safi Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 26 minutami, Xenomorfus napsal: Safi: Starosti co bude za 12 roku bych fakt chtel mit :-P. Tobe dlouho nikdo neodrel auto, co? :-D. Už pár dní ne... Ale mám nějaký splýn z budoucnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Ja to jen zopakuju: https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/spalovaci-motory-evropa-synteticka-paliva-elektromobilita.A230328_121621_eko-zahranicni_jla Dneska me EU ucinala "dezolatem" nebo jak se tomu nadává. Az bude referendum pro vystup z EU budu pro. A zrejme budu i usilovat, aby bylo. Na druhou stranu je mi nejvic na bliti z nasi vlady. Naprosta vestina lidi je proti a nas prislusny ministr to schvali?? Nerika se tomu velezrada? A nebyl to odjakziva hrdelni zlocin? Jinymi slovy, soucasna vlada porusila system demokracie, tj. vlady vetsiny. Pak zcela legitimne nastupuje revoluce jako ultimatni nastroj demokracie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Demokracie neni diktatura většiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 A co tedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Diktatura menšiny v rámci konání "dobra". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Ano taky mi to tak v realu prijde. Ale nemyslim si, ze tohle byla prvotni idea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Vláda lidu jestli nevidíš rozdíl, začni de Tocquevillem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Machiavellim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Nevšiml jsem si při čtení Machiavelliho, že by popisoval demokracii, začal bych tím de Tocquevillem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 před 6 hodinami, safi napsal: Už pár dní ne... Ale mám nějaký splýn z budoucnosti. To jsi na tom hodně špatně, já mam zatím jen splín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 A do toho neumím už ani česky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 (upraveno) Jo, povesit je vsechny. Tyvoe zaplatpanbuh za EU, kdyz tady ctu ty hemzy z idnesu, plus velezrady a tak. Upraveno 28. března 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 No jeste jim zatleskej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Zrovna v aktualni situaci, kdy muzeme byt stastni, ze jako soucast EU tady nemusime trpet tu rudou svoloc, muze o vystoupeni z ni mluvit jenom blazen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Tohle fakt mrzí. Z Ostravaru ho pít nebudu ani za zlatý prase. Kdo ho měl v pivovarce čepovaného, pochopoí. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Od Ostravaru nemůžeš pít vůbec nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Právě teď, marosh napsal: Od Ostravaru nemůžeš pít vůbec nic. Dovolil bych si oponovat Černá barbora 13 mi chutná l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 před 9 minutami, marosh napsal: Od Ostravaru nemůžeš pít vůbec nic. Ja vim Maroshku, ja vim. Z vaseho kraje piju toliko Barabu a Ciezsyn. Beskydsky pivovarek a Nachmelena opice jsou o kus dal, ale ty me taky nemusi dlouho tahat za rukav. A dobrej radek v lete, 12 nebo ROG vlastne taky jdou. Ale Ostravar, to fakt ne. Spojeni Staropramen Ostravar me vyvolava nutkani usednout na trun. Jen ta predstava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Máš dobrý výběr, schvaluje se. Baraba už se konečně nevaří ve Frýdku, ale doma v novém pivovaru v Těšíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Baraba má skvělou ipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se