Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 2 minutami, Maro napsal:

MIsta se sloupama jsou prave super, dovnitr zacouvas uplne na pohodu (max sklopis zrcatko, nebo ho "obkrouzis" stylem leva prava :D ) a najednou jsi z jedne strany kryty od lidi, co neumi vyjizdet, kusem zdi. tenhle styl parkovacich mist me vubec neiirituje, naopak ho vyhledavam (ale uznavam, ze muj nazor na toto znacne zmenilo to, ze mi tohle misto pripadlo v domaci garazi, takze jsem se tam naucil spravne couvat a pak mi to nakonec prislo super - obzvlast kdyz se podivam, jak vypada ten sloup z druhe strany a jak vypada auto, ktere parkuje vedle me, to jsem rad, ze to neodneslo moje auto)

Mám to úplně stejně. Většinou při parkování couvám (pokud nepotřebuju do kufru nakládat něco objemnýho) a sloup objedu a schvovám se částečně za něj. Obvykle kolem bývá místa dost a jsem tak krytý. Ale mám výrazně menší auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Půjdu proti proudu, co kdyby někdo těm výrobců, řekl, že tu máme úzké silinici, málo parkovacího místa a vůbec i když jsou auta v pohybu tak se sem sotva vlezou a začaly vyrábět menší auta. Jsou pak i lehčí, je menší zpotřeba, míň emisí atd. A kdyby měl někdo pocit, že to vypadá moc plebejsky, vždycky si to může nechat pozlatit.😎

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, ohrenstein napsal:

Půjdu proti proudu, co kdyby někdo těm výrobců, řekl, že tu máme úzké silinici, málo parkovacího místa a vůbec i když jsou auta v pohybu tak se sem sotva vlezou a začaly vyrábět menší auta. Jsou pak i lehčí, je menší zpotřeba, míň emisí atd. A kdyby měl někdo pocit, že to vypadá moc plebejsky, vždycky si to může nechat pozlatit.😎

To jim musi rict ti zakaznici, kterym porad nekdo obouchava mega kary na parkovisti, ze uz to nechcou a do mesta si radsi poridi neco mensiho. Ale kdyz je jednodussi to poslat nasikmo pres dve mista, tak se to asi nestane.

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, ohrenstein napsal:

Trošku bych rozporoval ty emise u menších aut 😏 Teď mi na technický borec říkal, už ten tvůj trojválec začíná papat olej, když máš 70.000 najeto? Říkám trochu jo no a on že hmm, že ti slavní nízkoobjemový tříválce ať už Ford, VW nebo Pegout by bez jeho pomoci už emisema kolem sto najeto neprošli. A to nemluvím o tom, že ta naše 1,2 je nejvíc žrávé auto už od začátku z celé flotily našich dvoulitrových aut......

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, African napsal:

Trošku bych rozporoval ty emise u menších aut 😏 Teď mi na technický borec říkal, už ten tvůj trojválec začíná papat olej, když máš 70.000 najeto? Říkám trochu jo no a on že hmm, že ti slavní nízkoobjemový tříválce ať už Ford, VW nebo Pegout by bez jeho pomoci už emisema kolem sto najeto neprošli. A to nemluvím o tom, že ta naše 1,2 je nejvíc žrávé auto už od začátku z celé flotily našich dvoulitrových aut......

Co je myšlenou formulací " by bez jeho pomoci " ?

Odkaz ke komentáři

27 minutes ago, ohrenstein said:

Hm, a pritom si staci kupit daco mensie vhodne do mesta. Ale to by ega niektorych ludi neuniesli. Aby namiesto v x5 a podobnych obludach isli do mesta v Mini ci Pole.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, krakra napsal:

Co je myšlenou formulací " by bez jeho pomoci " ?

Prostě podvádí asi, klasika, já se ho neptal....ale co jsem slyšel někde u piva, že nějak vytáčí auto do ruda, aby bylo spalování účinnější, ale to vařím z vody, fakt nevím. Každopádně policajti odchytávají vcelku dost aut po čerstvé STK, kde emise nevyhovují, takže to nějak jde.

Odkaz ke komentáři

A zrovna vidím článek, takže možností je asi víc 😆 Každopádně jsem chtěl jenom pouze poukázat na to že ten prcek co se emisí týká, je kolikrát větší zlo když už má trochu namotáno, než kdejaké velké auto s poctivým motorem.....

https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-prvni-vlastovka-kontrolori-zavreli-stanici-mereni-emisi-40487667#dop_ab_variant=1353821&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, ohrenstein napsal:

ja osobne proti. Drive ty auta byly jak krabice od bot s motorem od krtecka. Onehda jsem na dalnici potkal nejak starej Fiat (odhadem 80-90 leta). Predjizdel ho Mini a rozmerem vedle nej vypadal jak tank.

