Radek124 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října To zní jako kdyby taky ve velkém nabírali bývalé pošťáky, tak jako svého času PPL a DPD - s nimi to byl (aspoň u nás) celkem strmý kvalitativní sešup, který svým nástupem (bez potřeby tak velkého množství kurýrů) ve správný čas vykryla právě Zásilkovna...
gunman Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Před hodinou, Jarett napsal: V noci telefon od policie. V půl páté ráno nám vykradli firmu. Škoda na ukradených věcech malá, ale vypáčené dveře, všude nepořádek. Cikáni si ani nevšimli kamery, která je natočila, nebo jim to možná bylo jedno. Takže dnes mě čeká zábava s opravou dveří a dopoledne na policii Vtipné je, že bezpečnostní služba přijela zároveň se mnou, tedy až cca za 20 minut. Máme v práci dost hlasitou vnitřní sirénu, když narušitele chytne čidlo, nedá se vevnitř skoro vydržet. Ale občas to zkusí. Nám to volá na mobil, já tam dojedu tak do 7 minut, agentura nabízela 25.
Pepino777 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října před 21 minutami, Radek124 napsal: To zní jako kdyby taky ve velkém nabírali bývalé pošťáky, tak jako svého času PPL a DPD - s nimi to byl (aspoň u nás) celkem strmý kvalitativní sešup, který svým nástupem (bez potřeby tak velkého množství kurýrů) ve správný čas vykryla právě Zásilkovna... Na tom neco bude, od dubna jsem registroval stiznosti na dlouhe dodaci lhuty, no a posledni dobou se objevuji informace se zamenami a ztratami baliku. Jestli to jsou ex postaci nevim, ale evidentne zaplacli personalni nedostatky misty dost pochybnou pracovni "silou".
Jarett Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října před 21 minutami, gunman napsal: Máme v práci dost hlasitou vnitřní sirénu, když narušitele chytne čidlo, nedá se vevnitř skoro vydržet. Ale občas to zkusí. Nám to volá na mobil, já tam dojedu tak do 7 minut, agentura nabízela 25. Tak já jsem do loňska bydlel ve stejném domě, takže je dobře, že jsem už pryč, protože bych rozhodně střílel ...
bohus76 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Před hodinou, Radek124 napsal: To zní jako kdyby taky ve velkém nabírali bývalé pošťáky, tak jako svého času PPL a DPD - s nimi to byl (aspoň u nás) celkem strmý kvalitativní sešup, který svým nástupem (bez potřeby tak velkého množství kurýrů) ve správný čas vykryla právě Zásilkovna... Je to s těmi poštovními službami jak kde. Třeba dceři posílali nějakou kosmetiku z pražského " překladiště" ( zásilkovna) a balík se jim " ztratil". Prý tato pobočka je známá, že se zde balíky ztrácí... Tak si pak vyber .
gunman Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října před 54 minutami, Jarett napsal: Tak já jsem do loňska bydlel ve stejném domě, takže je dobře, že jsem už pryč, protože bych rozhodně střílel ... Proto máme tu sirénu, jednou jsem tam dva chytil a už bych to nechtěl zažít 1
zceyee Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října (upraveno) Včera nesu balík na DHL, obalen izolepou, přilepen štítek a ten obalen také ozilepou (scratch proof, humidity proof, njde umazat kdyz to hodej na bordel) ... nesu na filialku a zenska ze mi to nevezme ze je tam moc izolepy. Cumim na ni a rikam ji "co ted s tim" .. ona "prebalte to" ... "takze mam jet do ČR, přebalit balík a jet zpátky vám ho sem dát?" ... "jo" .. .no pri odchodu jsem dost picoval ze se lidi otaceli ... nasledne hodil do boxu pár desítek metrů jinde. Nikdy s timhle problém nebyl, balíky posílam furt stejně vevnitř ekvivalent asi 30k (takže to fakt balim poctivě aby se třeba při namočení karton nepovolil). Možná jim to občas nevezmou automatizované rozdělovače nebo se jim nelíbí ean pod izolepou? Nevím jak vyřešit tohle. Jinak dost fuckupu se zasilkovnou se da vyresit podanim a vybranim na filialce (a u drazsich baliku to asi budu delat jen tak, eliminuje se tim to ze tam kuryr nalepi jinej stitek pac ma pred sebou najednou 3 bliky bez stitku ktere zrovna vytahl z boxu ... a take se tim eliminuje problem ze aktivuje jine cislo pokud vklada balik do boxu. Takze o dva tyhle mozne fuckupy min jen vlozenim a smerovanim na filialku. S DHL Express v DE mam uplne super zkusenost, dva dny zpatky, podana zasilka v asi 17 hodin na filialce ... druhy den DOPOLEDNE byla dorucena .. pres cely nemecko. No, nechapal jsem. Sice to stalo asi 500 CZK za prepravu, ale i tak bomba. Upraveno 3. října uživatelem zceyee
Z. Paul Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Mě už dost slušně řečeno štve řešení mého shořelého BMW. V pondělí to bude rok co auto začalo hořet technickou závadou za jízdy. Na tuto závadu je prodloužená záruka 15 let, a vztahuje se i na případné škody. Od ledna auto stojí ve Stodůlkách u dealera, informace o postupu dostávám jen když si o ně řeknu. Už si připadám jak blbec, když tam píšu maily. Soudní znalec byl u vozu v červenci, od té doby opět nula nula nic. Minulý pátek jsem napsal do BMW ČR a zase jsem dostal info, že se čeká na odhad servisu. Tvl. A jeste že zdržení je způsobeno sezoním personálním omezením - to auto v Inveltu zažilo už všechna roční období. Navíc vim, že podobnou situaci dokázal u nekoho jineho vyresit za dva mesice s opravou za cca 800k a ještě zapůjčili náhradní vůz na celou dobu zdarma. Já tuto nabídku ani nedostal. Už jsem byl tak naštvaný, že jsem napsal přímo do Mnichova, chci už to mít vyřešený. V pondělím oslavim rok od dalších narozenin, kdy jsem se málem udusil a shořel v autě při jízdě na dálnici. Tak jsem se tu vyzvracel, a vše je furt stejný ale děkuji 4
