Lion Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Micey: To bude v pohodě, karbon pěkně pruží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Před hodinou, Micey napsal: Vyzkoušeno.. jo, to určitě Je mi jasné, že Saévid se u nás asi musí objednat "pudově". Buď to pude nebo nepude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Před hodinou, Micey napsal: Vyzkoušeno.. jo, to určitě Foukneš si před jízdou ibáč do zadele a budeš jako na polštáři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Před hodinou, Beet napsal: Ale možná se budou ty těžké převody ještě hodit, protože mám zasazeného v hlavě červíka, dát Garmin odznáček 40km pod hodinu. Nemáteho ho někdo? Tak to mám pro tebe ještě jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 @moco No vidíš. Taky ho nemáš. Tak jdeš tdo toho se mnou? Ve dvou to pojede líp. Samozřejmě až někdy v létě až bude lepší počasí a něco taky v nohách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Já si zůstanu u svých 30km/h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teret Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Já si zůstanu u svých 30km/h Tak stačí najít nějakou dobrou rovinu po větru nebo lehce z kopce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 před 22 minutami, teret napsal: Tak stačí najít nějakou dobrou rovinu po větru nebo lehce z kopce To ano...ale 40km je dost dlouhá rovinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Dnešní okresní přebor ... v lese už začíná být docela sucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 16 hodinami, Jarett napsal: Dnešní okresní přebor ... v lese už začíná být docela sucho Jak kde, jinak fajnový bike s krásnou barvou tedy Ještě že manželka má dvě pračky, jednu pro domácí dobytek a druhou pro rodinu, má skupina je jasná Suunto power.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Konečně cyklo baťoh od Ježucha, kam se mi opravdu vejde všechno, až jsem překvapený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Afri parada. Ja dneska koukal na todle, 390 za ten S-Works mi prijde uz skoro dost..:) https://mtbs.cz/clanek/specialized-uvadi-nove-levo-3-generace/kategorie/tech-news/rubrika/bike-technika?page=3#.YFuwzyWPUlQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 A plati chlapci ze kolem cca.70000.- furt lepsi elektrokolo nez Levo neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V 23. 3. 2021 v 20:34, Jarett napsal: Dnešní okresní přebor ... v lese už začíná být docela sucho Jojo, to můžu potvrdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Chlapi, internet jsem přečetl celý (2x) a stejně nejsem moudřejší. Nezkoušel jste někdo experimentovat s řetězy a nemáte náhodou praktické zkušenosti, jde mi o to, jestli když obyčejný řetěz (třeba Shimano 601 za 500) vydrží 1000km, jestli lepší řetěz (třeba XTR 9100 za 1000) vydrží stejně, víc, méně? Nebo u sramu nx oproti xx1, tam je to cenově trojnásobek. Nečekal bych že na xx1 najedu trojnásobek km, i když? A to je to co netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Takové srovnání tu dával Duke650... Někde tu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Právě, v tom testu co tam je linkovaný je neuvěřitelná výdrž 12s u Sramu v top řadách, 3x cena ale 3x výdrž. Né že bych jako byl nevěřící Tomáš hehe, ale asi to zkusím jestli někdo nemá jiný zkušenosti. Na 11s 2x11 trekingovy kolo měním po cca 1000km, na biku 12s tolik nevydrží, Sram gx je po 600km out. Pravda, nejsem žádnej drobeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Ohm-Aztec to je krasa. Parada. Jaky jsou dojmy? Tom4, hele nevim jak srovnani tech co pises, ale co mam sram na vsech kolech, tak retezy connex co vozim asi 5 let vydrzi vic jak sram, napric radama... nevim to na km, nemerim je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Tak já výběhnu do neznámých vod, dám tam jiný než obvykle a pak poreferuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Na letošní sezonu jsem nakoupil do zásoby šest řetězů. 3x osvědčený SRAM PC-X1 a pro zpestření Shimano (1x HG701 + 1x HG601) a jeden Sunrace...tak jsem zvědavý Merde! Teď koukám do excelu, že kazeta má najeto 4097 km. Ta předchozí šla pryč po 4100 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se