African Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Aj ty krajto Tak hlavně že jsi cajk, škrábance se zahojí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června Mame takehoto mileho, empatickeho a ustretoveho suseda. Ja v aute placuce dieta, pred domom ma caka kurier... Panko na slusnu otakzu, ci toto akoze fakt mysli vazne a vyzve aby nas nechal prejst, vraj zavolajte si kludne 159 nech to vyriesia. Ze nech odtiahnu toho na pravej strane co parkuje, ze ten je tam uz neviem ako dlho, ze je niekde vo francuzsku, ci kde. Ze ked si to auto umyje, potom uhne. V strucnosti a slusnosti zhrnute... Panko lacno poziciava dodavky, pred zakazom parkovania na chodnikoch ich tam bezne po stranach na chodnikoch taketo parkoval 3-4 kusy, v ostrej neprehladnej zakrute, kde uplne blokoval prechod po chodniku a tu zakrutu este viac zneprehladnoval aj pre prejazd autom, co bolo fakt dost nebezpecne pre auta aj pre pesich co museli z chodnika na cestu v tej zakrute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června @Prochy68 auvajs , nech sa to rychlo zhoji a viac stastia zvysne dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června před 56 minutami, Prochy68 napsal: Když je člověk blbej, utrhne se s ním svah a zamotá se do ostnateho drátu, tak ani ripstop nepomůže. Aneb první odpoledne v Dolomitech jinymi slovy; "nic, co by neslo rozlestit" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června @bluman pán je zjevně suterén, o tom žádná a naprosto chápu tvoje naštvání, taky nemám rád tyto typy. Nicméně takto ho vyfotit a tady vylepit na surovce, kde je jasně poznat jak SPZ jeho auta tak pak detailně jeho obličej není třeba ani úplně OK z pohledu ochrany osobních údajů. Zbytečně se tím zadělává na problém. Pokud jsi to chtěl řešit, měl jsi fakt volat policajty. Fňukání cajk, tento level expozice ne...nechal jsem tam jen tu první fotku, ta pro pochopení stačí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. června Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 1 hour ago, Lamiczka said: @bluman pán je zjevně suterén, o tom žádná a naprosto chápu tvoje naštvání, taky nemám rád tyto typy. Nicméně takto ho vyfotit a tady vylepit na surovce, kde je jasně poznat jak SPZ jeho auta tak pak detailně jeho obličej není třeba ani úplně OK z pohledu ochrany osobních údajů. Zbytečně se tím zadělává na problém. Pokud jsi to chtěl řešit, měl jsi fakt volat policajty. Fňukání cajk, tento level expozice ne...nechal jsem tam jen tu první fotku, ta pro pochopení stačí... Policajtov zena samozrejme volala, ale cakat tam na nich fakt neslo, tak neviem ci tam aj boli alebo nie. Nam sa uz neozvali. Pan bol upozorneny, ze je fotografovany a natacany a ze to bude aj zverejnene na internete. Nenamietal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Díky kluci, myslím že rozlestit to půjde a na funkci rostlinare to nebude mít vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Díky kluci, myslím že rozlestit to půjde a na funkci rostlinare to nebude mít vliv tetanovka byla ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června tetanovka byla ?Čirou náhodou asi před 3 týdny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června nějak tak v koutku duše jsi tušil, že si v nejbližší době natrhneš pr..del 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června nějak tak v koutku duše jsi tušil, že si v nejbližší době natrhneš pr..del No moc neschazelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června A prdel by poznala středověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Jakoze veletr? Roztrhane galaty, treny a prdel? ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června před 19 hodinami, bluman napsal: Policajtov zena samozrejme volala, ale cakat tam na nich fakt neslo, tak neviem ci tam aj boli alebo nie. Nam sa uz neozvali. Pan bol upozorneny, ze je fotografovany a natacany a ze to bude aj zverejnene na internete. Nenamietal. Podobný spor jsem řešil tak, že pokaždé když auto zaparkoval byť jen trochu blíž křižovatky, na zákazu, atd., tak jsem volal policajty. Udání musí řešit. Pokud je blízko do křižovatky, řeší to obvykle odtahem. To je ve finále za pár tisíc. Po pár odtaženích přišel soused s omluvou a snahou se domluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. června Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června Před hodinou, dtx napsal: Podobný spor jsem řešil tak, že pokaždé když auto zaparkoval byť jen trochu blíž křižovatky, na zákazu, atd., tak jsem volal policajty. Udání musí řešit. Pokud je blízko do křižovatky, řeší to obvykle odtahem. To je ve finále za pár tisíc. Po pár odtaženích přišel soused s omluvou a snahou se domluvit. Pokud to je na úkor průjezdnosti a bezpečnosti, tak opakovaně volat policii. V dnešní době bohužel není jiné bezpečné řešení. Jakákoliv fyzická inzultace se obrátí proti tobě. Stejně jako jakékoliv poškození jeho majetku. Já takto minulý rok bojoval s pár nepřizpůsobivými, kteří si z modré zóny udělali vrakoviště a opravnu aut. Vyteklý olej na parkovišti udělá radost. Uřízly obrovskou větev krásného stromu jen aby pod ní skryli vrak auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června V 28. 6. 2024 v 9:52, Ajaj napsal: nějak tak v koutku duše jsi tušil, že si v nejbližší době natrhneš pr..del Ty by jsi mohl psát romány: " Nějak tak v koutku duše tušil, že si v nejbližší době natrhne pr..del. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Tak mi Karoq zahlásil, že je potřeba vyměnit baterie v klíči. OK, koupil jsem rovnou dvě, že teda jako vyměním baterky už v obou klíčích. Baterie jsem vyměnil, přijdu k autu a nic. Hledám teda v návodu, co jsem přehlídnul a dočetl jsem se, že někdy je po výměně baterie potřeba klíč znovu spárovat s autem tím, že zmáčknu libovolné tlačítko a do jedné minuty musím auto otevřít fyzicky v zámku na dveřích řidiče klíčem. OK, tak jsem to udělal a nic. Na třetí pokus se mi povedlo auto otevřít. Kessyna si klíče našla po přiložení ke startovacímu tlačítku, auto jsem nastartoval. Super. Vylezu, chci zamknout a nic. Dálkové ovládání nefunguje. Tak jsem zavolal prvního známého servisáka a dověděl jsem se, že tohle se u Karoqů děje, že s tím nic neudělám, že musím vzít všechny klíče a jet do autorizáku, kde mi znovu nakódují dálkové ovládání. Škodovka prý o problému ví, ale nevědí proč se to děje. Takže kvůli takové prkotině jako je výměna baterie v klíči budu trčet hodinu v servisu. Simply clever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Double Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Bacha na jizdu na kole v desti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Hlavně, že Casia jsou nepoškozené. Ruka doroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Právě teď, safi napsal: Hlavně, že Casia jsou nepoškozené. Ruka doroste. Kdyby byly tyhle Casia poskozene, tak uz ta ruka nedoroste :-D. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se