AndyAaron Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Nevim, jestli byly dnes nejake erupce na slunci nebo co, ale dneska byli na zabiti lidi za volantem. Kazdej jezdi, jak kdyby mu patrila cela silnice a prilehle okoli. Bezohlednost. A hlavne nikdo nema blinkry. Nejen ridici BMW, ale i Volvo, Skodovka, Audi, Mercedes, zenske, chlapi… kurva nejsem vsevedouci, abych vedel kam mate v umyslu jet! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července koukám a ... jednička v hajzlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Borec prodává za 300tis. hodinky, volame si, posila fotky na WhatsApp, píšeme si, mám zájem o koupi, ptám se na prohlídku nebo převzetí atpod.. Uz neodepisuje, asi 4x v různých casech ani po měsíci nebere telefon, ani si nečte doručené zprávy přitom je on-line a nabídka je stále platná. Nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 32 minutami, Koza_c napsal: Borec prodává za 300tis. hodinky, volame si, posila fotky na WhatsApp, píšeme si, mám zájem o koupi, ptám se na prohlídku nebo převzetí atpod.. Uz neodepisuje, asi 4x v různých casech ani po měsíci nebere telefon, ani si nečte doručené zprávy přitom je on-line a nabídka je stále platná. Nechapu. Tak od toho tady máme hodnotící vlákno. Prosím, uvědom si, že tím pomůžeš nejen sobě, ale i ostatním Chronomagorům. Jsme komunita, jejíž jednou zdeviz je to, že se k sobě při prodeji/koupi chováme velmi korektně. Nepodvádíme se, a co víc, někteří se dokonce chovají jako gentlemani. 3 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Ajtáci kdekoliv, to je divnej národ. Kolegyně zadala požadavek na opravu tiskárny v kanclu - přišel první a po manipulaci s tiskárnou usoudil, že je potřeba vyměnit toner ( podotknu, že je to mladas, co tu je měsíc ). Odešel a vrátil se s kolegou, co nejdřív kolegyni řekl, že si má nastudovat manuál k tiskárně, že on neví ( máme tu zákaz manipulace s technikou, ani přepojit kabel v zásuvce nelze ). Pak pronesl, že výměna toneru se zadává specializované firmě, oni žádnej nemaj a odešel. Tak jsem nelenil, manuál našel, prolistoval všech 240 stran a závadu odstranil ( vzadu, mimo zorné pole, zůstal zaseklej papír ). Že já se líp neučil 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Předpokládám, že Tě v nejbližší době zaměstnavatel potrestá srážkou ze mzdy, protože jsi porušil interní předpisy. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Vypnutí a zapnutí počítače řeší 50 % problémů. 45 % problémů je mezi klávesnicí a židlí. Zbytek jsou opravdové poruchy HW a SW. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 13 minutami, Bert napsal: Předpokládám, že Tě v nejbližší době zaměstnavatel potrestá srážkou ze mzdy, protože jsi porušil interní předpisy. Oni mě tu fakt tolerujou věci, co jiným neprojdou, takže tuším, že to přejdou bez povšimnutí , ale po...l bych se z tohodle přístupu před 7 minutami, VS napsal: Vypnutí a zapnutí počítače řeší 50 % problémů. 45 % problémů je mezi klávesnicí a židlí. Zbytek jsou opravdové poruchy HW a SW. Hele, tenhle fígl mám zmáknutej, ten jsem zkusil jako první a na ten zaseklej papír to fakt nefunguje 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 21 minutami, kuncák7 napsal: Ajtáci kdekoliv, to je divnej národ. Kolegyně zadala požadavek na opravu tiskárny v kanclu - přišel první a po manipulaci s tiskárnou usoudil, že je potřeba vyměnit toner ( podotknu, že je to mladas, co tu je měsíc ). Odešel a vrátil se s kolegou, co nejdřív kolegyni řekl, že si má nastudovat manuál k tiskárně, že on neví ( máme tu zákaz manipulace s technikou, ani přepojit kabel v zásuvce nelze ). Pak pronesl, že výměna toneru se zadává specializované firmě, oni žádnej nemaj a odešel. Tak jsem nelenil, manuál našel, prolistoval všech 240 stran a závadu odstranil ( vzadu, mimo zorné pole, zůstal zaseklej papír ). Že já se líp neučil Už před 19 lety na střední nám učitel oznámil : "Zápis o provedení laboratorních cvičení i s grafy vyžaduji v tištěné podobě. Spolu s prvním cvičením si přineste šanon, kam se budou práce zakládat." Jestli umíš zpracovat, kde to budeš psát a kde tisknout, to byla tvoje věc. Prostě zadal úkol a očekával výsledek. Máte štěstí na firmu, že Vám poskytuje full servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července byl jsem i na druhé straně a taky to není žádnej med - přesně jak to IT crowd - mně nejde PC - aha, není v zásuvce, musí se dát do zásuvky - hele, tyhle počítačový věci jdou mimo mě, jdu kouřit a až se vrátím, ať to funguje, ju? