Gustaf Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Brzdy určitě XT, jde mi pohon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 před 15 minutami, redd napsal: Praha - Riva del Garda, 4 dny, 726 km, 5947 m nahoru, prumerna rychlost 21,7 km/h v plny polni. Paráda... slušnej výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Ja věřím shimanu. I když to axs pry taky funguje fajn. Ale minimálně brzdy bych chtěl shimano. Kombinace by měla fungovat.Za mě rozhodně shimano XT,nebo SLX je jistota přesného řazení.Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 před 1 minutou, kupko napsal: Za mě rozhodně shimano XT,nebo SLX je jistota přesného řazení. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Ikdyž by XT bylo klasický a ten Sram Axs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Kdybys měl při příštím průjezdu Morávkou chuť na kafe, tak se ozvi. Kamarádi pumpičkáři se v mé 'kavárně pod hrází' zastavují pravidelně. Kde přesně Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Ikdyž by XT bylo klasický a ten Sram Axs?Jasně že elektrika je pecka, jednoduchá, žádné lanko, aplikace v telefonu atd. Cenově už také dostupné, nic méně bych si vzal jednu náhradní baterií. Kluci v zimě někdy měli problém, že v mrazu rychleji klekla. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 před 6 minutami, kupko napsal: Jasně že elektrika je pecka, jednoduchá, žádné lanko, aplikace v telefonu atd. Cenově už také dostupné, nic méně bych si vzal jednu náhradní baterií. Kluci v zimě někdy měli problém, že v mrazu rychleji klekla. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Já právě vaham...na bajku je kompletní XT a chtěl bych to překopat na tu elektriku, tak jestli to není nesmysl. Pak by mě zbyla nová přehazovačka a řazení. Si říkám, jestli by to pak někdo koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Teď mám na starém kole právě kombinaci pohon GX (starý 2x11) a brzdy XT 4pístky (čerstvě upgrade z XTR 2pístku) a kdybych skládal nové kolo, bral bych zrovna mix GX AXS a brzdy XT (pokud se Shimano nevytasí s Di2 pro 1x12) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Ha, mně zmizel poslední příspěvek....:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 (upraveno) Máte tady někdo Gravel bike a Karbonový HT? Jaké jsou vaše zkušenosti? Má to smysl mít obě kola? Mám obyč tribana z dekáče a jsem s nim spokojený. Líbí se mi ale kola od canyonu a zvažuju zda nevyměnit ten dekáč za nějaký lepší Gravel (ale tedy nevidím moc přínos) a nebo zda nepřikoupit HT (exceed). Je to HT s rychlím pláštěm výrazně pomalejší než Gravel? Dřív sem měl ještě Neurona, ale po zakoupení Gravela jsem na něm přestal jezdil bo mi přišlo jak kdyby mě furt někdo držel za batoh Upraveno 26. července 2023 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Gravel a ht mě přijdou nesmysl.... vetší smysl by mě to dávalo s fullem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Full mě na normání ježdění nebavil a na traily si vemu neurona od manželky - jsme stejně vysocí tak si můžu pujcit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 před 12 minutami, exBURN napsal: Full mě na normání ježdění nebavil a na traily si vemu neurona od manželky - jsme stejně vysocí tak si můžu pujcit V tom případě bych zůstal u gravel biku. Vždy jsem jezdil jenom HT. Pak jsem přibral full. HT šel z domu (teď dělá radost místnímu kolegovi u Brna), pořídil jsem gravel a za mě je tohle kombo ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Ok. Mrknu na nejaky carbonový gravelík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 V 23. 7. 2023 v 21:31, moco napsal: Tak Pustevny bolely více jak Praděd, včera jsem neměl dávat 50km švih Ale Beskydy mají hezké výčumy. Zítra asi tu Lysou vynechám v rámci zachování ega, mám to napočítáno přes 170 km a asi nebudu fresh, takže ji potichu objedu přes Bílou Krasny Bianchi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Pridam sem jednu bolavou:)) o vikendu se tam na Czech Tour pojede o dost rychleji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 (upraveno) @mocovšiml jsem si, že (předpokládám, že jsi to ty) budeš Bianchi prodávat. Čím jej plánuješ nahradit? Co nevyhovuje? Upraveno 26. července 2023 uživatelem enGiN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 To asi nebude jeho... dyt ho má sotva měsíc, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 před 4 hodinami, Gustaf napsal: Ha, mně zmizel poslední příspěvek....:) Omlouvám se za technickou nedokonalost Chronomagu. Prodej mimo prodejní vlákno je věc běžná, a zasloužilým členům se přece promíjí, potažmo se příspěvek s hlubokou omluvou moderátora ponechá na místě. Takže teď vážně. Místo toho, aby ses chytil za rypák, a alespoň v náznaku se omluvil, že porušuješ pravidla, a přidáváš tak moderátorům práce, píšeš dementní příspěvek se smajlíkem. Přeji Ti, aby Ti úsměv vydržel i po následující týden bez Chronomagu. @Gustaf je zpět. Myslím, že se tomu říka: projevil účinnou lítost ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 (upraveno) před 2 hodinami, exBURN napsal: Máte tady někdo Gravel bike a Karbonový HT? Jaké jsou vaše zkušenosti? Má to smysl mít obě kola? ... Je to HT s rychlím pláštěm výrazně pomalejší než Gravel? Zmysel to podľa mňa nemá a HT sa s gravelom na dobe upravených cestách a chodníkoch nedá veľmi porovnávať. Skúšal som pár týždňov jazdiť gravel + Trek Procaliber, ale nedávalo mi to zmysel. Boli veľmi „blízko“ seba, na nespevnených cestách som na HT trpel, lebo to proste nefrčalo a kopec energie sa strácalo v pneumatikách, plus nemožnosť zmeny úchopu a posedu, a na technickejšie veci som aj tak nakoniec radšej zobral starý XC full (podotýkam, že nie som úplne technický jazdec). Gravel + full zmysel dáva. Edit: a jo, zasa neskoro - pozerám, že už si to uzavrel... Upraveno 26. července 2023 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se