Gustaf Odesláno 11. listopadu Nahlásit Odesláno 11. listopadu Díky, žena chce taky bílý a asi s tím rose gold rámečkem. Teď má už nějaký starý Vivoactiv 2 tuším..
Beet Odesláno 11. listopadu Nahlásit Odesláno 11. listopadu Manželka ma bílé Venu 3. Před tím měla Venu 2. Je tam nesrovnatelná výdrž baterky ve prospěch trojek.
Gustaf Odesláno 11. listopadu Nahlásit Odesláno 11. listopadu U těch venu 2 taky uvádějí dobrou výdrž. Mrknu na to...ale ten cenovej rozdíl mezi dvojkama a trojkama za to asi nestojí. Bude to mít jen na aktivity. Jinak má asi 3 mechaniky a jedny solary
Vanilla Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu Ahoj všem, zima na krku, tak vybírám cyklotrenažer. Zatím mám v úzkém výběru: Tacx 2T Neo https://www.garmin.com/cs-CZ/p/701670/ a Van Rysel RCR - Zwift Cog and Click https://www.decathlon.cz/p/domaci-trenazer-van-rysel-rcr-s-zwift-cog-and-click/_/R-p-347879?mc=8861638&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=cz_t-perf_ct-pmax_n-3-pla-pmax-heroes_ts-gen_f-cv_o-reve_pnl-mkt_xx-attract&gad_source=1&gad_campaignid=22365289383&gbraid=0AAAAADoQNS6tn6fAm3-rEukJvwkQgRzPq&gclid=Cj0KCQiAiebIBhDmARIsAE8PGNIwwc6THSJs_nJI3g5hOBbwwrFi4aE9DXcN-_NP-KqRJaVFXxnoJakaAjagEALw_wcB Byl jsem rozhodnuty pro Taxc, ale pak jsem došel k názoru, že v případě Zwift Cogu člověk nemusí řešit další kazetu nebo ji sundavat z kola. Trenažer bych chtěl používat celoročně. Díky za postřehy/reakce.
Z. Paul Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu před 8 hodinami, Vanilla napsal: Ahoj všem, zima na krku, tak vybírám cyklotrenažer. Zatím mám v úzkém výběru: Tacx 2T Neo https://www.garmin.com/cs-CZ/p/701670/ a Van Rysel RCR - Zwift Cog and Click https://www.decathlon.cz/p/domaci-trenazer-van-rysel-rcr-s-zwift-cog-and-click/_/R-p-347879?mc=8861638&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=cz_t-perf_ct-pmax_n-3-pla-pmax-heroes_ts-gen_f-cv_o-reve_pnl-mkt_xx-attract&gad_source=1&gad_campaignid=22365289383&gbraid=0AAAAADoQNS6tn6fAm3-rEukJvwkQgRzPq&gclid=Cj0KCQiAiebIBhDmARIsAE8PGNIwwc6THSJs_nJI3g5hOBbwwrFi4aE9DXcN-_NP-KqRJaVFXxnoJakaAjagEALw_wcB Byl jsem rozhodnuty pro Taxc, ale pak jsem došel k názoru, že v případě Zwift Cogu člověk nemusí řešit další kazetu nebo ji sundavat z kola. Trenažer bych chtěl používat celoročně. Díky za postřehy/reakce. Já mám jen asi jednu připomínku - jako majitele Taxc (mam Taxc Flux S už 3 roky). Já Taxc koupil, protože mám hodinky od Garminu (vlastně většinu věcí na kolo), sbíralm Garmin odznaky a plnim jejich Challenge. A Taxc je od Garminu, takže plná propojenost systému, automatické nahrávání do Connectu, přimé plnění Challenges - Taxc jich má asi 16?? (video Challenge z různých zemí). Pokud používáš Garmin Connect, a chtěl tam mít jízdy z jiných softů, musíš myslím přenést aktivitu ručně. Předplatný se asi platí všude, ale když jsem koupil Taxc trenažér, dostal jsem voucher na 6 měsíců zdarma a chytlo mě to.
Ajaj Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu Ja koupil Taxi NEO (snad před 10 lety) a k tomu extra kazetu. Pokud bych dnes něco kupoval, tak trenažér, kde se v aplikaci dá virtuálně řadit. V Garmin Tacx Training se dá snižovat úroveň zátěže, ale to mě dost nevyhovuje
Z. Paul Odesláno 17. listopadu Nahlásit Odesláno 17. listopadu před 56 minutami, Ajaj napsal: Ja koupil Taxi NEO (snad před 10 lety) a k tomu extra kazetu. Pokud bych dnes něco kupoval, tak trenažér, kde se v aplikaci dá virtuálně řadit. V Garmin Tacx Training se dá snižovat úroveň zátěže, ale to mě dost nevyhovuje Jen se zeptám, proč bys chtěl virtuálně řadit? fakt mě to zajímá, nerýpu.
kral083 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Tak jsem na to včera zase sednul. Už po druhý od 20.zari. Počasí nemohlo být snad horší,ale tradice je tradice. V prosinci snad už zvládnu celý švih. 2 2
wawrik Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu @kral083 Pospolitý ľud ti ďakuje, že sem nedávaš celú štatistiku „nezvládnutého“ švihu. Tipujem, že by tam boli čísla typu necelých 200 km s priemerom ani nie 25 km/h Trvalé následky žiadne? Alebo zvládnuteľné?
