kloubik Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 (upraveno) Konečně držák na tažné s uchycením za přední nebo zadní kolo. Pořád bych preferoval radši něco jako 1UP, no nedá se nic dělat. Cena masakr, ale mám předobjednáno. Dodání snad během května. Upraveno 26. dubna 2023 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Konečně držák na tažné s uchycením za přední nebo zadní kolo. Pořád bych preferoval radši něco jako , no nedá se nic dělat. Cena masakr, ale mám předobjednáno. Dodání snad během května. Ale na 4 kola ho tuším nedélajíOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 před 6 hodinami, miliusportos napsal: Ale na 4 kola ho tuším nedélají Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk No ono všeobecně nosiče na tažné pro 4 kola je většinou hmotnostně přes většinu tažných zařízení, tudíž si myslím, že se do toho nikomu moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Čistím palici..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Bajkeři, prosím help. Roztrhl jsem řetěz (KMC 12s), pohon Sram GX. Nýtovačkou jsem vyhodil vadnej článek, nahodil rychlospojku, jenže...Na malých pastorcích (cca druhá půlka kazety) mi řetěz skáče, resp. skočí tak jednou za otočku. Mohl se řetěz poškodit (ohnout) na vícero místech? Nebo vás napadá něco dalšího, triviálního, co jsem mohl udělat špatně, ať jsem za blba jen tady a ne u nás v bajkshopu? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 (upraveno) Nemáš tu rychlospojku obráceně? Upraveno 28. dubna 2023 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Anebo tam kde přeskočí ho rukama rozhýbej do stran, aby dostal trochu víc vůle, mě to párkrát pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Vyřešeno, díky. Nová rychlospojka byla taky univerzální, ale nenapadlo mě zkoumat tu původní a ta byla samozřejmě jednosměrná a obráceně Holt práce kvapná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 (upraveno) Říkám si změna bude život, protože dvakrát v řadě Continental Mountain King pneu, vybírám, čtu recenze hodinu, nakonec objednám Maxxis Dissector a pak si opět uvědomím po delší době že to je vlastně rejže...auu...storno objednávky Takže nakonec opět ověřená klasika, černá paprička která drží v kopcích jak přibitá, bodnu ji zcela výjimečně tak vlastně proč experimentovat Se těším.... protože se jedná o vylepšenou verzi, tak uvidíme, každopádně nová guma je vždycky halda nové srandy. Upraveno 29. dubna 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Po delší době, rychle před obědem spálit kalorie, protože po obědě se už budou pálit čarodějky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Se máš...já pálil kalorie ze sekačkou a vertikutatorem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 Dnes to bylo fajnový poježděníčko. Gravel bez lidí a v klidu No a pak dojedu domů a kousek od baráku parkoviště v lese. bydlet kousek od Zoo, má svoje stinný stránky. ... on ten zákaz spalovacích motorů snad časem přinese i něco dobrýho, až si auto nebude moct dovolit každý dezolát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2023 před 1 hodinou, Jarett napsal: Dnes to bylo fajnový poježděníčko. Gravel bez lidí a v klidu No a pak dojedu domů a kousek od baráku parkoviště v lese. bydlet kousek od Zoo, má svoje stinný stránky. ... on ten zákaz spalovacích motorů snad časem přinese i něco dobrýho, až si auto nebude moct dovolit každý dezolát. Měl jsi dojezd jak na Tour a ještě si stěžuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Potkal jsem na přejezdu princeznu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Dnes to bylo fajnový poježděníčko. Gravel bez lidí a v klidu No a pak dojedu domů a kousek od baráku parkoviště v lese. bydlet kousek od Zoo, má svoje stinný stránky. ... on ten zákaz spalovacích motorů snad časem přinese i něco dobrýho, až si auto nebude moct dovolit každý dezolát. Mazec. Styl parkování jak u Bílé Opavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 A je to tady, otevírání mé milované pstruhárny v Polsce Kopcem, nekopcem ... ať už tam jsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 A kde se prosím tě nachází? Mám to sice asi trochu dál než ty, ale zase ne tolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Včera celej den v práci, dneska jenom do oběda a pak už nirvána. Neznám lepší počasí na kolo než je dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2023 Se samičkou na výletě No a nakonec z toho byla fajnová stovečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Dva dny intenzivního chalupaření jsem proměnil v cyklonavrat do Prahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se