Kairos Posted March 18, 2024 Report Share Posted March 18, 2024 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Ta cibule bývá shnilá už na krámě. U česneku je to někdy problém poznat. Okurky ve šprce nekupuju, nemělo by se to údajně takto dávat do ledničky, pod šprckou kondenzuje vlhkost což urychluje proces kompostace. tak jsem se zase neco priucil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted March 18, 2024 Report Share Posted March 18, 2024 Ja jak to tak ctu, tak u vas se neda koupit uz vubec nic. To je psycho. Normalne rozjedu zasilkovou sluzbu, at mate co jist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted March 18, 2024 Report Share Posted March 18, 2024 A chudák @hopa26 ostrouhá... Jedině jestli bude rozvážku dělat Karel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick06 Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 Ja jak to tak ctu, tak u vas se neda koupit uz vubec nic. To je psycho. Normalne rozjedu zasilkovou sluzbu, at mate co jist.Dostaneš se do spirály "blahobyt se nepřežije " jediné že bys vozil čekankovou kávu a koláčky z pilin.( nebo hmyzu). My rodiče měli hospodářství ( kráva, ovce, hyd a pole) a to co je teď na výběr v kterémkoliv marketu o tom se nám mohlo jen zdát. ( sklep byl kamenný).Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 před 10 hodinami, Radek124 napsal: A chudák @hopa26 ostrouhá... Jedině jestli bude rozvážku dělat Karel To neee, hopovu cesneku bych se vubec neodvazil konkurovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 Hm, momentálně jděte s jídlem do pryč, vymstila se mi má obliba teplého pečiva, právě jsem vyplivl velkej kus zubu, sakra. Jak já se tý zubařky bojím a týhle bolesti obzvlášť. Cimrman měl pravdu - zuby, pohroma huby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 (edited) Nech se uspat Edited March 19, 2024 by Potkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 Před hodinou, kuncák7 napsal: ....Jak já se tý zubařky bojím a týhle bolesti obzvlášť.... před 5 minutami, Potkan napsal: Nech se uspat Neboj, Martas, Potkan urcite myslel jen na dobu toho zakroku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 Stavební práce na parkovišti. Večer je posloupnost z následující (čelem k autu zleva doprava): Díra s plotem 2 metry mezera Cedule zákaz parkování se šipkou od cedule doprava. Metr mezera Moje auto. Večer je posloupnost následující: Díra s plotem Moje auto Stejná cedule zákaz parkování (posunutá o cca 4 metry). Hrozí mi za to pokuta, nebo ne? Praha a modré zóny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopa26 Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 (edited) @Radek124 Sem to driv moc nechapal, rikal sem si jak nekdo muze kupovat sunku ktera smrdi a papir je prochcanej vodou jeste nez ji doneses domu. Zaplatim skoro stejne za Medovou sunku (prekrtil sem ji na Mrdavou sunku) , staci z ni jeden platek a fakt voni. Denne si necham nakrajet cerstvou. Stejny maso, bych musel bejt blazen, abych ho kupoval v marketu, kdyz jednou za 3 tydny reznik baci kravku, nebo prase a muzu to koupit u nej. Podobnyny to mam s pecivem, mame na vsi pekarnu, pece 6 dni v tydnu. Tmavy pecivo, zitnej chleba-vyndanej z pece, posypanej slunecnici a kdyz do nej kousnes, tak to je mana v hube. Domaci vejce od Kelleru, husy ktery prodavaj na mne kejhaj kdyz chodime s manzelkou na prochazku. Smeju se jim, pac vim ze jim na podzim zakroutej krkem. Brambory ma soukromnik v Platenicich jezdim kolem vlakem a vidim jak je opecovava, zavlaha jede z Loucny. Nestrika je, sbiraj s celou