Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Bert napsal:

Borci, znalci, potřebuji radu. Koleno po operacích úspěšně stávkuje, a bohužel, i svalstvo na noze začíná atrofovat. Zkrátka jsem ztratil schopnost šlapat symetricky podle hlavy. Hlava přepnula do modu: ulevím pravé, bude víc makat levá. No, a jak správně tušíte, to je dost na houby. Napadlo mne koupit Favero Assioma DUO Shimano, nebo jiný nějaký podobný bazmek, a tvrdě vyhodnocovat, kolik jsem ušlapal pravou, a kolik levou. Někdo nějaký lepší nápad? Dík.

Favero Duo mám, je to dobrý, přesný, doporučuju. Ty chceš bikovou verzi ? Pokud ne, tak u silničních má Look o 10mm kratší osu naž Shimano, což je podle mě výhoda. Jinak na symetrii a plynulost je vhodnější spíš trenažer ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj borci, přidám dotaz, na gravelu jezdím s mtb tretrama a asi není jiná možnost, když chci v garminu vidět vyhodnocení treninku jako u běhu, koupit za raketu pedaly od garminu že?

Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, miliusportos napsal:

Ahoj borci, přidám dotaz, na gravelu jezdím s mtb tretrama a asi není jiná možnost, když chci v garminu vidět vyhodnocení treninku jako u běhu, koupit za raketu pedaly od garminu že?

Tak Garmin pedály jsou cca 15 tis., levnější je přidat wattmetr na kliku. Tam jsi do 10 ... InPeak

Odkaz ke komentáři

Tak to je už lepší rovnou asi pedály, než něco někam posílat na nalepení.Stejně to bude raketa, tak jak tak..A to se na to asi vykašlu, to radši zahučím do karbon ráfku a do edge s radarem zatím..Já třeba doufal že je nějaký čidlo za 2000 co to vyřeší🫣Ale díky

Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, miliusportos napsal:

Tak to je už lepší rovnou asi pedály, než něco někam posílat na nalepení.Stejně to bude raketa, tak jak tak..A to se na to asi vykašlu, to radši zahučím do karbon ráfku a do edge s radarem zatím..Já třeba doufal že je nějaký čidlo za 2000 co to vyřešíemoji28.png🫣Ale díky

To nalepení je cca do 10 dní, mám to na dvou kolech a je to naprosto ok. Jinak 100% souhlas s @roura74, pedály na bike jsou pořád na ráně a asi bych se trochu bál, že je popravím. 

Odkaz ke komentáři

Miliusportos: Ja tedy presne nevim, co to vsechno snima a prenasi a vyhodnocuje. Ale pokud by Ti stacila hodnota na displeji, kolikrat si otocil pedalama, tak jednoduchy čítač otáček na to staci a bude to do litru i s postou ;-).

Odkaz ke komentáři

Nickolasi: Tak nejak to predpokladam, ze wattmetr bude jinde. Nicmene Miliusports nepsal konkretne o wattmetru, jen o vyhodnoceni treninku. Kamos ma nejaky chytry naramek a na kole cosi jako snimac slapani. Tusim cosi takoveho ma i Garmin, prislusenstvi jako hrudni pas, apod. 

Jak sem psal, netusim, jak se to vyhodnocuje, jen by treba nekomu stacilo jen kolikrat otocil "slapkama" za tasku hrusek ;-).

Odkaz ke komentáři

Kadence ti toho moc neřekne, teda řekne ti, jestli točíš optimální otáčky… hrudní pás (tepy) už řekne víc, ale prostě wattmetr je nejlepší. Právě v kombinaci s hrudním pásem a kadencí. Kadence často už součástí wattmetru. Cenově jsou wattmetry už dostupnější než před lety - viz assioma. Pro většinu smrtelníků stačí jednostranný wattmetr.

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, redd napsal:

Pro většinu smrtelníků stačí jednostranný wattmetr.

S výjimkou Berta, kterej si musí hlídat každou nohu zvlášť 🙂 Borci, díky za rady, já do toho fakt asi půjdu. Nic, co by mi řeklo lépe "co a jak", nevidím.

Odkaz ke komentáři

Jako já ani nepotřebuji žádné konkrétní údaje navíc proti těm co mi dávají fenix 6, ale prostě mě sere že nemám k dispozici vyhodnocení treninku jak po běhu, kterej je danej s tepu, vzdalénosti a rychlosti..Nevím proč to nejde na kole?A zvlášť když to kombinuju, běh kolo, pak jsem víckrát na kole a najednou to píše že nemám žádný stav tréninku.Prostě to, to kolo vůbec neakceptuje, stejně jak když člověk běhá kopce, vyhodnocení je,jak kdyby běžel po rovině..Ještě je co zlepšovat u garminu myslím..Ale díky za rady.

Odkaz ke komentáři

Pokud ti fenix meri tepy, tak ti udela i vyhodnoceni z kola. Pokud se tedy bavime o hodnoceni zateze treninku - viz moje dnesni kolo merene jen pres hodinky.

Pokud behas kopce, tak ti to G logicky „zhodnoti“ taky, protoze pri stejne rychlosti budes mit vyrazne vyssi tepy do kopce nez po rovine. Pokud ale budes behat na stejny tepy, tak si myslim, ze G neudela zadny rozdil mezi rovina/kopec. Ale nikdy jsem to nezjistoval

E04E60B0-BF6E-4169-BACD-9DDB5E1D2B61.png

Odkaz ke komentáři

Asi 116 max 120. Tohle spíš sleduje žena. 

Nicméně kolo už má, dědí po starší segre. Jako klidně bych to na ty dváce už zkusil,ale je to hroznej blázen. Takže radši ať se rozseká na 16", kde ta rychlost je max 20km/hod a padá z relativně malé výšky. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...