Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, Vasa_H napsal:

Zase scéna na chatě :(

Sousedé byli zvyklí jezdit přes náš pozemek na svůj, což by mi zas tolik asi nevadilo, ale veškeré návštěvy i oni přes nás několikrát denně courají a dohoda není žádná.

V LV není žádné věcné břemeno ani služebnost.

Nechcete někdo pozemek v Českém ráji? Já už na to nemám nervy.

No jo. Sousedy si nekoupíš. 

před 57 minutami, moco napsal:

s tím jsem úplně v pohodě a dělal bych to taky tak, protože auta jsou čím dál objemnější a parkovací místa čím dál menší. 

A ti co stojí kolem více bezohlednější. 

-----------------------------------------------

Když už jsme u toho silničního provozu. Tak tady lidem už z toho horka pěkně jebe. V pondělí mě borec nepustil na přechodu pro chodce na kterém už jsem byl tři kroky. Jen jsem rozmáchl ruce jestli je s tím jako v pohodě, šedivous v Caddy se na mě ani nepodíval a upaloval dál. 

Dnes ve středu jdu si tak do Penny pro svoji oblíbenou čokoládu, blikne mi na přechodu zelený panáček udělám dva kroky a další strejda s bílou hlavou v i30 mi málem přejede špičky u nohou, odbočuje k Penny..... Výborně, udělám si pěkný den. Doběhnu si ho při parkování, stoupnu ke dveřím řidiče a do stáhlého okýnka se ptám strejdy co jsem mu udělal, že mě ohrožuje na přechodě. Hned se asi čtyřikrát omluvil až mi ho samotného přišlo líto. Měl problém vylézt z auta. Řekl jsem mu ať si dává na sebe pozor. 

Nevím, dřív mi připadalo, že toto dělali mladí šulci. Dnes je bezohledný kde kdo. I když mám dnes přednost, tak se dívám na řidiče auta co by mi ji měl dát jestli je si toho vůbec vědom. 

Parkování některých už neřeším, ale ohrožovat mě nebo moji rodinu nikdo nebude. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 minutami, Tobi napsal:

Urazit debilovi zrcátko, aby si to pamatoval.Bohužel, na tyhle lidi platí hrubá síla, ale nebýt při tom viděn.

:D To taky není dobrý nápad. Co když tak někdo musel zaparkovat v nějaké krajní nouzi.. Vím, že asi ne, ale..

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Tobi napsal:

Urazit debilovi zrcátko, aby si to pamatoval.Bohužel, na tyhle lidi platí hrubá síla, ale nebýt při tom viděn.

To jsou velké tresty, v mé režii by asi maximální vandalismus na cizím autě proběhl v duchu sklopení zrcátka, zvednutí stěrače. Auta mám rád, ty za to nemohou 🙂

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, Tobi napsal:

Hrubá síla a nebýt viděn 😁 

Odkaz ke komentáři

To jsou velké tresty, v mé režii by asi maximální vandalismus na cizím autě proběhl v duchu sklopení zrcátka, zvednutí stěrače. Auta mám rád, ty za to nemohou

Tak konkrétně v tomto případě za auto možná může- nahrazuje mu penis a mozek.( má ho moc rád a identifikuje se tim).Určitě bych mu ho ale neničil.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Jeronimo napsal:

No jo. Sousedy si nekoupíš. 

A ti co stojí kolem více bezohlednější. 

-----------------------------------------------

Když už jsme u toho silničního provozu. Tak tady lidem už z toho horka pěkně jebe. V pondělí mě borec nepustil na přechodu pro chodce na kterém už jsem byl tři kroky. Jen jsem rozmáchl ruce jestli je s tím jako v pohodě, šedivous v Caddy se na mě ani nepodíval a upaloval dál. 

Dnes ve středu jdu si tak do Penny pro svoji oblíbenou čokoládu, blikne mi na přechodu zelený panáček udělám dva kroky a další strejda s bílou hlavou v i30 mi málem přejede špičky u nohou, odbočuje k Penny..... Výborně, udělám si pěkný den. Doběhnu si ho při parkování, stoupnu ke dveřím řidiče a do stáhlého okýnka se ptám strejdy co jsem mu udělal, že mě ohrožuje na přechodě. Hned se asi čtyřikrát omluvil až mi ho samotného přišlo líto. Měl problém vylézt z auta. Řekl jsem mu ať si dává na sebe pozor. 

Nevím, dřív mi připadalo, že toto dělali mladí šulci. Dnes je bezohledný kde kdo. I když mám dnes přednost, tak se dívám na řidiče auta co by mi ji měl dát jestli je si toho vůbec vědom. 

Parkování některých už neřeším, ale ohrožovat mě nebo moji rodinu nikdo nebude. 

