FantasticFabio Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 29 minutami, JR_2010 napsal: A to víš, nebo se jen domníváš? Počítá
FantasticFabio Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 12 minutami, JR_2010 napsal: Jasný, já tedy tuším, že to nebude ta samá persona, jen jsem tady za ta léta zažil pár okamžiků, kdy se diskutovala nějaká konkrétní osoba, veřejně známá, leckdy i nelichotivě, a ona se tady vyskytovala pod anonymním nickem, člověk prostě nikdy (někdy) neví, s kým si tady vlastně povídá. Aspoň se ta persóna , schovaná za nickem , dozvěděla názor lidí . To jí možná pomohlo být lepší kdejakej král chodil v převleku …. aby zjistil, jak lidé smýšlejí ….. 1
Prochy68 Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna V 12. 9. 2025 v 10:40, Prochy68 napsal: Pribeh garaze pokracovani, tohle proste nevymyslis. Ted mi volal policajt, ze by si potrebovali vzit vzorek vyplne garazovych vrat (v nejakym clanku na internetu jsem se docetl, ze na naradi v aute tech "pachatelu" nasli casti te vyplne). Pripominam, ze tam byl technik co to fotil a ty vyplne tam bylo pred garazi pul kyble......Jo pro pobaveni, uz tam byli asi pred dvema dny, shodou okolnosti jsem je videl pri venceni psa, ale nikdo nevolal ze by neco potreboval, tak jsem neresil....No a dneska se divil do telefonu, ze uz jsem tu diru zadelal a ze si nemohli ten vzorek ve stredu vzit........takze jedna blba dira v garazovych vratech a vyjezd 4 vozidel mestaku, jedno vozidlo policie a jedno vozidlo technika, ve stredu dalsi vozidlo policie a dneska prijedou znovu Nevim jestli se mam smat nebo brecet Akce garáž dokončena, pachatel neznámý.....nebudu si kurvit zdraví kvůli pár tisícovkám, ale moje celoživotní zkušenost s policajtama = banda dementu
JorgeJay Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Ahoj borci, mám dotaz ten debilní Facebook. Jsem v několika skupinách aktivním členem a v pondělí se mi zobrazila tato hláška. Od té doby nemohu psát komentáře do žádné skupiny (do té hodinkové mě to štve nejvíce). BAN od FB nemám. Je to nějaký druh antispamu. Už se to někomu z vás také stalo? A jak dlouho to trvalo? Diky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Ahoj borci, mám dotaz ten debilní Facebook. Jsem v několika skupinách aktivním členem a v pondělí se mi zobrazila tato hláška. Od té doby nemohu psát komentáře do žádné skupiny (do té hodinkové mě to štve nejvíce). BAN od FB nemám. Je to nějaký druh antispamu. Už se to někomu z vás také stalo? A jak dlouho to trvalo? Diky mocV ramci skupiny muze spravce nastavit automatickou ochranu a filtry pro prispevky. Na klicovy slovo, obsah, cas atd. Stejne tak to lze nastavit na konkretniho cloveka, kdyz se ti nelibi, co dela. Navic ma FB i automat na pozadi, kterej filtruje na zaklade algoritmu. Za predpokladu, ze nekde nemas virus/worm, kterej by spamoval za tebe na pozadi, aniz bys o tom vedel, napis spravci nejaky z tech skupin a zeptej se, jestli se tam neco nedeje.
JorgeJay Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna před 7 hodinami, KFL napsal: V ramci skupiny muze spravce nastavit automatickou ochranu a filtry pro prispevky. Na klicovy slovo, obsah, cas atd. Stejne tak to lze nastavit na konkretniho cloveka, kdyz se ti nelibi, co dela. Navic ma FB i automat na pozadi, kterej filtruje na zaklade algoritmu. Za predpokladu, ze nekde nemas virus/worm, kterej by spamoval za tebe na pozadi, aniz bys o tom vedel, napis spravci nejaky z tech skupin a zeptej se, jestli se tam neco nedeje. Ve dvou skupinách znám správce a oni tam nevidí žádné omezení. Bude to asi nějaký antispam algoritmus. Už je to 5 dní a pořád nemohu nic dělat
African Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna 1 minute ago, bohus76 said: Nějaký kurwa moribundus,teplota 39 Tož přeji rychlé uzdravení Já před pěti dny přidělával sprchu, smekli se mě kopyta a docela z výšky jsem spadnul hrudníkem na rantl od vany. Masakr, hodně naražená, doufám že ne nalomená žebra, no ještě stále se nehybu jak bych chtěl. Bojím se pšiknutí a vtipy jsou v domácnosti zakázány Člověk si vyždycky uvědomí, že může skapat raz dva i při velice jednoduchých domácích úkonech....
bohus76 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Já byl včera jen unaven,v noci mě drtila zima střídavě s přehřátím a teď mě bolí celé tělo,su jak lenochod.