kral083 Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu @wawrikkdepak. Byla to prach sprostá drtička kilometrů kolem Berounky, tak aby série alespoň 100 v kuse ujetých kilometrů nebyla přerušena. Pravda je taková, že na kolo se mi vůbec nechce. Bolí mě toho víc než jsem ochoten zkousnout. Dneska mám první rehabilitace, na konci měsíce mám další kontrolu tentokrát na ortopedii. Snad to nějak půjde. Ale to víš, sem netrpělivej a jak se nemám kde vybít, není se mnou k vydržení.
wawrik Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu před 55 minutami, kral083 napsal: @wawrikkdepak. Aké kdepak? Postol si sreenshot s presne takými štatistikami, ktoré som (sme) nechceli vidieť 100+ km mám len doslova párkrát ročne, a keby som sa na to pozrel podrobnejšie, taký priemer by som asi ani nenašiel... Jednoducho, si na dobrej ceste, keď aj ako rekonvalescent jazdíš ako bežný hobík vo vrcholnej forme... Snáďˇlen viac trpezlivosti, aby sa ti na ten bajk aj chcelo ... a ako vždy, keˇsem postneš nejaké štatistiky, (vzhľadom k okolnostiam) klobúk dole...
Ajaj Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu před 14 hodinami, Z. Paul napsal: Jen se zeptám, proč bys chtěl virtuálně řadit? fakt mě to zajímá, nerýpu. Protože když řadím klasicky, tak mi dost převodů drhne. Nevím, zda je to blbou kazetou nebo upnutím kola v NEO. Takže teď jsem stále na stejném převodu, který je v pohodě, a podle térenu měním % zátěž v Garmin App. Ale to znamená, že musím do menu, tam je to jen v %, pak zase z menu….takže porod, když jedeš v kopci a potřebuješ rychle podřadit. Prostě bych chtěl mít někdo po straně videa šipku nahoru/dolu a řadit virtuálně a podle toho upravovat odpor trenažéru
Z. Paul Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu před 2 hodinami, Ajaj napsal: Protože když řadím klasicky, tak mi dost převodů drhne. Nevím, zda je to blbou kazetou nebo upnutím kola v NEO. Takže teď jsem stále na stejném převodu, který je v pohodě, a podle térenu měním % zátěž v Garmin App. Ale to znamená, že musím do menu, tam je to jen v %, pak zase z menu….takže porod, když jedeš v kopci a potřebuješ rychle podřadit. Prostě bych chtěl mít někdo po straně videa šipku nahoru/dolu a řadit virtuálně a podle toho upravovat odpor trenažéru Chápu, možná seřídit řazení?
Ajaj Odesláno 18. listopadu Nahlásit Odesláno 18. listopadu Jo, to by se tím pravděpodobně vyřešilo. Jenže pak bych musel zase přeřídit, když jdu jezdit ven
kral083 Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Nechtělo se mi, ale nakonec to tak špatný ráno nebylo. 3 5
African Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Mám do sedmy volno, tak s žabákem hnedle na noční švih 3
Vanilla Odesláno čtvrtek v 17:24 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:24 V 18. 11. 2025 v 10:47, Ajaj napsal: Protože když řadím klasicky, tak mi dost převodů drhne. Nevím, zda je to blbou kazetou nebo upnutím kola v NEO. Takže teď jsem stále na stejném převodu, který je v pohodě, a podle térenu měním % zátěž v Garmin App. Ale to znamená, že musím do menu, tam je to jen v %, pak zase z menu….takže porod, když jedeš v kopci a potřebuješ rychle podřadit. Prostě bych chtěl mít někdo po straně videa šipku nahoru/dolu a řadit virtuálně a podle toho upravovat odpor trenažéru Tohle by měl řešit Zwift cog and click: https://www.krabcycles.cz/ZWIFT-CLICK-ZWIFT-COG-UPGRADE-KIT-2?gad_source=1&gad_campaignid=23093867459&gbraid=0AAAAAC005O65a-uIrfcIuOZLYtjF4Kpu1&gclid=CjwKCAiAlfvIBhA6EiwAcErpyWZB1UvdRC5QdijHThm2jlwUF7V0sdTVhXlyGg99EWBUf3ipi-e02xoCudoQAvD_BwE Co jsem četl, tak je to hrozný hit a začal jsem o tom uvažovat. Člověk nemusí shánět další kazetu.
Ajaj Odesláno čtvrtek v 20:43 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:43 @Vanilla - neděláš mě šťastným -:( vypadá to dobře. Jen to není kompatibilní s mým NEO (mám první verzi). Takze upgrade
Vanilla Odesláno pátek v 04:35 Nahlásit Odesláno pátek v 04:35 Mně se třeba nechce do Zwiftu, mam radsi Rouvy a to posledním updatem zavedlo virtuální řazení také, takže Zwift cog bude zkrátka nejjednodussi cesta
kloubik Odesláno neděle v 09:56 Nahlásit Odesláno neděle v 09:56 (upraveno) Projizdim instagram Kate Courtney, a tohle bych chtel jednou zkusit. A nize v barvach mistryne sveta, nakonec super konec sezony pro Kate! Upraveno neděle v 09:59 uživatelem kloubik 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se