Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 minutami, safi napsal:

Pravdu máš ty i chatgpt. Já jsem si v tom šoku ani na existenci toho limitu nevzpomněl 🙂 Jsem debil 😄  

před 4 minutami, Prochy68 napsal:

Limit je už 200

Vidíš, už i já žiju postaru 🤣🤣

Odesláno

Já jsem moc nepíšu, protože se mi nechce pořád fňukat. Ale dneska už toho mám tolik, že musím.

Nejdřív se tahám s celníkama o nový hodinky, protože celní oddělení Fedexu si neumí předávat dokumenty a celní dispozice včetně objednávky a potvrzení o zaúčtování transakce si vyžádali ode mě potřetí. Potřetí posílám ty samé dokumenty, ale teď už to vypadá nadějně, tak mi držte palce

Druhá věc: pořídil jsem do práce nový komp s Threadrippem 7970X a RTX 5090. Tak jsem si tam pustil včera pustil nějaké Python skripty pro trénování modelů strojového učení (Random Forest, Catboost) nad daty leteckého laserového skenování. No ale jelikož těch modelů bylo přes dvacet, tak to běželo ještě dneska. Jenže dopoledne si nějací pučmidráti začli hrát s pojistkama a výpočet mi přerušili. Když jsem na ně začal kurvovat, tak se vymlouvali, že to hlásili dopředu. Jasně, to vám tak budu věřit. Naštěstí jsem si jednotlivý foldy ukládal do SQLite, takže jsem si udělat resume skript a snad to pujde nějak poslepovat. Mohl jsem tam napojil UPSku, ale teď jsme se zrovna po rekonstrukci čerstvě nastěhovali, tak to rozbíhám všechno postupně.

Kdybych neměl od pěti výuku, tak už se na to dneska vykašlu a půjdu na pivo.

• Sad 2
Odesláno

Neví, o čem mluvíš, asi jiná řeč..

Ale rada je jediná- vyser se dnes na to a jdi na pivo. Uleví se ti a zítra to půjde o mnoho líp.

• Like 3
  • Haha 1
Odesláno

Systém Zásilkovny. 😞 Takto probíhal rozhovor se zákaznickou linkou:

Já: Mám problém, objednal jsem si zásilku s doručením na moji adresu a eshop ji takto potvrdil. Vaše aplikace mi dnes nahlásila, že zásilka bude doručena do Z-Boxu, který je ode mě 10 km. Mám jiný Z-Box 400 m od domu, zásilka není ještě ani na depu, můžete ji přesměrovat do bližšího Z-Boxu?

ZL: Přesměrování do jiného Z-Boxu není možné.

J: A proč to jde vůbec do Z-Boxu, když mám mít doručení na adresu?

ZL: Dodavatel doručení na adresu nezaplatil, proto jde zásilka do Z-Boxu.

J: No a proč jde do Z-Boxu, ke kterému to mám 10 km, když ten bližší je volný? Ověřil jsem si jeho kapacitu v aplikaci.

ZL: Tak jste si ten bližší Z-Box mel vybrat, když jste zásilku objednával.

J: Objednával jsem doručení na adresu.

ZL: Dodavatel doručení na adresu nezaplatil, proto jde zásilka do Z-Boxu.

J: A není možné změnit Z-Box, když zásilka ještě není ani v depu?

ZL: Přesměrování do jiného Z-Boxu není možné.

No a tady se kruh uzavřel. Ještě jsme si ten rozhovor třikrát zopakovali. Idiotský systém zásilkovny ale nezlomíte. Takže sedám do auta a budu tři čtvrtě hodiny projíždět Prahu tam a pak zase zpátky... 😞 Které hovado tohle vymyslelo?

Odesláno

Slovo běs (démon, zlý duch) je v českém jazyce životné. Patří do rodu mužského a skloňuje se podle vzoru muž, tj. ten běs, bez běsa/běse, v množném čísle: ti běsové/běsi 👻

• Dát hlas 3
Odesláno

Běs může být životný i neživotný.

Životný: Čarodějnice a jiní noční běsi ho uchvátili.

Neživotný: Posedly ji běsy pýchy. Běs války zuřil tehdy po Čechách.

Odesláno
před 4 hodinami, Radek124 napsal:

@Tittus K dokonalosti už chyběl už jenom dotaz na rozloučenou "A mohu Vám ještě nějak pomoci?" 🤖

To úplně ne, ale na závěr mi popřáli příjemnou cestu k Z-Boxu. :D

Odesláno

Dnešní návštěva veteriny- 

Teatcher Rex Poslední skaut 11.5.2011- 15.3.2026.

Psů už jsem měl hodně, ale tenhle malej, vychcanej, neposlušnej a tvrdohlavej pes, co mě jen v hodinkách přišel na pěknej balík ( dostal se kdysi na mou sbírku origo remenu a řádně si s ní pohrál ), mi přirostl k srdci nejvíc ( a ženský si vyloženě obtočil okolo prstu ). 

Kurwa

• Sad 8
Odesláno
před 3 hodinami, kuncák7 napsal:

Psů už jsem měl hodně, ale tenhle malej, vychcanej, neposlušnej a tvrdohlavej pes, co mě jen v hodinkách přišel na pěknej balík ( dostal se kdysi na mou sbírku origo remenu a řádně si s ní pohrál ), mi přirostl k srdci nejvíc ( a ženský si vyloženě obtočil okolo prstu ). 

Kurwa

Chápu, před měsícem jsem absolvoval totéž.

• Sad 1
Odesláno
před 4 hodinami, kuncák7 napsal:

Kurwa

Mně odešel Kenny v prosinci, stejný plemeno, možná si pamatuješ. Musím říct, že jsem to ještě nerozchodil a každej výlet a cesta ven mi ho pripomina. Do vlákna o psech si ještě netroufam. Drz se!

• Sad 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...