African Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 49 minutami, Jarett napsal: Mají prostě kol víc, než by chtěli ... a potřebují skladové zásoby proměnit opět na peníze. https://mtbs.cz/clanek/cyklobyznys-cekaji-dulezite-tydny-a-mesice/kategorie/servis#.ZGtDGy9XruQ To už mi dává trochu smysl, děkuji za vysvětlění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 (upraveno) Tak jsem hodil do košíku Canyon Ultimate SL 8 Aero, horečka ustala a ušetřil jsem, takže jsem na tom vlastně vydělal Edit.: chci se zeptat, kluci, když budu mít ten wattmetr, tak už snímač kadence (Garmin) montovat nemusím, ne? Upraveno 22. května 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Pekny Gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 2 hodinami, African napsal: To už mi dává trochu smysl, děkuji za vysvětlění Výtažek z Hospodářských novin: „Týká se to hlavně značek jako Cannondale, Trek nebo Specialized, které se prodávají po celém světě. Jejich cena vůči okolním státům musí být srovnatelná, aby zákazník nekoupil stejné kolo v Polsku nebo Německu za 50 tisíc a u nás třeba za 57,“ vysvětluje Roman Humeni, prodejní manažer Ski a Bike Centra Radotín.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 před 3 hodinami, moco napsal: Edit.: chci se zeptat, kluci, když budu mít ten wattmetr, tak už snímač kadence (Garmin) montovat nemusím, ne? Nemusíš, každý wattmetr má integrovaný akcelerometr, který nahrazuje kadenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 před 18 hodinami, moco napsal: Výtažek z Hospodářských novin: „Týká se to hlavně značek jako Cannondale, Trek nebo Specialized, které se prodávají po celém světě. Jejich cena vůči okolním státům musí být srovnatelná, aby zákazník nekoupil stejné kolo v Polsku nebo Německu za 50 tisíc a u nás třeba za 57,“ vysvětluje Roman Humeni, prodejní manažer Ski a Bike Centra Radotín.... Ty ceny kol samozřejmě už byli úplně nesmyslný. Lidi se o Covidu zbláznili, kopali se do zadele a byli ochotni zaplatit cokoliv, jako třeba kamarád 130 osazený Sramem NX? Šílenost. Takže se to snad začne konečně srovnávat....a čekám že to bude ještě lepší, tedy aspoň doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Ta nabídka je fajn, to koukám. V podstatě třeba kola na který jsem dycky koukal a u každé "lepší" značky byly okolo 150 jsou teď okolo 120. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 (upraveno) Novy Pivot Mach 4 SL, vypada povedene. Jeste jsem ted koukal ze Ibis ma novy Exie v levnejsi variante z Asie, ale i tak 140k na Deore (to jen tak k te debate nahore... ale zas tyhle ceny mi prijdou ze uz jsou tu dlouho.) Upraveno 24. května 2023 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 V 22. 5. 2023 v 13:17, moco napsal: Tak jsem hodil do košíku Canyon Ultimate SL 8 Aero, horečka ustala Tak kruh ještě není utavřen, naskytla se možnost pořídit Bianchi Oltre Di2, model 2023. Nemá wattmetr (doteď jsem jezdil bez) a v jejich výbavách se nevyznám, hlavně srovnání těch jejich karbon výpletů a DT Swiss 1600. Co vy na to? https://www.cyklobestbrno.cz/specializovany-prodej-kol/bianchi-oltre-ultegra-di2-12sp-ysb23ixd-2023/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 před 6 hodinami, moco napsal: Tak kruh ještě není utavřen, naskytla se možnost pořídit Bianchi Oltre Di2, model 2023. Nemá wattmetr (doteď jsem jezdil bez) a v jejich výbavách se nevyznám, hlavně srovnání těch jejich karbon výpletů a DT Swiss 1600. Co vy na to? https://www.cyklobestbrno.cz/specializovany-prodej-kol/bianchi-oltre-ultegra-di2-12sp-ysb23ixd-2023/ Moc dobrý recenze tohle nové Bianchi nemá ... hlavně řidítka jsou problém. Vzhledem k tomu, že drtivá většina výrobců od července začíná nový modelový rok, doporučil bych ti posečkat ... Sram i Shimano chystají novinky a změny, stejně tak velcí výrobci kol si novinky nechávají na TdF. Nespěchej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 @Jarett no to jsem teda slyšet nechtěl Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Dneska dvacka s princeznou těžce na pohodu, holka začíná dupat a baví ji to A já z nostalgie mého praletého Rock mašína, jaj co ten toho vytrpěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Dnešek byl moc fajn:) Cestou na Istrii jsme se zastavili ve Slovinsku a je to tady nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 V 24. 5. 2023 v 20:21, Jarett napsal: Moc dobrý recenze tohle nové Bianchi nemá ... hlavně řidítka jsou problém. Vzhledem k tomu, že drtivá většina výrobců od července začíná nový modelový rok, doporučil bych ti posečkat ... Sram i Shimano chystají novinky a změny, stejně tak velcí výrobci kol si novinky nechávají na TdF. Nespěchej Myslíš tohle? Igicz> paráda, cyklistický ráj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 před 2 hodinami, Robertilos napsal: Myslíš tohle? Ano ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Dolomity. Nikdy sem tu nebyl a je to neskutečná pecka. Tolik krásy na tak relativně malém kousku země. Jen škoda, že je to taková dřina. Dneska to byla jen taková ochutnávka,kopce teprve přijdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Pecka před 2 minutami, kral083 napsal: Dolomity. Nikdy sem tu nebyl a je to neskutečná pecka. Tolik krásy na tak relativně malém kousku země. Jen škoda, že je to taková dřina. Dneska to byla jen taková ochutnávka,kopce teprve přijdou. Pecka, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Dolomity peckový! Ale u nás je taky pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Pěkně pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se