Marapis Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Včera projíždím okolo metra Ládví a koukám dopravní omezení . Jedu dál koukám autobusová zastávka zrušena upravena na chodník a zastávka je v jízdním pruhu no tak tuto koncepci sem nečekal . Takže objíždím levým pruhem a vracím se do pravého protože levý je pouze odbočovací... Jako na sídlišti tohle u metra to prostě nepochopim
Lucky Lucaso Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října Klasika. Rozesrali ty zastavky vsude. V Bohnicích takticky cekali az na zari. Pekne za plneho provozu. Pres leto nebyl cas
Z. Paul Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října V 3. 10. 2025 v 12:24, Z. Paul napsal: Mě už dost slušně řečeno štve řešení mého shořelého BMW. V pondělí to bude rok co auto začalo hořet technickou závadou za jízdy. Na tuto závadu je prodloužená záruka 15 let, a vztahuje se i na případné škody. Od ledna auto stojí ve Stodůlkách u dealera, informace o postupu dostávám jen když si o ně řeknu. Už si připadám jak blbec, když tam píšu maily. Soudní znalec byl u vozu v červenci, od té doby opět nula nula nic. Minulý pátek jsem napsal do BMW ČR a zase jsem dostal info, že se čeká na odhad servisu. Tvl. A jeste že zdržení je způsobeno sezoním personálním omezením - to auto v Inveltu zažilo už všechna roční období. Navíc vim, že podobnou situaci dokázal u nekoho jineho vyresit za dva mesice s opravou za cca 800k a ještě zapůjčili náhradní vůz na celou dobu zdarma. Já tuto nabídku ani nedostal. Už jsem byl tak naštvaný, že jsem napsal přímo do Mnichova, chci už to mít vyřešený. V pondělím oslavim rok od dalších narozenin, kdy jsem se málem udusil a shořel v autě při jízdě na dálnici. Tak jsem se tu vyzvracel, a vše je furt stejný ale děkuji Tak novinkou je, že němci poslali stížnost do čech, někomu jinému než s kym jsem to řešil od začátku. Dostal jsem si informaci, že nároková častka vude vyplacena v řádu dnů servisu, a ten to pak vyplatí mě. Půjde o rozdíl mezi hodnotou před požárem a hodnotou vraku. Takže teď premyslim co budu delat s neopravitelnym vrakem ohořelého auta
STRKKT Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října To si dělají prdel? Zákazník se má finančně podílet na jejich průšvihu?
Z. Paul Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 3 minutami, STRKKT napsal: To si dělají prdel? Zákazník se má finančně podílet na jejich průšvihu? Ještě nemám nic na papíře a nic oficiálně, hned jsem v pátek na mail odepisoval tak čekam na odpověď v pondělí. Ale vyznělo to tak, že dostanu rozdíl a vrak.
Radek124 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Obávám se že pokud AD BMW ohořelý vrak zhodnotí katalogovou cenou vytěžitelných náhradních dílů, budeš ještě doplácet
Z. Paul Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 39 minutami, Radek124 napsal: Obávám se že pokud AD BMW ohořelý vrak zhodnotí katalogovou cenou vytěžitelných náhradních dílů, budeš ještě doplácet To urcite nebudu nevim kdes na tohle přišel.
Radek124 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Jsem si akorát vzpomněl na minulou pravidelnou prohlídku u AD, kde jsme s přejímacím technikem při procházení katalogu konstatovali že mi v případě potřeby z dílů zvládnou postavit celý LEXUS znova - akorát mě to (bez práce) vyjde minimálně 5x dráž než když byl nový 1
African Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Uvíznul jsem na letišti, nějaký chobot zmáčknul požární alarm... pokud letadlo nepočká, nikam neletím 1
DavidLC Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 19 hodinami, Z. Paul napsal: Tak novinkou je, že němci poslali stížnost do čech, někomu jinému než s kym jsem to řešil od začátku. Dostal jsem si informaci, že nároková častka vude vyplacena v řádu dnů servisu, a ten to pak vyplatí mě. Půjde o rozdíl mezi hodnotou před požárem a hodnotou vraku. Takže teď premyslim co budu delat s neopravitelnym vrakem ohořelého auta Prodáš na paíry pro čórku sry.... ať si ho koupí, popřípadě dej do dražby a poté chtít doplatit. Jako u totálky u pojišťovny. A pokud bylo pojištění, tak by to tak mělo i být....
Z. Paul Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 11 minutami, DavidLC napsal: Prodáš na paíry pro čórku sry.... ať si ho koupí, popřípadě dej do dražby a poté chtít doplatit. Jako u totálky u pojišťovny. A pokud bylo pojištění, tak by to tak mělo i být.... Pojištěný to má výrobce - 15 let záruka na poškození touto technickou závadou. Já na 12 let starý dvoulitrový naftovy kombík havarijku neměl
DavidLC Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 19 minutami, Z. Paul napsal: Pojištěný to má výrobce - 15 let záruka na poškození touto technickou závadou. Já na 12 let starý dvoulitrový naftovy kombík havarijku neměl Držím palce ať z toho vyjdeš co nejmíň blbě.... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se