African Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 18:12, warann napsal: Proti tomu, co se teď řeší hlavně v Žumpě je to prd, ale nasralo. Jsme s klukem sami tejden, tak se starám, resp. spíš snažím starat, aby mě příliš neproklínal, až se žena vrátí. No, tak jsem dnes zaběhl do menšího řeznictví, co se tváří jako takový to farmářský a koupil mj. šunku (žádal jsem tu nej co mají). Doma rozdělám, a tam na mě vykoukne toto: Rozšířit Já vždycky se slinou v hubě koukám jak to chystají a jakmile mi něco nesedí, dám o sobě vědět že tam stále stojím
warann Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) V 13. 3. 2025 v 19:15, African napsal: Já vždycky se slinou v hubě koukám jak to chystají a jakmile mi něco nesedí, dám o sobě vědět že tam stále stojím Rozšířit To ja vesmes taky. Ale zrovna jsem potkal souseda, co je strejdou tohodle borce, tak jsme se dali do reci a prodavacku jsem vypustil. Preci jen mame u nas na vsi jen jednoho mistra Evropy. Jsme holt mala vesnice, no. https://www.msmagazin.cz/moto/lukas-hutla-se-stal-jako-prvni-cech-mistrem-evropy-v-ledove-ploche-draze/ Upraveno 13. března uživatelem warann
Murphy97 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 19:51, Lucky Lucaso napsal: Co je spatnyho na paticce?? Nechapu Rozšířit Co Tobe nevadi, jinemu treba ano. A nikomu ten nazor nevnucuje. Navic to kupoval klukovi, deti tohle moc, alespon u nas, nemusi. Ted uz to trochu chapes?
Lucky Lucaso Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Mam 3 kluky, sunku milujou. Dat jim patku s rohlikem, tak to shltnou a ani nemrknou. Takze ne, nechapu. A nikdo netvrdi, ze nekdo nekomu neco vnucuje. A ani mu jeho rozhorceni neberu. Jen jsem se zeptal, co je na tom spatnyho. Jakoze konkretne? A nemyslim si, ze jsem napsal neco tak hroznyho, ze mu hned delas advokata. Hlad na Vas, snobove 2
warann Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Já bych to uzavřel, rozhodně jsem to nezamejšlel jako impuls k diskuzi na X stran. Prostě za mě to nebylo OK, nic víc, nic míň. A nejde o to, co kdo sní, ale mám za to, že když se optáš jakou mají nejlepší šunku a vyžádáš si ji nakrájet, tak se tam tohle nedává. Nicméně jde o hovno, case closed. 2
FantasticFabio Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března V 25. 2. 2025 v 8:57, African napsal: Přesně Ještě že mě manželka aspoň vyhodila pojistky když jsem začal, ta už moc dobře ví jak by to dopadlo.... Rozšířit Mandželky dycky ví, co je pro nás to nejlepší! 1
FantasticFabio Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Cena za multifokální brýle, která je s 50% slevou….. no ty vole! Dát 15 tisíc za něco , o čem nevím jestli to bude fungovat ?! Ch jo……
gathol Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Zakopnul jsem na schodech a je z toho zlomený zápěstí. Ale naštěstí je to levačka a hodinky to přežily, takže samý pozitiva 1 1 1
M.K. Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března @gathol Ještě aby ne. To bys na to zápěstí musel spadnout z letadla, aby zařvaly Monstra Ať Ti to dobře sroste... 2
gathol Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Dnes jsem byl u nás v nemocnici na kontrole. Doktor se podíval na rentgen a říká: "Vy jste měl na ruce hodinky, že? Ale nějaký bytelný...". Takže díky Monstrům mám komplikovanou zlomeninu a příští týden operaci 1
pciza Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Zasilkovna opět boduje! Místo hodinek přišly kolegovi trenýrky, doufám že alespoň nepoužitý. Hledám nějákej slušnej výraz, ale nic jinýho než mrdky zkurvený mně nenapadá. 1
JanKuc Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Kokoti. Ja uz jsem si lestil zapesti na novy kousek a velke Snad to Z rozlouskne.
SadClown Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Oni to určitě mysleli dobře. Aby jsi se měl do čeho převléc, až si z hodinek "stříkneš do textilu" 2
taurus24 Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března 0,7 promile... Tolik nafoukal kolega na bráně při vstupu do továrny. Vyhozen na hodinu. Jeden z nejlepších kluků, co mám pod sebou. Práce na velíně, dálkové řízení chemické výroby. Jsem nasraný.
hinkle Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Treba resitelne s dobrym pravnikem… https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/vypoved-alkohol-vitkovice-ocelarna-nadychal-ustavni-soud.A170519_093617_ostrava-zpravy_woj
gunman Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 16:44, taurus24 napsal: 0,7 promile... Tolik nafoukal kolega na bráně při vstupu do továrny. Vyhozen na hodinu. Jeden z nejlepších kluků, co mám pod sebou. Práce na velíně, dálkové řízení chemické výroby. Jsem nasraný. Rozšířit s tvojí profilovou fotkou to má úplně jinej rozměr všem v práci říkám, než se nechat vyhodit za zbytkáč, což 0,7 není, tak zavolejte, že je vám blbě a zůstaňte doma 1 1
warann Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března V 18. 3. 2025 v 18:10, Maro napsal: 0.7 na chybu přístroje neuhraje Rozšířit To urcite ne. Jen upresnim, ze chyba pristroje se bere marginalni (0,04) a 0,2 se bere na vrub fyziologicky hladiny alkoholu, celkem teda 0,24 promile. Simple vyklad zde, jinak je to spis na delsi diskuzi. Při měření se jako negativní výsledek ovšem nezapočítává jen 0,0 promile. Policisté musejí brát ohled na fyziologické procesy v těle, díky nimž se může stát, že přístroj naměří až 0,2 promile i u člověka, který nepil alkohol. A stejně tak se počítá s odchylkou měření přístrojů 0,04 promile
Pozorovatel Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Minulý týden jsem byl pracovně na jedné akci. Šel jsem spát v jednu ráno a v sedm ráno jsem vstal. Vozím sebou alkohol tester, který ukazoval 0,64 promile. No musím říct, že i bez něj jsem cítil, že to bude náročný den. Čekal jsem a ještě v 11:00 jsem měl 0,1. To už jsem se rozhodl, že vyrazím, ale dával jsem si sakra pozor, protože jsem cítil, že to pořád ještě není úplně v pohodě. Takže borce se zbytkáčem bych do fabriky rozhodně k žádné mašině nepustil! 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se