, proto už tam nejezdím. Teď se motám kolem Tremsina a je to lautr stejny. Po 4 kilometrech po asfaltu jsem to vzal do lesa mimo turisticky značenou cestu a ok.

IMG_5395.thumb.jpeg.06ee32dfed8984915a8b4d9bdeaadd35.jpeg

Pak návrat na žlutou 

IMG_5398.thumb.jpeg.1dd4931e77865e3465d8299c27554a8d.jpeg

Odesláno
před 45 minutami, Prochy68 napsal:

Oprava, na zelenou 🙂

Ber to z druhý strany- kdyby tohle dělal každej, tak to tam brzo bude vypadat jako všude jinde. Je to hloupé psát, ale Brdy miluju ( rodnej dům táty máme ve Strašicích, druhej v Mirošově - jen pro ilustraci ) a je to obrana proti jelitům, co se v přírodě chovat neuměj. Jo a taky mimo značený cesty můžeš narazit na nějakou tu munici a to takřka všude ( dost často se stávalo, že se někdo hooodně netrefil :-)))). A turistika je tam v plenkách, ono se i tohle změní a povolej a vyznačej toho víc, chce to čas.

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, kuncák7 napsal:

Ber to z druhý strany- kdyby tohle dělal každej, tak to tam brzo bude vypadat jako všude jinde. Je to hloupé psát, ale Brdy miluju ( rodnej dům táty máme ve Strašicích, druhej v Mirošově - jen pro ilustraci ) a je to obrana proti jelitům, co se v přírodě chovat neuměj. Jo a taky mimo značený cesty můžeš narazit na nějakou tu munici a to takřka všude ( dost často se stávalo, že se někdo hooodně netrefil :-)))). A turistika je tam v plenkách, ono se i tohle změní a povolej a vyznačej toho víc, chce to čas.

No nemyslím si, jsou prazdniny, couram tu od soboty a všeho všudy jsem tu potkal asi 30 turistů, z toho bylo asi 25 nějakej skautskej oddíl a všechny jsem potkal na Třemšíne. Možná jsem dokonce potkal víc cyklistů, protože tohle jsou spíš až na 10% výjimek typove cyklostezky značeny jako turistický stezky. Možná se už turistům mého řazení co nejsou místní a neznají to tu aby věděli kudy, na ten asfalt nechce 😉. Ohledně munice jsem neviděl ani ceduli,to jsem viděl naposledy někde v okolí Zaječova, tady nic.

Každopádně jsem tak nasranej, že se zítra nejspis jedu podívat na Orlik a to už je co říct, že se mi chce mezi lidi 🤣

Odesláno

No a ze Skalky po červený brdská hřebenovka po asfaltu 😅. Loni jsem šel....pravda, nemusel jsem čoklovi aspoň stříhat drápy 😉

Odesláno
před 2 hodinami, bohus76 napsal:

My byli minulý týden na Skalce a Velké ( Malé) Americe

IMG_20250718_140300.jpg

IMG_20250719_155711.jpg

IMG_20250718_125011.jpg

Když Ameriky, tak jsi došel i na Mexiko?

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Prochy68 napsal:

No a ze Skalky po červený brdská hřebenovka po asfaltu 😅. Loni jsem šel....pravda, nemusel jsem čoklovi aspoň stříhat drápy 😉

Ale zase pak v zimě, když jednou za pět let napadne trochu sněhu, tak člověk vyrazí po tý cestě na běžkách …. a po půl kilometru narazíš na úsek kde to posraný lesáci protáhnou traktorem s pluhem, aby si tam mohli na Hřebenech vopíct prase a všichni tam mohli dojet i dáčijema na letňákách 😄

Upraveno uživatelem Waya03
  • Like 1
  • Haha 1
Odesláno
V 23. 7. 2025 v 15:24, Prochy68 napsal:

Přesně tak, naklikas si 20km okruh po turisticky značených cestách a 17km z toho jdeš po asfaltu. Že to je v severních Brdech vím, proto už tam nejezdím. Teď se motám kolem Tremsina a je to lautr stejny. Po 4 kilometrech po asfaltu jsem to vzal do lesa mimo turisticky značenou cestu a ok.

IMG_5395.thumb.jpeg.06ee32dfed8984915a8b4d9bdeaadd35.jpeg

Pak návrat na žlutou 

IMG_5398.thumb.jpeg.1dd4931e77865e3465d8299c27554a8d.jpeg

Byl jsem v těch končinách na vojně, tak děkuji za připomínku té krásné přírody.

Odesláno

dnes po 6.hod jsem projížděl kolem nehody - převrácené auto v lese, méně frekventovaný úsek a padák dolů. Nevěděl jsem, jestli je to čerstvé nebo už vyřešené. Sice nesvítilo a motor neběžel, ale i tak jsem oblékl vestu, vzal lékárničku a běhal kolem, jestli tam někdo není. Až po zavolání na Policii jsem se dozvěděl, že už to bylo řešené. Chápu, že se nedá označovat všechno, ale tak mě napadlo — kdyby se dalo dát na místo třeba páska , že je událost vyřešená, zvlášť když tam jsou čerstvé stopy, které noční déšť nesmyl..🤔

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...