rodinou mandelinku kdyz to zacne. Zeli si nakladame. Cibuli berem od nej nebo od tety, roste u Novohradky a je krasna. Takhle bych mohl pokracovat dlouho..... Beru to jako stesti, ze mam moznost nakupovat u zdroje. Super mi prijde, ze jsou ceny skoro stejne jak v marketu, mnohdy i levnejsi, pravdepodobne nezivim cely retezu vsemoznych slozek. Kvalita je proste epic. To co jim beru proste jako palivo pro svoje telo.Do auta taky beru Vervu 100 a nic jineho. A do sebe bych mel cpat ve velkym nejaky umelotiny? Jasne ze si zaprasim, nejde se uplne vyhnout vsem lakadlum. Guilty pleasure je majonezova pasta Samuraj, nebo taky sezeru obcas toustovej chleba. Ale prevazuje jidlo co znam od mala, moc se za ty roky nezmenilo. Je jednoduchy. Podobne jako ja. A me to proste staci. K rozvozu a transportu od kfl. Je s nim tezky porizeni, jak je chtrej, je obcas strasne zatvrzelej. Nedari se mi ho prevychovat.Nevzdavam to, ale musim vopatrne. https://www.strojvedouci.com/2022/pomocna-ruka/Taham za kratsi konec. Nechci si to u nej do konce zivota posrat. Uz by mne to bez nej neba. A stale mam na pameti ze pouze diky chnmg a lidem, kteri mi tu opakovane pomohli v mnoha situacich sem ziskal moznost lepe koukat kudy bezi zajic. Ve spouste oblasti! A sem za to vdecnej. Ze nekomu poslu po naoko neochotnem vozkovi cesnek, je jen mala platba, kterou rad podstoupim. Navic mne to nic nestoji! Edited March 19, 2024 by hopa26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuckie2 Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 3 hours ago, hopa26 said: @Radek124 Sem to driv moc nechapal, rikal sem si jak nekdo muze kupovat sunku ktera smrdi a papir je prochcanej vodou jeste nez ji doneses domu. Zaplatim skoro stejne za Medovou sunku (prekrtil sem ji na Mrdavou sunku) , staci z ni jeden platek a fakt voni. Denne si necham nakrajet cerstvou. Stejny maso, bych musel bejt blazen, abych ho kupoval v marketu, kdyz jednou za 3 tydny reznik baci kravku, nebo prase a muzu to koupit u nej. Podobnyny to mam s pecivem, mame na vsi pekarnu, pece 6 dni v tydnu. Tmavy pecivo, zitnej chleba-vyndanej z pece, posypanej slunecnici a kdyz do nej kousnes, tak to je mana v hube. Domaci vejce od Kelleru, husy ktery prodavaj na mne kejhaj kdyz chodime s manzelkou na prochazku. Smeju se jim, pac vim ze jim na podzim zakroutej krkem. Brambory ma soukromnik v Platenicich jezdim kolem vlakem a vidim jak je opecovava, zavlaha jede z Loucny. Nestrika je, sbiraj s celou rodinou mandelinku kdyz to zacne. Zeli si nakladame. Cibuli berem od nej nebo od tety, roste u Novohradky a je krasna. Takhle bych mohl pokracovat dlouho..... Beru to jako stesti, ze mam moznost nakupovat u zdroje. Super mi prijde, ze jsou ceny skoro stejne jak v marketu, mnohdy i levnejsi, pravdepodobne nezivim cely retezu vsemoznych slozek. Kvalita je proste epic. To co jim beru proste jako palivo pro svoje telo.Do auta taky beru Vervu 100 a nic jineho. A do sebe bych mel cpat ve velkym nejaky umelotiny? Jasne ze si zaprasim, nejde se uplne vyhnout vsem lakadlum. Guilty pleasure je majonezova pasta Samuraj, nebo taky sezeru obcas toustovej chleba. Ale prevazuje jidlo co znam od mala, moc se za ty roky nezmenilo. Je jednoduchy. Podobne jako ja. A me to proste staci. K rozvozu a transportu od kfl. Je s nim tezky porizeni, jak je chtrej, je obcas strasne zatvrzelej. Nedari se mi ho prevychovat.Nevzdavam to, ale musim vopatrne. https://www.strojvedouci.com/2022/pomocna-ruka/Taham za kratsi konec. Nechci si to u nej do konce zivota posrat. Uz by mne to bez nej neba. A