Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Konečně držák na tažné s uchycením za přední nebo zadní kolo. Pořád bych preferoval radši něco jako 1UP, no nedá se nic dělat. Cena masakr, ale mám předobjednáno. Dodání snad během května.  

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně držák na tažné s uchycením za přední nebo zadní kolo. Pořád bych preferoval radši něco jako
, no nedá se nic dělat. Cena masakr, ale mám předobjednáno. Dodání snad během května.  

Ale na 4 kola ho tuším nedélají:(

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, miliusportos napsal:

Ale na 4 kola ho tuším nedélají:(

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

No ono všeobecně nosiče na tažné pro 4 kola je většinou hmotnostně přes většinu tažných zařízení, tudíž si myslím, že se do toho nikomu moc nechce.

Odkaz ke komentáři

Bajkeři, prosím help. Roztrhl jsem řetěz (KMC 12s), pohon Sram GX. Nýtovačkou jsem vyhodil vadnej článek, nahodil rychlospojku, jenže...Na malých pastorcích (cca druhá půlka kazety) mi řetěz skáče, resp. skočí tak jednou za otočku.

Mohl se řetěz poškodit (ohnout) na vícero místech? Nebo vás napadá něco dalšího, triviálního, co jsem mohl udělat špatně, ať jsem za blba jen tady a ne u nás v bajkshopu?

Díky :) 

Odkaz ke komentáři

Říkám si změna bude život, protože dvakrát v řadě Continental Mountain King pneu, vybírám, čtu recenze hodinu, nakonec objednám Maxxis Dissector a pak si opět uvědomím po delší době že to je vlastně rejže...auu...storno objednávky 😅 Takže nakonec opět ověřená klasika, černá paprička která drží v kopcích jak přibitá, bodnu ji zcela výjimečně tak vlastně proč experimentovat :punk: Se těším.... protože se jedná o vylepšenou verzi, tak uvidíme, každopádně nová guma je vždycky halda nové srandy.

84531.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Dnes to bylo fajnový poježděníčko. Gravel bez lidí a v klidu :) No a pak dojedu domů a kousek od baráku parkoviště v lese. bydlet kousek od Zoo, má svoje stinný stránky.

... on ten zákaz spalovacích motorů snad časem přinese i něco dobrýho, až si auto nebude moct dovolit každý dezolát.

IMG_8183.thumb.JPG.67ac704168eff7fb5cf1938f1e82cea6.JPG

IMG_8184.thumb.JPG.e14e53bb9ebcc289cc5369c218fb1b51.JPG

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Jarett napsal:

Dnes to bylo fajnový poježděníčko. Gravel bez lidí a v klidu :) No a pak dojedu domů a kousek od baráku parkoviště v lese. bydlet kousek od Zoo, má svoje stinný stránky.

... on ten zákaz spalovacích motorů snad časem přinese i něco dobrýho, až si auto nebude moct dovolit každý dezolát.

Měl jsi dojezd jak na Tour a ještě si stěžuješ 😂

Odkaz ke komentáři

Dnes to bylo fajnový poježděníčko. Gravel bez lidí a v klidu  No a pak dojedu domů a kousek od baráku parkoviště v lese. bydlet kousek od Zoo, má svoje stinný stránky.
IMG_8183.thumb.JPG.67ac704168eff7fb5cf1938f1e82cea6.JPG
IMG_8184.thumb.JPG.e14e53bb9ebcc289cc5369c218fb1b51.JPG

Mazec. Styl parkování jak u Bílé Opavy.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...