Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 49 minutami, Jarett napsal:

Mají prostě kol víc, než by chtěli ... a potřebují skladové zásoby proměnit opět na peníze.

https://mtbs.cz/clanek/cyklobyznys-cekaji-dulezite-tydny-a-mesice/kategorie/servis#.ZGtDGy9XruQ

To už mi dává trochu smysl, děkuji za vysvětlění 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem hodil do košíku Canyon Ultimate SL 8 Aero, horečka ustala a ušetřil jsem, takže jsem na tom vlastně vydělal 🙂

my-new-canyon-ultimate-cf-sl-8-aero-has-arrived-such-a-step-v0-hjdsfecd2sq91.jpg

Edit.: chci se zeptat, kluci, když budu mít ten wattmetr, tak už snímač kadence (Garmin) montovat nemusím, ne? 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, African napsal:

To už mi dává trochu smysl, děkuji za vysvětlění 👍

Výtažek z Hospodářských novin: „Týká se to hlavně značek jako Cannondale, Trek nebo Specialized, které se prodávají po celém světě. Jejich cena vůči okolním státům musí být srovnatelná, aby zákazník nekoupil stejné kolo v Polsku nebo Německu za 50 tisíc a u nás třeba za 57,“ vysvětluje Roman Humeni, prodejní manažer Ski a Bike Centra Radotín....

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, moco napsal:

Výtažek z Hospodářských novin: „Týká se to hlavně značek jako Cannondale, Trek nebo Specialized, které se prodávají po celém světě. Jejich cena vůči okolním státům musí být srovnatelná, aby zákazník nekoupil stejné kolo v Polsku nebo Německu za 50 tisíc a u nás třeba za 57,“ vysvětluje Roman Humeni, prodejní manažer Ski a Bike Centra Radotín....

Ty ceny kol samozřejmě už byli úplně nesmyslný. Lidi se o Covidu zbláznili, kopali se do zadele a byli ochotni zaplatit cokoliv, jako třeba kamarád 130 osazený Sramem NX? Šílenost. Takže se to snad začne konečně srovnávat....a čekám že to bude ještě lepší, tedy aspoň doufám :D

Odkaz ke komentáři

Novy Pivot Mach 4 SL, vypada povedene.

Jeste jsem ted koukal ze Ibis ma novy Exie v levnejsi variante z Asie, ale i tak 140k na Deore :)  (to jen tak k te debate nahore... ale zas tyhle ceny mi prijdou ze uz jsou tu dlouho.)

004SLV329CXOB--BICLGDRPGN.thumb.png.53a230e16a3a1207d689d4b6554a7178.png

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

V 22. 5. 2023 v 13:17, moco napsal:

Tak jsem hodil do košíku Canyon Ultimate SL 8 Aero, horečka ustala

my-new-canyon-ultimate-cf-sl-8-aero-has-arrived-such-a-step-v0-hjdsfecd2sq91.jpg

Tak kruh ještě není utavřen, naskytla se možnost pořídit Bianchi Oltre Di2, model 2023. 
Nemá wattmetr (doteď jsem jezdil bez) a v jejich výbavách se nevyznám, hlavně srovnání těch jejich karbon výpletů a DT Swiss 1600. 
Co vy na to?

https://www.cyklobestbrno.cz/specializovany-prodej-kol/bianchi-oltre-ultegra-di2-12sp-ysb23ixd-2023/

IMG_2022.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, moco napsal:

Tak kruh ještě není utavřen, naskytla se možnost pořídit Bianchi Oltre Di2, model 2023. 
Nemá wattmetr (doteď jsem jezdil bez) a v jejich výbavách se nevyznám, hlavně srovnání těch jejich karbon výpletů a DT Swiss 1600. 
Co vy na to?

https://www.cyklobestbrno.cz/specializovany-prodej-kol/bianchi-oltre-ultegra-di2-12sp-ysb23ixd-2023/

Moc dobrý recenze tohle nové Bianchi nemá ... hlavně řidítka jsou problém. Vzhledem k tomu, že drtivá většina výrobců od července začíná nový modelový rok, doporučil bych ti posečkat ... Sram i Shimano chystají novinky a změny, stejně tak velcí výrobci kol si novinky nechávají na TdF. Nespěchej :)

Odkaz ke komentáři

V 24. 5. 2023 v 20:21, Jarett napsal:

Moc dobrý recenze tohle nové Bianchi nemá ... hlavně řidítka jsou problém. Vzhledem k tomu, že drtivá většina výrobců od července začíná nový modelový rok, doporučil bych ti posečkat ... Sram i Shimano chystají novinky a změny, stejně tak velcí výrobci kol si novinky nechávají na TdF. Nespěchej :)

Myslíš tohle? 

Igicz> paráda, cyklistický ráj 👍

Odkaz ke komentáři

Pecka 

před 2 minutami, kral083 napsal:

Dolomity. Nikdy sem tu nebyl a je to neskutečná pecka. Tolik krásy na tak relativně malém kousku země. Jen škoda, že je to taková dřina. Dneska to byla jen taková ochutnávka,kopce teprve přijdou.

PXL_20230530_094223431-01.jpeg

strava3846828832537388984-01.jpeg

Pecka, užívej 👍 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...