Tvuj druhej pripad ale nebude bezohlednost, ten te s velkou pravděpodobností proste přehlédl ( podle te omluvy, jinak by te poslal kamsi ). Ale jinak mas pravdu.

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Tvuj druhej pripad ale nebude bezohlednost, ten te s velkou pravděpodobností proste přehlédl ( podle te omluvy, jinak by te poslal kamsi ). Ale jinak mas pravdu.

Omluvil se hlavně proto, protože viděl, že jsem nastartovaný a nic jiného mu nezbyde. Jedna z obyčejných manipulativních technik. Já se nechystal přecházet, já jsem byl tři kroky na přechodě a on mě tak tak do protisměru objel. Ostatní čuměli jestli mě doopravdy sundá nebo ne. 

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Jeronimo napsal:

Omluvil se hlavně proto, protože viděl, že jsem nastartovaný a nic jiného mu nezbyde. Jedna z obyčejných manipulativních technik. Já se nechystal přecházet, já jsem byl tři kroky na přechodě a on mě tak tak do protisměru objel. Ostatní čuměli jestli mě doopravdy sundá nebo ne. 

Divil by ses, co všechno se dozvím 🤣, tohle je fakt normalni ( přehlédl te, nestačil reagovat- sundat nohu z plynu,.....). Každopádně bud rad, ze to dobre dopadlo.

Odkaz ke komentáři

Právě teď, kuncák7 napsal:

Divil by ses, co všechno se dozvím 🤣, tohle je fakt normalni ( přehlédl te, nestačil reagovat- sundat nohu z plynu,.....). Každopádně bud rad, ze to dobre dopadlo.

Ok, jsem rád, že jsem celej. :) 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, moco napsal:

To jsou velké tresty, v mé režii by asi maximální vandalismus na cizím autě proběhl v duchu sklopení zrcátka, zvednutí stěrače. Auta mám rád, ty za to nemohou 🙂

Vím že auto za zhovadilé chování provozovatele nemůže-taky mám auta rád, ale jak jinak hovado usměrníš a tohle by si pamatoval.

Odkaz ke komentáři

před 54 minutami, AndyAaron napsal:

Byt vetsim sracem taky neni muj styl.

Hele, mohl bych vyprávět-respektive můj syn, který je na vozíku, jaký jsou lidi hovada.Jezdí upraveným autem, všude na něm označení vozíčkář.Na parkovištích nedodržují odstup, nehledě na to,  že zdraví lidé parkují na místech pro invalidy atd. atd.

Odkaz ke komentáři

Pokud by se ale takto chovali vsichni, tak tu za chvilku mame poulicni bitky a totalni anarchii.
Rozflakani zrcatka u BMW taky uz asi nebude za par korun a je to proste vandalismus.
Kdyz uz chces davat lekce, tak mu treba vypust (ne propichej) pneu, nebo mu obestav auto spojenyma nakupnima kosikama s nejakou vtipnou hlaskou za steracem. Ujmu mu tim neudelas, ale zrovna nadsenej z toho taky nebude.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

6 hours ago, moco said:

Dnes na přeplněném koupališti/parkovišti. Když BMW stojí přes dvě místa - fajn - HAHA - klasika, ale přes 4 místa je už k pláči. 

IMG_5830.jpg

IMG_5831.jpg

v prvom rade , toto nie je jeho obhajoba, ale...

Ako to ja vidim, ze to MOZNO mohlo byt:

Predpokladajme, ze ten pred nim a ten nalavo tam uz stali skor. Takze na 2 auta vedla seba tam uz miesto aj tak nebolo, lebo ten lavy je dost cez ciaru. No a len zaparkoval "na doraz" k autu pred sebou... 

Samozrejme, ked vystupil, mohol si vsimnut, ako na chuja stoji a aspon trochu cuvnut..

Co ale tym chcem povedat, ze niekedy zaparkujes "co najnormalnejsie" podla aktualnej situacie, ked na chuja zaparkovali ti pred tebou. A ked oni medzitym odidu za kkta si ty 🤣

Takze s tym odrazanim zrkadielok a pod. by som bol trochu zdrzanlivejsi 😉

Upraveno uživatelem bluman
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Tak prvni kolega po vyslechnuti situace na chate s diky odmitl (coz chapu). Neni tady nejaky pravnik, ktery by pomohl - pripadne nekoho doporucit? Zacina to byt kriticka a ano udelal jsem par chyb i ja 😞

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, kuncák7 napsal:

Přehršel " dobrých "zprav z domova. Od cca 5 hodin tu řeším přerušení dovci a návrat do CR. To je život.

Oh šajze, znám to, taky se mě plány pěkně serou poslední dobou....tak se držte a ať Vám to dobře dopadne 🙏

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...