safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 8 minutami, Ajaj napsal: no jo, stáří je svině A kdybys teď chtěl něco schovat, kam bys to dal? Asi na 10 míst, která jsem už prověřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 1 minutou, geometr napsal: Jako piš si to někam, když si to nepamatuješ. Někam, kde to najdeš, třeba do telefonu (nebo si to vyfoť), na ten si můžeš zavolat, když nevíš, kam si ho položil. Teda jestli si pamatuješ svoje číslo a nezapomínáš ho nabíjet... Dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Já používám třeba Google Keep (poznámky). Synchronizované v Google účtu - když potřebuju, jsou všude - v mobilu, na PC, v notebooku... Samozřejmě jdou i sdílet. Ale takovejch podobnejch fičur bude... U mě snad druhá nejlepší věc po Google kalendáři, co už mi to ušetřilo času a hledání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Tohle byla situace "Jdeme pozdě, nestíháme!" A hodinky jsem dal někam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna ... pustíš poznámky, zmáčkneš mikrofonek a řekneš: "Hodinky jsou v prádelníku v prvním šuplíku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Pravda.. se ted stydím, že pracuju v IT a tohle mě nenapadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna (upraveno) To znám, musím dávat věci na stejné místo... jak to tam není, panika a může to být kdekoli. Zkus si vybavit tu situaci, jít a dělat tak jak jsi šel a postupoval.... takhle bych postupoval já.... Jednou jsem měl telefon v lednici Upraveno 27. dubna uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Vy to nechápete, @safi chce slyšet - kup si nový! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Hovno stáří, se zlil jak mužík Asi zo mna hovori aj osobna skusenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 6 minutami, KFL napsal: Vy to nechápete, @safi chce slyšet - kup si nový! Zenith Defy 21 v černé keramice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 3 minutami, EpsteinBarr napsal: Hovno stáří, se zlil jak mužík Asi zo mna hovori aj osobna skusenost Právě že ne... nějak jsem více v kontaktu s ajťáky 25-35 let a od té doby nepiju, neprovozuju sex a ideálně bych uzavřel centra měst pro auta teda kromě mého PHEV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Hurááá..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Spatny vlakno, safi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Lednice nebo první šuplík prádelníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Schované v šicích potřebách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 13 minutami, AndyAaron napsal: Spatny vlakno, safi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna před 34 minutami, safi napsal: Schované v šicích potřebách... Takže jehla pod nehtem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna (upraveno) před 2 hodinami, safi napsal: ... neprovozuju sex... před 2 hodinami, safi napsal: Hurááá..... Jo tak, našel hodinky. Upraveno 27. dubna uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Jinak Google Keep můžu doporučit. Štítky, nákupní seznam, dá se seřadit - jdu, házím do košíku, odškrtnuté padají dolů. Na poznámky, odkazy, seznamy naprosto ideál. A synchronizace s PC je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna A s UV by obávám se zrovna u těchto Tudorů Safi moc nepochodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se