Tom4 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Tenhle národ bych nepodceňoval, na jaře vykoupili mouku, cukr a rýži
Jarett Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) V cyklistice, kde se posledních 20 let prodalo každoročně víceméně stejně kol, se v loni meziročně prodalo o cca 70% víc. Přitom se vše plánuje s minimálně dvouletým předstihem. Z toho plyne jednoduchá věc, lusknutím prstu výrobu nedoženeš, protože nejsou objednány díly, a kdyby, tak je nikdo nedokáže takto rychle vyrobit ... k tomu se všichni snaží co nejvíc rozptýlit výrobu po světě a snížit tak závislost na čínském komunistovi. Takže to není problém česka. V dubnu uvidíme Aktuálně je to vidět například na virtuální cyklistice, sehnat takový chytrý trenažér Tacx NEO je snad složitější, než Daytony Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem Jarett
shaggy Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Chlapi (a damy) asi by som kupil daky gravel. Prd sa do toho vyznam, len viem ze moj 10 rocny cross mi uz nestaci.Nechcem do toho pchat vela penazi, cim menej tym lepsie.No ako pozeram trh, tak pod 1000 eur je tazko sa dostat. To je asi 2-nasobok toho co som chcel dat.Takze aky gravel velkosti L/58 ?? na 186cm za co najmenej penazi?Dakujem za rady.Sent via IPoAC
Duke650 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Toto je kousek nad budget https://www.decathlon.cz/gravel-kolo-grvl120-id_8575940.html
minimus80 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 S tými cyklodielmi a bikami to neverím. To si ako myslite že väčšina ľudí čo si teraz na jar kúpila bike si ho kúpi znova?Ja mám skôr dojem že kto si kúpil dobrý bike minuly rok (moderna geo, 1x12, pevne osy, boost) tak ma na 10r vystarané... neviem čo za novinka by musela prísť aby bol nútený meniť.
moco Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Vyměním Canyon CF SL 7.0 DB komplet v karbonu za Rolex Submariner No Date
kupko Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 V 8. 1. 2021 v 20:32, minimus80 napsal: S tými cyklodielmi a bikami to neverím. To si ako myslite že väčšina ľudí čo si teraz na jar kúpila bike si ho kúpi znova?Ja mám skôr dojem že kto si kúpil dobrý bike minuly rok (moderna geo, 1x12, pevne osy, boost) tak ma na 10r vystarané... neviem čo za novinka by musela prísť aby bol nútený meniť.Nevěříš tak věř. Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
shaggy Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 V 8. 1. 2021 v 20:05, Duke650 napsal: Toto je kousek nad budget https://www.decathlon.cz/gravel-kolo-grvl120-id_8575940.htmlJj daco take by asi stačilo. Jediny problém je ze nie su nikde k dispozícii...Sent via IPoAC
Duke650 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Ja těm číslům od Jarreta docela věřím. Za sebe to vidím tak, že za cca půl roku až rok bude citelně větší nabídka "mladých ojetin" od lidí, kteří by si v r.2020 kolo nekoupili nebýt covidu. S návratem k normálu přestanou mít čas na spontánně pořízené kolo a já dost ušetřím, když si na stará kolena pořídím jejich málo jetý ebike. Ale třeba se pletu a budu nasraný že se v lese motají lamy
moco Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 V 8. 1. 2021 v 21:01, shaggy napsal: Jj daco take by asi stačilo. Jediny problém je ze nie su nikde k dispozícii... Sent via IPoAC Rozšířit Koncem příštího roku budou, ale musíš objednat do jara.
moco Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 V 8. 1. 2021 v 21:02, Duke650 napsal: Ja těm číslům od Jarreta docela věřím. Za sebe to vidím tak, že za cca půl roku až rok bude citelně větší nabídka "mladých ojetin" od lidí, kteří by si v r.2020 kolo nekoupili nebýt covidu. S návratem k normálu přestanou mít čas na spontánně pořízené kolo a já dost ušetřím, když si na stará kolena pořídím jejich málo jetý ebike. Ale třeba se pletu a budu nasraný že se v lese motají lamy Rozšířit Za půl roku bude čtvrtá vlna a my budeme rádi, že jezdíme na tom, co máme. Až rok 22 bude celkem v pohodě, jen s rouškami.
Duke650 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Cajk, sezonu 2021 chci ještě odjezdit bez baterky - snad to kolena a kyčle dovolí
shaggy Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 V 8. 1. 2021 v 21:09, moco napsal: Koncem příštího roku budou, ale musíš objednat do jara. Mozno by mi stacilo vymenit vidlu na stavajucom biju za pevnu, nahodil barany (co by asi znamenali menit aj packy) a jazdit na tom. Len vobec neviem co to obnasa a ci by to nakoniec nebolo drahsie jak novy bajk...Sent via IPoAC
Happy88 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2021 Afri to je bohuzel realita uz ted. Daval sem ted svyho pevnaka do servisu a zvazoval, ze bych to prekopal na jednoplacku. Smula. Cely sady Shimano tak za pul roku pokud by me to ted objednali. Sram kratsi ale taky slabota, a kdyz uz dostupny tak max ty nejdrazsi XTR a XX1 sady, jinak cekacky. Pripadne zkusit po dilech poshanet napric ruznyma eshopama co maji skladem a nejak to poslepovat. Sem rad ze sem koupil ted v rijnu toho celoodpruzenyhi Vituse. Vsechno co se mi libilo a zvazoval sem bylo s dodanim tak za 6-9 mesicu. A buhvi jestli.Ve spotrebni elektronice je ostatne situace dost podobna bohuzel.
minimus80 Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 Potrebuješ aj nové kluky a brzdy? Ja som menil minuly rok za pár peňazí z 1x9 na 1x12 tu v Suncycle.skTypek je fajn chlapík, aj hodinky nosí;-)brzdy aj kluky robí oveľa viac výrobcov a nie je nutnosť kupovať len shimanohttps://www.suncycle.sk/sk/produkt/set-shimano-slx-m7100-1x12sp/4015
shaggy Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 Oplati sa priplatit 210 eur a zobrat https://www.decathlon.sk/cestny-bicykel-triban-rc520-id_8502389.html namiesto https://www.decathlon.sk/bicykel-grvl-120-id_8575940.html ? Pisu sice, ze ta 520 je cestny, no mne sa zda ze je to skor gravel tiez. Ci sa mylim? Hlavne rozdiely co vidi oko moje: - lepsie brzdy - shimano 2x11 vs Microshift 1x10 - plaste 28c vs 38c (pre mna asi lepsie sirsie) Som vikendovy jazdec, ktoreho dost casto brzdia deti, o nejakych multihodinovych vyletoch u mna (zatial) nie je pomyslenie.
Lion Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 Shaggy: určitě nejméně 520... Za 1000€ bych možná pustil ročního soota 70 v Lku, má najeto do 1000 km... https://www.kellysbike.com/cs/o-gravel-c703/soot-70-p57995
martar Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 Dnešní ráno Jezdím od září denně bez ohledu na počasí, pokud jsem zdravej. Bylo málo světla, je to trochu mázlý. 23 let starej veterán má zimu rád. Hliník, hořčíkova slitina, nerez. Zreznout by asi mohly leda lanka a možná pružiny v brzdách, ale ani po 15 zimních sezónách nerezne vůbec nic. A jedna chronomagorská
martar Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2021 Děkuju moc design je můj, je to solitér. Není (a nikdy nebylo) tak extra, jak asi vypadá (dneska navic už zastaralé komponenty), ale mám ho rád.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se