Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, geometr napsal:

@Prochy68 a klfree nebo kladnonet?

Ale jo, alternativy nejaky jsou. Uvidim jak se to vyvrbi, cekal jsem ze vydrzim alespon do konce zvyhodneneho obdobi. Prinejhorsim dam simku do routeru a bude klid.

Odesláno

Tak na konci zvyhodnenyho obdobi staci rict ze jdes jinam a oni tu lepsi cenovku nejspis prodlouzi. 

Jinak dneska uz je jedno jestli O2, nebo Vodafone, narazit na nekoho kompetentniho je sakra velky stesti. 

• Like 1
Odesláno

Zku*vený polský řidič autobusu zablokoval u shopping parku všechny nabíjecí stanice.

Volal jsem MP a už vidím, že to řeší.

Doufám, že ho alespoň nakopou do prdele, protože teď musím nabíjet za spot u Tesly, kde nemám předplatné ☹️

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Jsem nasraný sám na sebe a svou blbost.  Telefon v ruce, vyplé handsfree ať nebudím malého který mi spí v autě.  Výsledek- 4 body a 2500 Kč.  

Aby toho nebylo úplně málo vylila se mi v autě plechovka se starou barvou. 

• Sad 1
Odesláno

Hrozně mě s..e, že nejsem chobotnice, včera jsem udělal dva nakupy ohledně hodinek a tři ohledně řemínku. Myslel jsem, že jsem cajk. A dneska narazil na inzerát hodinek, které bych chtěl vyzkoušet. Kurwa drát, kdy tohle skončí?

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 56 minutami, geometr napsal:

Dávej si je i na nohy.

před 3 minutami, Jehlan napsal:

Pro vás oba- hodinky na tahu se na nohu či dál na ruku dávají prostě špatně a to nemluvím o zapnutí🤣🤣. Čekal jsem konstruktivnejsi nápady👍, jdu si pobrecet nad dalšíma hodinkama v inzerci. 

• Haha 2
Odesláno
před 4 minutami, kuncák7 napsal:

Pro vás oba- hodinky na tahu se na nohu či dál na ruku dávají prostě špatně a to nemluvím o zapnutí🤣🤣. Čekal jsem konstruktivnejsi nápady👍, jdu si pobrecet nad dalšíma hodinkama v inzerci. 

(tak se zeptej AI) Jak spojit troje hodinky do jednoho náramku pomocí článků tahu 😄 a můžeš chodit s 3+3 

Odesláno
Před hodinou, kuncák7 napsal:

Aplikuji pravidlo odlozeni nakupu o 6 mesicu😀 Z par nakupu tak seslo😀

Odesláno
před 3 minutami, gun4 napsal:

Aplikuji pravidlo odlozeni nakupu o 6 mesicu😀 Z par nakupu tak seslo😀

To bych nekoupil nikdy nic. Byly časy, kdy jsem si od mrakouše koupil vysněný hodinky na benzínce v Průhonicích a ješte ten den večer jsem je směnil s ricousem po pár pivech v gejtu...

• Haha 1
Odesláno
před 1 minutou, bandicoot napsal:

To bych nekoupil nikdy nic. Byly časy, kdy jsem si od mrakouše koupil vysněný hodinky na benzínce v Průhonicích a ješte ten den večer jsem je směnil s ricousem po pár pivech v gejtu...

Bohužel, přesně tak. Např. teď si píšu s jedním chronomagorem odsud a zjišťujeme, že jsem s ním v lednu už obchodoval- prodal jsem mu hodinky. Ty samé hodinky jsem už koupil a prodal znovu. Sám si nepamatuju, co jsou vysněné hodinky předevčírem, natož půl roku zpět 🤣🤣

• Dát hlas 1
Odesláno
před 25 minutami, kuncák7 napsal:

Hodinky, ne členy 🤣🤣. To už bych zpětne dohromady nedal. 

Já tam mám i členy 😅

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Prochy68 napsal:

Já tam mám i členy 😅

To jsou ty zkušenosti který nemám 🤣🤣. Plánoval jsem tu původně koupit jen jedny definitivní hodinky a skončit. 

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Kurna tak to je snad jasne. Hodinky - vyrobce, model, kolik jsem za ne dal, kolik jsem na nich prodelal, od koho je mam a komu jsem je prodal. Plus nejake poznamky jako servis, typ baterie apod. Kdyz uz excel, tak aspon trosku sofistikovane. 

Jeste by se to dalo rozsirit o seriova cisla hodinek, ale s tim jsem se zatim nechtel mrskat.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...