Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nedočkavej jak ta prvnička, věřit že "od Soboty 20.1." v knedlíkově znamená "od 20.1. 0:01" - notabene když žádný ze státních úřadů které by tu ptákovinu měly akceptovat dnes stejně nefunguje :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedočkavej jak ta prvnička, věřit že "od Soboty 20.1." v knedlíkově znamená "od 20.1. 0:01" - notabene když žádný ze státních úřadů které by tu ptákovinu měly akceptovat dnes stejně nefunguje default_whistle.gif
Jsem dostal primo info, ze muzu.. co taky delat jineho po navratu z hospody.. :-))

Po opakovanem restartu se to pak chytlo...Screenshot_20240120_075706_X.jpg.5bde7852a5a6e5c5dd9271e2ab2ae7af.jpg
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Jsem dostal primo info, ze muzu.. co taky delat jineho po navratu z hospody.. :-))

Po opakovanem restartu se to pak chytlo...

A tobe uz to teda jde? Ja mam jen tu uvodni info stranku, resp. jde rolovat horizontalne na 4 info stranky, jinak nic. 

Odkaz ke komentáři

Registrace přes bankovní identitu u KB- něco se pokazilo stavte se na pobočce.

Asi to mysleli dobře dopadlo to jako vždycky

Odkaz ke komentáři

Chvilema to jede..obcanka se ulozila uz v noci ...fakt by me zajimalo, kolik lidi to z prdele zkouselo o pulnoci jako ja, ze to padalo uz vecer, system jinak podle oznameni agentury bezel uz od odpoledne.... dneska rano to jeste jakztakz pochopim ty trable, ale v tu noc moc ne... no a sranda je, kdyz se clovek chce prihlasit do jiz stazene obcanky a zrovna to nejde (pretizeni) tak to spadne do chyby, namisto aby to aspon zobrazilo tu jiz stazenou obcanku....tu to zobrazí, jen kdyz si clovek shodi signal, respektive datove pripojeni, a pak se milostive ukaze aspon ta stazena obcanka v offline verzi...

Odkaz ke komentáři

Taky musím vyvážit kladnou zkušeností. Včera kolem druhé odpoledne apka naistalována, projeto RB bankovni identitou a hotovo. Opravdu jak nůž máslem. Až mi to přišlo divný, to je fakt ;)

Odkaz ke komentáři

Opakovaně 

Nejsme schopni dokončit Váš požadavek.Prosím zkuste zavřít prohlížeč a znovu se přihlásit.
Chyba: 200202

Údaje pro technickou podporu

TelemetryID: 4b091fa13fa863e0-4f3eae4db22d9d03

Datum a čas: 2024-01-20 13:43:06Z

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Vypadá to že úvodní nápor už opadá a (přes několik reloadů registrační stránky + zapomenuté kecy že "lze mít jen jedno zařízení") krze bankovní identitu spořky to během pár minut proběhlo a funguje jak na iPadu, tak na iPhonu. Každopádně není kam spěchat, dřív než za půl roku to v knedlíkově beztak nebude rozumně použitelné - stačí si vzpomenout na slintákové tanečky kolem "tečky", tu taky všude formálně "akceptovali", ale reálně ji nikdo neuměl přečíst :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Taky jsem to dneska rano stáhl na první pokus, pak přesně 3 kliky přihlásit mobilním klíčem-> spustit mobilní klíč na tomto zařízení -> potvrdit a najednou se mi tam objevila občanka. Nečekal jsem to ale bylo to fakt easy, takže já taky musím vyvážit pozitivní zkušeností

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Ajaj napsal:

asi jsem 100 let za opicema, ale k čemu je to vlastně dobrý? 

Když se ti to povede aktivovat, můžeš se s tím vytahovat na chronomagu. 😅

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...