kuncák7 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 22 minutami, dawe009 napsal: Přestaň dráždit hada bosou nohou a radši mi řekni, proč je zase zavřená Bucharova a kdy hodláte otevřít Klikatou. Sorry, dnes si mě fakt nevsimej , mám super náladu a tak rejpu tady. Na tamto kouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Když jsem rozhozenej z rovnováhy, tak občas na nepředvídaný místa položim to malý hulítko juul. Mrcha je malá jak flashka. A to pak hledám jak debil. Kolikrát to beru od garáže po terasu... Mělo by to mít pípátko na mobilní vyhledávací apku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Taky máme na Thuke kolečko bez klíče, když to nejde zavřít nebo to je naopak volné, stačí rukou upravit a pohoda, za 10 vteřin hotové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 To uz je jedno, dawe to strelil warannovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 jeden z nich zapláče. je tam černý šroub a tím se nastavuje vůle, aby držák neměl vakl. jen že jdu okolo....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Zlata dobra Yakima na gulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Jděte do vole prdele s vašima kolečkama Já tam mám proste z boku šroub. Hotové, vyřízené. Další prdel bude zejtra, až mi to z toho auta spadne, a pak v sobotu, až já spadnu z kola.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 To už konečně doufám budeš točit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 39 minutami, dawe009 napsal: Jděte do vole prdele s vašima kolečkama Já tam mám proste z boku šroub. Hotové, vyřízené. Další prdel bude zejtra, až mi to z toho auta spadne, a pak v sobotu, až já spadnu z kola.. Dave vidim sebe pred 3 rokama, kdyz sem to kupoval, nechcalo, ale bylo 39.7 stupne a stin neexistoval, za hodinu jsem byl v prde.i jak fyzicky tak psychopaticky a chtel sem to jet vratit nasranej jak hovado.. no... a pak... sem nasel to pojebany kolecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 1 hodinou, Harwey napsal: Zlata dobra Yakima na gulu Moja rec. Ak uz platit nezmyselne prachy za Thule, tak za tasku hrusiek navyse je Yakima. A to sa vacsinou ani neda porovnat (akoze Yakima je o vyvojovy krok vpredu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 před 4 hodinami, sibirnaya napsal: https://youtu.be/ZnpEXWKK5D8 Yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 18. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2020 Dnes ráno rozbitý dvě okna na dodávce a vyčórovanej vercajk: kango, dvě elektrický kladiva a akuvrtačka. Naštěstí přehlídli drahej měřák. Místo snídaně pokec s bengama, cesta v dešti bez oken 160km pro bazarový skla, svépomocná montáž na ulici s neustálou hrozbou dalšího lijáku, úklid střepů a večer snídaňoobědvečeře a online objednávání nového vercajku. Teď už s lahváčem Plzně v klidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 14 hodinami, dawe009 napsal: Přestaň dráždit hada bosou nohou a radši mi řekni, proč je zase zavřená Bucharova a kdy hodláte otevřít Klikatou. Ahoj, tak píši jak jsem slíbil - Klikatá má být uzavřena do 20.12.2020 ( https://www.praha5.cz/dopravni-omezeni-klikata-bude-od-pondeli-23-brezna-2020-uzavrena/ ). Bucharova bude asi na kratší dobu, nicméně je tam plánovaná úprava / zklidnění ( teď jsou tam uzavírky částečně plánovaná údržba a částečně havárie - propad vozovky, havárie potrubí vodáren a tepláren ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 24 minutami, kuncák7 napsal: Ahoj, tak píši jak jsem slíbil - Klikatá má být uzavřena do 20.12.2020 ( https://www.praha5.cz/dopravni-omezeni-klikata-bude-od-pondeli-23-brezna-2020-uzavrena/ ). Bucharova bude asi na kratší dobu, nicméně je tam plánovaná úprava / zklidnění ( teď jsou tam uzavírky částečně plánovaná údržba a částečně havárie - propad vozovky, havárie potrubí vodáren a tepláren ) Díky že ses na to nevykašlal. Klikatou budou teda dělat rok jo? To ta silnice pak asi bude ze zlata. A Bucharovou zklidnit, jak jinak. Takže tam namalujou pruhy pro kyklisti. Aby se mohli dobře dostat na to křížení s ústím radiály, kde je sejme kamion. Paráda. Jezdím tamtudy denně roky a cyklistu jsem viděl tak možná 2x. Takže teď měsíce je jediná cesta ze Stodůlek na Plzeňskou kolem Waltrovky a přes Malvazinky. Dřív to byla fajn alternativa/zkratka pro místní, dnes je to hlavní tah. Nebo po ultraucpané zklidněné Radlické. S těmi hochy bych se chtěl někdy vidět..asi by se měli zklidnit hlavně oni. Z Prahy se stává neprůjezdná oblast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 @dawe009 takže jsou ve svém programu úspěšní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Před hodinou, dawe009 napsal: Díky že ses na to nevykašlal. Klikatou budou teda dělat rok jo? To ta silnice pak asi bude ze zlata. A Bucharovou zklidnit, jak jinak. Takže tam namalujou pruhy pro kyklisti. Aby se mohli dobře dostat na to křížení s ústím radiály, kde je sejme kamion. Paráda. Jezdím tamtudy denně roky a cyklistu jsem viděl tak možná 2x. Takže teď měsíce je jediná cesta ze Stodůlek na Plzeňskou kolem Waltrovky a přes Malvazinky. Dřív to byla fajn alternativa/zkratka pro místní, dnes je to hlavní tah. Nebo po ultraucpané zklidněné Radlické. S těmi hochy bych se chtěl někdy vidět..asi by se měli zklidnit hlavně oni. Z Prahy se stává neprůjezdná oblast. Ze zlata určo nebude, při kvalitě oprav bude nejpozději za 2 roky rozkopaná znovu. Bucharova - je to bohužel trend, na tohle jsem malej pán. Je mi líto, že v drtivé většině nemám lepší zprávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Takže chlapi, jestli mi to spadne, tak si mě nepřejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Radši nic , dvoudenní práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 2 minutami, kuncák7 napsal: Radši nic , dvoudenní práce. Pockej až ti spadne drevo zase.. Přijdu si kopnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 4 minutami, dawe009 napsal: Pockej až ti spadne drevo zase.. Přijdu si kopnout Ne, tohle je lepší než to dřevo :-))). To mi tak nějak padá furt ( prostě to neumím skládat ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se