Diamondking Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Je mi z toho smutno. Kdo zná, tak ví, že se jedná o malebnou uličku vedoucí z Cieszynského náměstí směrem na hranice s Českem. https://silesia.info.pl/wiadomosci/potezny-wybuch-gazu-w-kamienicy-w-cieszynie-na-miejscu-wciaz-dzialaja-sluzby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Pokud to odchytne nějaké nelegální migranty a jiné osoby, které nechceme mít v ČR, ani v jiné zemi, tak to prostě musíme přetrpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Právě teď, safi napsal: Pokud to odchytne nějaké nelegální migranty a jiné osoby, které nechceme mít v ČR, ani v jiné zemi, tak to prostě musíme přetrpět. Znova opakuji: nelegální migranti se mají odchytávat na VNĚJŠÍCH, nikoli VNITŘNÍCH hranicích Schengenu. Mám pro Tebe ještě jeden návrh. Pokud Rakušáci na přechodu ČR - Rakousko chytnou migranta, vrací jej k nám. Co Ti brání využít zákona O svobodném přístupu k informacím, a zeptat se na české straně, kolik že to migrantů v období XY bylo z hranice Rakousko - ČR vráceno? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Paradoxem je, že v Německu a Rakousku je daleko více šmejdů, které tady nechceme, než u nás.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Ano, mas pravdu. Bohuzel schazi politicka vule a prostredky na ochranu vnejsi hranice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Kurva, kurva, kurva. Tohle není Praha 1939, ale Praha 28.12.2024. V tomhle průseru jsem silně osobně angažován, protože naprosto skvělej projekt DOBRODĚJNA vymyslela a vede má ex přítelkyně. Tak se "pokochejte" ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 5 minutami, safi napsal: Ano, mas pravdu. Bohuzel schazi politicka vule a prostredky na ochranu vnejsi hranice. Safi, s absencí politické vůle s Tebou naprosto souhlasím. Avšak politická vůle bude chybět, pokud voliči budou situaci relativizovat podobnými prohlášeními jako: před 31 minutami, safi napsal: Namátkovou kontrolní akci bych nenazval zrušením Schengenské dohody bez hlasování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 58 minutami, Josef01 napsal: To není akce, to je stálá kontrola na hranicích, která se postupně rozšiřuje a zostřuje. Zatímco před několika měsíci jen mávali jeďte a ani nestavěli, dnes natvrdo stát a doklady. Přes CZ/DE hranice jezdím denně a z toho co jsem vypozoroval kontrola nebyla tak zcela namátková, ale bralo se regulérně podle barvy pleti (k tomu oficiální vyjádření fakt nedokážu doložit, ale kdo jezdí přes hranice často mi to potvrdí). Jakmile byl někdo z osádky tmavší, byl stažen a prolustrován. Jakmile stáhli víc aut, došla kapacita na odmávání a stáli všichni taky. Doufám že po konci trhů se přejde zase na "odmávání". Co se zaselo během covidu (lidem nevadilo stát 9h v koloně na hranicích, většina - které se to netýkalo - byla pro :)) ) .. se teď sklízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 49 minutami, Bert napsal: Praha 28.12.2024. Hustý, hádám žes to řešil, dohledali ho/je? By mě zajímalo jestli to byl někdo s přesvědčením "nácek" kdo si cíleně vybral ten objekt nebo jestli to bylo "jen" nějaký vyfetlo, který sprejovalo protože se ví že je to společensky nepřípustný a náhodou trefil tenhle projekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 @zceyee Bohužel, já jsem teď (jako obvykle v zimě) v Rakousku, takže na osobní intervenci dojde. Obecně: Ten objekt byl vybrán cíleně, okolí čisté. Navíc zakladatelka a majitelka je poměrně známá dáma (business, politika) a navíc se svými geny, stejně jako já, se netají. Uvidíme .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 K té výše zmíněné barvě pleti bych podotknul pouze toliko: před několika lety jsem potřeboval zorganizovat pohyb 3 lodí po Evropě. A protože se všechno sralo, musel jsem občas za kolečko. Pro neznalé kormidlo. Ono občas bylo tak často, že jsem na lodi strávil v období měsíců 05-09 cca 100 dní. Inu, v říjnu jsem vypadal jako na fotce níže. Zvláštní: na Ruzyni či jinde, vždycky když jsem letěl na loď, nebo na hranici autem, mi vždy tvrdili, že prohlídka je náhodná. Poenta: kontrola proběhla ve sto procentech případů. No, a teď ta vizáž ..... Pozn: mírně dementní výraz je způsoben tím, že tohle je foceno pár hodin po 4 denní sólo plavbě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 1 hodinou, Bert napsal: Safi, s absencí politické vůle s Tebou naprosto souhlasím. Avšak politická vůle bude chybět, pokud voliči budou situaci relativizovat podobnými prohlášeními jako: Dobre shrnuto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 2 hodinami, Bert napsal: Kurva, kurva, kurva. Tohle není Praha 1939, ale Praha 28.12.2024. To si děláš prdel... Neonacistická scéna je u nás docela mrtvá, takže to tipuju na nějaké šílené levičáky, co frčí na palestinské vlně Twitter je těch šílenců plný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 1 hodinou, Bert napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak říkají poldové: "Káóčkový typ".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Jen pro neznalé. KOčko byl kdysi tištěný formulář, který vypisoval policajt při kontrole osoby v terénu, předpokládám, že dnes už je to jinde 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 @Bert: Já bych ti s tou vizáží ani nedovolil přistát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 5 hodinami, Bert napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. SZ 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 V 28. 12. 2024 v 10:04, McStinger napsal: Matka leží od pondelka v nemocnici so zlomeninou v bedrovom kĺbe. Už od utorka jej hovoria, že “zajtra vás budeme operovať". Po dni to odkladajú, raz nemajú material, raz má mama nizky hemoglobín, raz nie je anesteziológ.... Som povedal A, tak aj B. Mamu včera po mojom divokom telefonáte skoro hneď zobrali na operáciu. Vraj bol lekár poriadne nasratý a nestihla mi ani zavolať, ako rýchlo ju zobrali na operačku. Treba sa ozvať, občas sa veci pohnú. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 před 12 hodinami, vzduch napsal: Jen pro neznalé. KOčko byl kdysi tištěný formulář, který vypisoval policajt při kontrole osoby v terénu, předpokládám, že dnes už je to jinde Ká Óčko Musel jsem donés alespoň deset ks za směnu, jinak jsem měl problém. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Gasgasbones. Po letech si říkám, že si od něj objednám fajnový velcro. A s hrůzou čtu, že po 15 letech už to nedělá a svoji značku i s vybavením a know how nabízí na prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se