Jump to content

Recommended Posts

To byl fofr, v neděli objednaná (Albie), v úterý doručená a vyměněná kazeta... pro sichr jsem teď ještě na bike-discount objednal převodník 36z a 24z, ať je celý pohon jako ze škatulky :-)

Edited by Duke650

před 3 hodinami, Duke650 napsal:

To byl fofr, v neděli objednaná (Albie), v úterý doručená a vyměněná kazeta... pro sichr jsem teď ještě na bike-discount objednal převodník 36z a 24z, ať je celý pohon jako ze škatulky :-)

Jakou si bral kazetu? Já cekam na gx z kolokramu...

Edited by Gustaf

Jojo, vzal jsem to sikovne na rameno, uprimne jsem myslel ze to s ramenem bude vetsi pruser, ale rentgen dobry. Ty dve kosti nad zapestim uz zas tak moc dobry ne:) Nikdy neni pozde na prvni zlomeninu..

Jo a jinak me nasralo todle. Jako vim ze to mensi prodejci inzerujou, ale je to hnus.

Zdroj: https://www.mountfield.cz/email/infomail_cz924_2020-05-19_cipy/index1.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=infomail_cz924_2020-05-19_cipy

329CFF83-A699-47F1-A353-B4167F191AC3.jpeg

Edited by Micey

Přátelé, pojďte si s námi zašlapat, dát pivko, pokecat o hodinkách nebo čemkoliv

Změnil bych pořadí. Dát pivko-šlápnout do pedálů-pivko-pivko-pedály-pivko atd. Je to v červnu a bude třeba dodržet hydrataci.
Kdyby náhodou měl někdo tip na fajn ubytko okolo Žďáru, tak sem s ním.

Byl jsem se v ramci HO podivat na ty novy Sembersky stezky, moc hezky. No a tam takovej lehci skok nasledovanej klopenkou.. Najel jsem blbe a misto doprava dovnitr klopenky me to hodilo ven na strom. Debil no, to mam z toho cuceni na Vencla vcera:)

Jinak diky chlapi!

Před hodinou, roura74 napsal:

Změnil bych pořadí. Dát pivko-šlápnout do pedálů-pivko-pivko-pedály-pivko atd. Je to v červnu a bude třeba dodržet hydrataci. emoji6.png
Kdyby náhodou měl někdo tip na fajn ubytko okolo Žďáru, tak sem s ním.

Samozřejmě s řádnou hydratací se počítá :D

Před hodinou, Micey napsal:

Byl jsem se v ramci HO podivat na ty novy Sembersky stezky, moc hezky. No a tam takovej lehci skok nasledovanej klopenkou.. Najel jsem blbe a misto doprava dovnitr klopenky me to hodilo ven na strom. Debil no, to mam z toho cuceni na Vencla vcera:)

Jinak diky chlapi!

Kdyby jsi nosil Garmin, tak by za to byl určitě odznak, když už nic :-)

Tak pěkně před obědem nechat vyhládnout. Jsme si s klukem užívali na posedu, a vevnitř dva mega sršni kteří na nás zaůtočili, kluk chtěl skočit, tak jsem ho chytil na poslední chvíli a v klidu to slezli. On super zážitek a já se klepu jak rosol, srdíčko jede... :wacko:

DSC_0094.JPG

DSC_0096.JPG