kuncák7 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Kurna tak to je snad jasne. Hodinky - vyrobce, model, kolik jsem za ne dal, kolik jsem na nich prodelal, od koho je mam a komu jsem je prodal. Plus nejake poznamky jako servis, typ baterie apod. Kdyz uz excel, tak aspon trosku sofistikovane. Jeste by se to dalo rozsirit o seriova cisla hodinek, ale s tim jsem se zatim nechtel mrskat. Tak ty jdi taky do zadele , ještě si budu trhat vlasy, kolik jsem prodělal. A že jsem na žádných nevydělal, to vím i bez statistik. 1 1
Harwey Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Kto neprerobil na hodinkach tu nema co robit ;))))) 8
kuncák7 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Kašlu na vás . Bud jsou tu lidi, co mě nechápou, nebo naopak magori , co nechápu v jejich uchylkach já. 2 1
Josef01 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Základ je hodinky neprodávat, pak se na nich nedá prodělat 2
Prochy68 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 6 hodinami, Josef01 napsal: Základ je hodinky neprodávat, pak se na nich nedá prodělat Jenže @kuncák7 při jeho objemech by musel přistavět patro . Počkat? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
geometr Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Já nevím, jak by teda už muselo vypadat ženské finále nejstaršího a nejslavnějšího tenisového grandslamu, aby ho Česká televize vysílala. Ta údajně vyvážená a nestranná televize. 3
Micey Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července A ty nemas Primu? Jako ja jsem pro, pokud nad nima visi to, ze se vratej kvuli vlade na rozpocet pred dvaceti lety, kdy byly vsechny naklady asi tak na 50%, proc by se meli prebijet s celoplosnou komercni televizi kvuli sportovnimu prenosu?
geometr Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července (upraveno) Já si můžu pustit třeba i Eurosport, ale o to přeci vůbec nejde. Proč by to měli vysílat a přebíjet se s komerční televizí? Inu pro to, že když už teda mají sportovní kanál, tak už nevím, co víc "národního" by tam mohlo být. Obzvlášť v dnešní době, kdy už možná ten sport a české sportovní úspěchy, jsou jednou z posledních věcí, která ten národ trochu spojuje. Konkrétně tenis - je to jeden z našich úspěšných sportů celkem kontinuálně. A vyloženě mě sere, že ČT ho ignoruje celkem vytrvale. A letošní Wimbledon? Celkem se asi dalo očekávat, že by opět k nějakému úspěchu mohlo dojít, obzvláště při počtu našich holek, který tam letos byl a formě současných favoritek. Takže nějakou trochu připravenost bych očekával. No jako tradičně se tak nestalo. Upraveno 11. července uživatelem geometr
Micey Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července (upraveno) Tak ja to beru tak, at ty super drahy top sportovni svetovy akce resej komercni televize a verejnopravni necht dela sport v regionech, detsky olympiady, mensi sporty.. prece nebudou mit tipovaci tym na kazdou velkou sportovni akci a podle sance Cechu dopredu nakupovat finale:) Ale jasan, kazdej to muzem videt jinak. Upraveno 11. července uživatelem Micey 3
geometr Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Jo, to bych bral, jenže když už na jedný straně je MS ve fotbale a na druhý nemůže být třeba aspoň jeden tenisový grandslamový finálový zápas se 100% českou účastí, tak mi to nějak nesedí.
Micey Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Vidis to sem ani nevedel ze fotbal je na CT, to si klido mohli odpustit, pro me za me:) Zas asi to nakupovali par let dopredu..
Gustaf Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Ani nenaštvalo, ale nebylo to hezké sledovat z první linie... Člověku je ouzko.... https://www.lavocedivenezia.it/dramma-in-spiaggia-a-bibione-bagnante-crolla-senza-vita-la-moglie-e-colta-da-un-malore-ed-e-grave-uomo-accorre-in-soccorso-ma-sviene/
FantasticFabio Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července před 4 hodinami, Gustaf napsal: Ani nenaštvalo, ale nebylo to hezké sledovat z první linie... Člověku je ouzko.... https://www.lavocedivenezia.it/dramma-in-spiaggia-a-bibione-bagnante-crolla-senza-vita-la-moglie-e-colta-da-un-malore-ed-e-grave-uomo-accorre-in-soccorso-ma-sviene/ Hlavně se do ničeho nenamoč ….
Gustaf Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Právě teď, FantasticFabio napsal: Hlavně se do ničeho nenamoč …. No neeee..... 1
Prochy68 Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Pekelnej 100Mbit od O2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VS Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července (upraveno) To jsem na tom na drátu SPT Telecom ještě dobře. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července uživatelem VS
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se