Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, JR_2010 napsal:

Jestli si to dobře pamatuju, tak o barvě pleti by měl rozhodovat jeden gen a ta genetická informace se dá přenést až do čtvrté generace, ale nevím, jestli jsem dával ve škole pozor, já byl dost lempl...

Měl jsem na mysli kombinaci barvy očí, vlasů a pleti. Plus u dospělých (typicky ten farmář na obràzku) hrajou kromě genetiky roli i vnější podmínky (především expozice, ale taky strava a zdravotní stav).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 minutami, Liqid napsal:

A myslíš to pobodání v kostele, postřelení kněze brokovnicí nebo napadení policie (a její následný útěk) při demonstraci migrošů?

No právě 👎 Jen doufám, že celá Evropa bude stát za Francií a zůstane jednotná... 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

Opět Francie, už docela síla co se tam děje :weird: 

Vloni v lednu jsme byli s mladým na výletě na Rallye Monte Carlo a odskočili jsme se kouknout do Nice. Žluté vesty měly nějakou manifestaci a figurinou macrona si pohazovali do výšky. My jsme stáli v malé uličce asi 200 m od toho davu a v tom najednou dva poldové na motorce zastavili jednoho tmavšího francouze na skůtru cca 16-18 let, nevím proč a zač, ale když to ten dav viděl okamžitě odbočil do té uličky a řítilo se na dva poldy kteří drátujou jednoho z nich. Říkám mladému to nedopadne dobře pojď pryč a on si to vesele natáčel, ŕíkám mu podruhé pojď tu to nebude fajn..., nebój mi říká tak jsem kurv... zařval , že sranda konči a jdem. Konečně mu došlo, že si nedělám prdel. Ušli jsme cca 100 metrů do boční uličky a začlo se tam střílet ...... Ja jsem mírumilovnej člověk, ale to co se poslední dobou děje v EU je hodně špatné ......

Odkaz ke komentáři

jeden místní průchozí kocour nemůže chodit. Vždycky večer, asi od té doby co umřel soused se k nám chodí nažrat, říkáme mu Drbohlav protože drbání na hlavě je pro něj největší blaho. Nevypadá to že by měl bolesti, vypadá čile, jen zadní nohy ho nějak neposlouchají. Už to před časem měl ale za pár dní se z toho dostal a teď se zas válí po zemi. A je to pitomec, místo aby si někde v suchu lehnul a počkal až se miska naplní, belhá se kdovíkde, celej vyválenej v blátě.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Liqid napsal:

Pochybuji, že se k něčemu odhodlají, mají naděláno v gatích a jen plácají prázdné fráze a zapalují svíčky.

Ještě k té Francii - zajímavý pohled na možné konsekvence nabízí v posledním příspěvku Kechlibar, kterěho rád čtu.

https://kechlibar.net/2020/10/31/macron-nepritel-islamu-cili-o-prorazenem-krunyri/#more-24272

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...