Ani nechapu, jak se tam lidi drive mohli vejit…

P.S. a malejch aut (dnesnim pohledem) je na trhu dost

Upraveno uživatelem Ajaj
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Ajaj napsal:

ja osobne proti. Drive ty auta byly jak krabice od bot s motorem od krtecka. Onehda jsem na dalnici potkal nejak starej Fiat (odhadem 80-90 leta). Predjizdel ho Mini a rozmerem vedle nej vypadal jak tank.

Ani nechapu, jak se tam lidi drive mohli vejit…

P.S. a malejch aut (dnesnim pohledem) je na trhu dost

Však já nejsem extremista a souhlasím s tebou. Ovšem některá osobní auta svými rozměry připomínají nákladní vůz nebo tank.

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, shaggy napsal:

Hm, a pritom si staci kupit daco mensie vhodne do mesta. Ale to by ega niektorych ludi neuniesli. Aby namiesto v x5 a podobnych obludach isli do mesta v Mini ci Pole.

Vis, tohle bych tu klidne napsal všem těm parkovacum pres dve místa ci tesne u čáry k dalšímu místu, ale nenosi se to. Nutne potřebuješ do džungle obchoďáku ci ke skole vozit dítě v SUV a pak brečet, protoze to neumíš řídit a parkovat s tim. Ještě že už mám pro tenhle týden od podobných povzdechu padla.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Ajaj napsal:

nebudu komentovat. Pred tydnem jsem vyzvedl x5 😂😂😂

Ajaj 🤣🤣🤣🤣, naběhl jsem si. 

Pritel dcery si koupil Audi 80, v roce 1991 jsem s nim jel poprvé do Německa ( ve čtyřech a bylo to paradni, prostorné auto ). Ted jsem navíc sedel vpředu a je to sakra male ( auris je úplně jinde ) a ty plechy okolo jsou nejak tenké, jak z bakelitu.

Odkaz ke komentáři

Tak se mně opět nešťastná páteční třináctka nevyhnula - normálně si dávám k obědu běžná masitá jídla v jedné jídelně v Plzni, ale dneska jsem udělal změnu, zašel v centru do zdravé jídelny na zdravé jídlo a bylo mně doporučeno - halloumi wrap s paprikami, rajčaty a cibulkou, sojanézové tzatziki.
Cca od 16 hodin sotva stíhám .... 

Sraka.jpg.51497a601d820b609e0382033a3bc3ca.jpg

Upraveno uživatelem milomac
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

9 hours ago, kuncák7 said:

A když blokujes druhe místo svým popisovanym způsobem stáním na care, tak se nediv, že z toho bezohledneho chovani občas prdne někomu cevka a nechá ti tam vzkaz. 

Ake bezohladne chovanie??? Aj ked to dam takmer na dotyk ku stlpu, som kolesom tesne pri ciare (nepisal som NA ciare!)  Co je na tom bezohladne odo mna, ze sa na to NORMOVAME miesto uz druhe auto nezmesti? Kto je bezohladnejsi? Investor(planovac), normotvorca, ci ten co mi to obide klucom?

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Ajaj 🤣🤣🤣🤣, naběhl jsem si. 

Pritel dcery si koupil Audi 80, v roce 1991 jsem s nim jel poprvé do Německa ( ve čtyřech a bylo to paradni, prostorné auto ). Ted jsem navíc sedel vpředu a je to sakra male ( auris je úplně jinde ) a ty plechy okolo jsou nejak tenké, jak z bakelitu.

Tak upřímně mě to taky překvapilo. Měl jsem předtím 5-touring a ten byl prostornější. Ale nestěžuji si, jsem spokojenej parchant 😀

P.S. bez poznámek na čáru. Tak zaparkoval dealer při předávce 😂

IMG_3530.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, bluman napsal:

Ake bezohladne chovanie??? Aj ked to dam takmer na dotyk ku stlpu, som kolesom tesne pri ciare (nepisal som NA ciare!)  Co je na tom bezohladne odo mna, ze sa na to NORMOVAME miesto uz druhe auto nezmesti? Kto je bezohladnejsi? Investor(planovac), normotvorca, ci ten co mi to obide klucom?

seš bezohlednej protože si kupuješ velký auto 🫵 a vůbec, jezdíš s tím snad někam do pole? Tak na co potřebuješ SUV 

Odkaz ke komentáři

8 hours ago, shaggy said:

Rozmyslal som o Mini do mesta. Bol som vyskusat. Ked som dal dozadu detsku sedacku, syn musel vytocit chodidla, aby tam zmestil nohy. Kocik do kufra nevliezol. 6 ludi sa dnu tiez dnu neusadilo. SUV som vlastne nikdy nechcel, ale nenasiel som nic lepsie ako XB7, co odvezie 6 ludi + kocik a jazdi to ako auto. A s egom to nema nic spolocne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...