Irwinek Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Silničáři Od včerejška toho spoustu prosolili, takže do aut už zase nasedaj i lemplové, co spoléhají na asistenty a fyzika je jim u pr.... A samozřejmě ten kretén, co mi ve Stratově vlítnul před auto s ovcí kombi, a měl proškrábnuto tak 30 x 50 cm na čelním skle + to, co opadalo. A ještě řídil v bundě a čepici
milomac Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 48 minutami, bohus76 napsal: Já byl včera jen unaven,v noci mě drtila zima střídavě s přehřátím a teď mě bolí celé tělo,su jak lenochod. Takhle to začalo mně, druhý den jsem si udělal koviďák test a pozitivní, od 26. prosince a pořád to není OK, tedy ve stavu jako před koviďákem. Už mě to pěkně se.e. Pořád mě pobolívá žaludek i břicho a ještě ke všemu hůř vidím na levé oko při čtení ... Tak snad se ti to nerozjede, já to zažívám poprvé a asi i díky věku mně to docela "rozhodilo sandál" - nemám chuť na pivo, na kafe, jsem jak časovaná bomba - už už sahám po láhvi rumu a že jí do sebe obrátím, dám tomu ještě týden ...
bohus76 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Cítit cítím, jen mě bolí svaly,klouby a mám trochu behavku, možná jen střevní chřipka. Pojidam piškoty, banán, čaj.
milomac Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Je to možný, byl jsem v pátek u doktorky a prý je plno chřipek a sem tam ten omikron ...
KFL Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna 2 hours ago, milomac said: Takhle to začalo mně, druhý den jsem si udělal koviďák test a pozitivní, od 26. prosince a pořád to není OK, tedy ve stavu jako před koviďákem. Už mě to pěkně se.e. Pořád mě pobolívá žaludek i břicho a ještě ke všemu hůř vidím na levé oko při čtení ... Tak snad se ti to nerozjede, já to zažívám poprvé a asi i díky věku mně to docela "rozhodilo sandál" - nemám chuť na pivo, na kafe, jsem jak časovaná bomba - už už sahám po láhvi rumu a že jí do sebe obrátím, dám tomu ještě týden ... Tohle má už 10 dní prcek, akorat bez toho oka. K tomu teploty od 37,1 do 39 - naprosto nahodile nahoru a dolů. Přitom test opakovaně negativní .
JDenver Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 5 hodinami, bohus76 napsal: Nějaký kurwa moribundus,teplota 39 Nejsi v tom sám. V noci se klepu jak drahej pes.
bohus76 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna (upraveno) Teď už mi taky zase začíná být zima. Upraveno 11. ledna uživatelem bohus76
Gustaf Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Chlapi, přeju brzké uzdravení bez následků. Teď toho litá všude plno....
milomac Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna (upraveno) před 15 hodinami, KFL napsal: Tohle má už 10 dní prcek, akorat bez toho oka. K tomu teploty od 37,1 do 39 - naprosto nahodile nahoru a dolů. Přitom test opakovaně negativní . V lékárně mně nabídla ten dvoj test - covid a chřipka, covid pozitivní, chřipka negativní. Dříve jsem se tím nezabýval, říkal jsem si, dávám si pozor, vyhýbám se shluku lidí, prchám, kde to kýchá, kašle, používám desinfekční ubrousky atd., ale teď už mám přece jisté obavy, kde ty zatracené viry na člověka číhají. Je toho tady asi všude plno.... Vzpomínám na borce, co jsem ho vyfotil v r. 2020 při placení v DMku, když covid začal : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten nápis s člověkem vybízí k nějakým vtipným doplněním . Upraveno 12. ledna uživatelem milomac 1
krakra Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Před hodinou, milomac napsal: V lékárně mně nabídla ten dvoj test - covid a chřipka, covid pozitivní, chřipka negativní. Dříve jsem se tím nezabýval, říkal jsem si, dávám si pozor, vyhýbám se shluku lidí, prchám, kde to kýchá, kašle, používám desinfekční ubrousky atd., ale teď už mám přece jisté obavy, kde ty zatracené viry na člověka číhají. Je toho tady asi všude plno.... Vzpomínám na borce, co jsem ho vyfotil v r. 2020 při placení v DMku, když covid začal : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten nápis s člověkem vybízí k nějakým vtipným doplněním . Ti různí rouškaři jsou pořád - až to nechápu. Asi nějaká obcese z toho, že se něčím nakazí. 2
Pandera Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 19 minutami, krakra napsal: Ti různí rouškaři jsou pořád - až to nechápu. Asi nějaká obcese z toho, že se něčím nakazí. Možná jsou jen ohleduplní k ostatním a nechtějí je nakazit. Jsou také lidé, kteří se nepotřebují nakazit, pokud mají zhoršenou imunitu (třeba řeší raka...), nazývat to obsesí bez znalosti důvodu mi přijde hloupé. 2 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se