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 11 minutami, vanderB. napsal: byl jsem i na druhé straně a taky to není žádnej med - přesně jak to IT crowd - mně nejde PC - aha, není v zásuvce, musí se dát do zásuvky - hele, tyhle počítačový věci jdou mimo mě, jdu kouřit a až se vrátím, ať to funguje, ju? Musi se to brat s humorem, jinak je to na prdlou cevku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Už to naštěstí nedělám, ale byly to nervy - teda hlavně ty velký konference tehdy, kdy v sále s pár set lidmi sedla moucha na projektor při zpětné projekci a na plátně 6x3 měla tak metr na metr a nějakej němec na mě začal řvát "Kill it, kill it now!" a mnoho dalších historek... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Uživatel: Vypnul se mi počítač - volám admina. Přichází admin, těžce vzdychne, něco si mumlá pod nos, asi desetkrát se otáčí na mé židli, kopne do počítače a ten se zapíná. Znovu si těžce povzdychne, stále mumlá a odchází.On je prostě šaman! Je to bůh! Admin: Zavolali mě k uživateli - ten idiot se furt točil na židli, až se mu na ní namotal kabel ze zásuvky. Tiše nadávám, otáčím se na židli na druhou stranu, rozmotávám kabel, odkopávám počítač co nejdál pod stůl, aby to zase nenamotal, zapínám ho, nadávám, odcházím.Je to prostě blb. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července (upraveno) Asi to jednou vydám knižně. Pondělí, půl osmé ráno. Ve dveřích obchodní ředitel s dzindzikem v ruce, málem brečí. "Celý víkend jsem dělal na rozboru obchodu za pololetí, v 8 to mám prezentovat na poradě Světlíkovi. Nejde mi to přečíst". Sáhnu do šuplíku, dám mu nový dzindzik a říkám, že má skočit do auta a zajet si to domů zkopírovat ze zálohy. "Nikde jinde to nemám". Zapínám počítač a hledám mu kontakt na Lanex. *) Dzindzik = flashdisk Upraveno 23. července uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 5 minutami, VS napsal: Asi to jednou vydám knižně. Pondělí, půl osmé ráno. Ve dveřích obchodní ředitel s dzindzikem v ruce, málem brečí. "Celý víkend jsem dělal na rozboru obchodu za pololetí, v 8 to mám prezentovat na poradě Světlíkovi. Nejde mi to přečíst". Sáhnu do šuplíku, dám mu nový dzindzik a říkám, že má skočit do auta a zajet si to domů zkopírovat ze zálohy. "Nikde jinde to nemám". Zapínám počítač a hledám mu kontakt na Lanex. *) Dzindzik = flashdisk Tak jsem se musel podivat, jestli Lanex nani nejaka firma na obnovu dat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Vy se tomu tlemite, ale tenhle vykvet ma pak uvádět ten novej program ohledně stavebního řízení do provozu a vdechnout mu zivot i u těch počítačem malo polibenejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Samozřejmě kvituju všelijaký výdejní boxy (Alza, DPD, Zásilkovna atd. ) ale kromě Zásilkovny, který to má vymyšlený nejlíp, si na zadání kódu už beru lékařský rukavice, který potom hned vyhodim. Protože když vidim tu obrazovaku, tak se na ní štítím sáhnout... Ty lidi to sou prostě prasata! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července před 9 hodinami, kuncák7 napsal: Oni mě tu fakt tolerujou věci, co jiným neprojdou, takže tuším, že to přejdou bez povšimnutí , ale po...l bych se z tohodle přístupu No keby to nahodou nepreslo, hladam ludi do ITpodpory (L2/L3), kancelarie na P10, piskni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Dřevomorka v podlaze.... Člověka prostě nenapadne nechat ozářit zdi před pokládkou nové. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se