Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

10 hours ago, kuncák7 said:

Pro takové jako ty- s dítětem, jsou určena vetsinou místa primo pro toto urcena, tak parkuj tam. 

Samozrejme tie velmi vdacne vyuzivam, pokial su nejake volne. Ale neveril by si, kolko kktov bez deti na nich parkovava. A tych nikto neobide klucom, ani ich fotka sa sem nedostane. Zial, tam to na pohlad nie je jasne, ci tam niekto parkuje opravnene alebo nie a ani pokuta za to ziadna nie je 🤨

Ale ked potom nejake SUV zaparkuje cez 2 miesta, lebo miesta pre deti su obsadene neohladuplnymi dementmi, hned schyta vsetok hejt celej spolocnosti. A idealne ak je to SUV este aj BMW, to sa potom hejtuje jedna radost 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 55 minutami, bluman napsal:

Samozrejme tie velmi vdacne vyuzivam, pokial su nejake volne. Ale neveril by si, kolko kktov bez deti na nich parkovava. A tych nikto neobide klucom, ani ich fotka sa sem nedostane. Zial, tam to na pohlad nie je jasne, ci tam niekto parkuje opravnene alebo nie a ani pokuta za to ziadna nie je 🤨

Ale ked potom nejake SUV zaparkuje cez 2 miesta, lebo miesta pre deti su obsadene neohladuplnymi dementmi, hned schyta vsetok hejt celej spolocnosti. A idealne ak je to SUV este aj BMW, to sa potom hejtuje jedna radost 🤣

Me je uplne fuk, jestli je to BMW ( jejich povest je znama), Audi, korejec nebo Číňan. SUV do mesta neni potreba ( prozrad mi, kolikrát jedete v 6 na nakup a ze potřebujete i kocarek- to jen tak na okraj ), ale je to vaše věc, samozřejmě. Nevím, kterej nakupak ma tyhle sloupy, ale tady máme i nadzemní garáže, kde se da parkovat bez sloupu.

A kokoti jsou oba- ti co neumí parkovat a i ti, co normu neumi upravit - můžeš si stěžovat u nich, to už jsem taky psal. A jen na okraj, kdyz se ke sloupu nevejdes, tak tam neparkuj, jednoduché pravidlo, uvi se uz v autoškole. Když tam parkujes, tak se pak nediv, to jde většinou ruku v ruce. Co dodat vic?

A snažím se nikoho nehejtovat, poměrně slusne se snažím vysvětlit stav veci, holt nekdy ztratím dekorum u nejake neznalosti, kterou povazuju za zakladni ( stejne jako se motam v ekonomii- kde uz jsem tu dostal přes prsty zase ja a mnohde jinde ). Doprava je ale "moje"🤣🤣. Tak to tak ber.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, bluman napsal:

a napadlo niekoho, ze by obe tie miesta mohli byt jeho? (alebo firemne) 😉 🤣

Jo, napadlo, ale u nás ( myslím v praci ), tam sidli i tv Prima a je tam frajer s RAM a druhe místo ma pro Sparta, skutr a elektrokolobezku ( je o patro výš, foto nemam ). Proste takhle tam nikoho ani nenapadne parkovat.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Ajaj napsal:

seš bezohlednej protože si kupuješ velký auto 🫵 a vůbec, jezdíš s tím snad někam do pole? Tak na co potřebuješ SUV 

Ale no tak, někdo má velké auto, někdo velké pole a někdo velký barák a zatím naštěstí o tom co kdo potřebuje, si každý rozhoduje sám a né žádnej zapálenej soudruh, jako v době minulé..

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, African napsal:

Teď jsem si teprve všimnul, že v tom sloupu je někdo zabetonovanej....to nikdo neřeší? 😲

Kefalin, lidí je jako sraček ....😅

• Haha 2
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, miliusportos napsal:

Ale no tak, někdo má velké auto, někdo velké pole a někdo velký barák a zatím naštěstí o tom co kdo potřebuje, si každý rozhoduje sám a né žádnej zapálenej soudruh, jako v době minulé..

hele, že ty to vlákno nečteš moc pozorně 😳

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, mAra_ napsal:

Já se v pátek třináctého oženil.

Tak to byl jistě šťastný den a pokud vám to v životě stále klape, tak to jen potvrzuje, že ta třináctka v pátek je nešťastná jen pro ty, kteří si nasadí do hlavy, že se musí stát něco špatného, tak jako já :D.

Odkaz ke komentáři

On 9/13/2024 at 10:42 AM, African said:

Trošku bych rozporoval ty emise u menších aut 😏 Teď mi na technický borec říkal, už ten tvůj trojválec začíná papat olej, když máš 70.000 najeto? Říkám trochu jo no a on že hmm, že ti slavní nízkoobjemový tříválce ať už Ford, VW nebo Pegout by bez jeho pomoci už emisema kolem sto najeto neprošli. A to nemluvím o tom, že ta naše 1,2 je nejvíc žrávé auto už od začátku z celé flotily našich dvoulitrových aut......

Ked 1.2 neprejde STK, to este nemusi znamenat ze ma horsie emisie ako nejaky vacsi motor.

Na STK sa meria len ci su emisie v ramci specifikacie vyrobcu pre dany motor. T.j. napr. ak ma ta 1.2 specifikaciu 100, tak neprejde so 110, a vacsi motor prejde s 200, lebo ma specifikaciu 200 😉

Odkaz ke komentáři

15 hours ago, WEIDER said:

Ináč bolo to na CZ značkách 

Mnoho slovenskych aut jazdi na ceskych znackach, hlavne tych najvykonnejsich. Lebo dat poplatok za prihlasenie 3900 Eur alebo 800 Czk bol trosku rozdiel 😉 (uz je to sice chvalabohu menej, ale este minuly rok boli tie poplatky take sialene).

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, bluman napsal:

Ked 1.2 neprejde STK, to este nemusi znamenat ze ma horsie emisie ako nejaky vacsi motor.

Na STK sa meria len ci su emisie v ramci specifikacie vyrobcu pre dany motor. T.j. napr. ak ma ta 1.2 specifikaciu 100, tak neprejde so 110, a vacsi motor prejde s 200, lebo ma specifikaciu 200 😉

Jasný, ale je to prostě jedno k druhému...vyšší spotřeba, halda spáleného oleje, opravy a generálky motorů, celková životnost auta. Já prostě z mého pohledu vidím v delším časovém horizontu ten malý motor méně ekologický než kdejaký větší motor, který vydrží třikrát....a celé auto jako takové. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, geometr napsal:

Ten Peugeot 1,2 to je to auto, co si máchá rozvoďák v oleji, ne...

Yes, hrozná chujovina....ve čtyřicet tisících jsme s tím byli na svolávací akci, když se začal drolit do motoru a čistili se olejové kanálky. Změnili kvalitu a už by prý měl držet o něco déle, tak pade 😅 Ale ony ty malé tříválce mají daleko větší problémy, kdy se většinou nestíhá chladit jeden válec, propálí se kroužky a začne propouštět olej....nebo karbonizace. No ve zkratce, malé objemy tříválce nebrat, a to si ani nedokážu představit že to cpou dnes už i do velkých rodinných aut 🙉

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...