stale mam na pameti ze pouze diky chnmg a lidem, kteri mi tu opakovane pomohli v mnoha situacich sem ziskal moznost lepe koukat kudy bezi zajic. Ve spouste oblasti! A sem za to vdecnej. Ze nekomu poslu po naoko neochotnem vozkovi cesnek, je jen mala platba, kterou rad podstoupim. Navic mne to nic nestoji! Ty umíš sehnat kolejnici a dostat do Prahy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 před 3 hodinami, Murphy97 napsal: Neboj, Martas, Potkan urcite myslel jen na dobu toho zakroku! Muze si rict i na dyl, kdyby chtel. Ale nanejvys do Velikonoc! Nekdo ty zensky poradne serezat musi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 před 5 hodinami, safi napsal: Stavební práce na parkovišti. Večer je posloupnost z následující (čelem k autu zleva doprava): Díra s plotem 2 metry mezera Cedule zákaz parkování se šipkou od cedule doprava. Metr mezera Moje auto. Večer je posloupnost následující: Díra s plotem Moje auto Stejná cedule zákaz parkování (posunutá o cca 4 metry). Hrozí mi za to pokuta, nebo ne? Praha a modré zóny. Musel bych vidět puvodni zábor, tam to bude ze zóny vyjmuty. Pokutu bys dostat mohl. Bud trochu paranoik a fot si to. Když nic, budeš mít něco v ruce. Kdyztak mi hod lokaci do sz, zítra kouknu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 před 5 hodinami, Murphy97 napsal: Neboj, Martas, Potkan urcite myslel jen na dobu toho zakroku! před 2 hodinami, Potkan napsal: Muze si rict i na dyl, kdyby chtel. Ale nanejvys do Velikonoc! Nekdo ty zensky poradne serezat musi. Wolowe, moc mi nepomáhate. Vůbec to neboli, ale pak bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 (edited) Dnešní zprávy Prima. Stoupající tendence infekce černým kašlem. Vrchol epidemie se očekává v dubnu. Bude ustanovena komise která rozhodně zda očkování by měly hradit pojišťovny. Tato komise se sejde v červnu. Zní to neuvěřitelně, ale tak to bylo řečeno Edited March 19, 2024 by Conrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 Stoupajici cisla nakazenych cernym kaslem uz jsou delsi dobu. Moje obvodacka mi tri roky zpet durazne doporucila se nechat preockovat (a rovnou jsem tak ucinil). A nejsem zdaleka jediny z meho okoli. Tak nevim, kde se to od te doby "zadrhlo"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted March 19, 2024 Report Share Posted March 19, 2024 před 4 hodinami, kuncák7 napsal: Wolowe, moc mi nepomáhate. Vůbec to neboli, ale pak bude. Mluvis o tom zubu nebo o Velikonocich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Step Posted March 20, 2024 Report Share Posted March 20, 2024 před 11 hodinami, Xenomorfus napsal: Stoupajici cisla nakazenych cernym kaslem uz jsou delsi dobu. Moje obvodacka mi tri roky zpet durazne doporucila se nechat preockovat (a rovnou jsem tak ucinil). A nejsem zdaleka jediny z meho okoli. Tak nevim, kde se to od te doby "zadrhlo"... Minimalne nektere vakciny (tusim Avenier) nejsou aktualne pro prakticke lekare dostupne (pro detske ano). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted March 20, 2024 Report Share Posted March 20, 2024 To je mozne. Nicmene by asi bohate stacilo, kdyby obvodaci pri preventivkach na podobne veci upozornovali. Jasne, zaplatil sem si to, takze pro mnohe pacienty je to "no way". Na druhou stranu velka cast lidi "kasle" na svoje zdravi, na preventivni peci, na zdravy zivotni styl a ma jen naprazenou ruku, kdyz se neco zacne dít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VS Posted March 20, 2024 Report Share Posted March 20, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts