LovecK Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 S mladým z Ried směr Kapaunsalm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 (upraveno) A sluší se doplnit cílovou stanici… Upraveno 3. srpna 2023 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Včera s dcerkou Pancíř a okolí. Počasí jak na houpačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 před 52 minutami, vzduch napsal: Včera s dcerkou Pancíř a okolí. Počasí jak na houpačce. Pancíř na Šumavě? Pěkný...kde bydlíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 (upraveno) Brčálník, Hojsova Stràž. Upraveno 3. srpna 2023 uživatelem vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 před 2 hodinami, vzduch napsal: Brčálník, Hojsova Stràž. Paráda....tam jsem bastil při tůře v tý restauraci vedle sjezdovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Dneska uplne bezvetri.... jeste asi vyrazim vecer jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Jo, dneska je to příjemný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Poridil jsem ted misto batohu tenhle hip pack a zatim mega spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 I letos jsem doma dostal opušťák,tak vyrážím na cesty. Nakonec se pojedu ošplouchnout na Istrii. Dneska to vypadá na krásný slunečný den, ať to tady neplevelim,kdo se chce koukat najde mě na Stravě (David Král) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Tady (Schladming) chčije jak prase, takže se válím na gauči a koukám na Eurosport. Silniční MS, junioři. A nestačím se divit. Jestli do tohoto městského profilu zítra pošlou Elite, bude to IMHO dooost o hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Zase nejaky ekokoti na ceste, ruky im dolamat, ked su zabetonovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Je to takovy debilni, no. A kapku se stydim kdyz vidim tu prvni skupinu, zezadu - zavodnici maj na dresu “USA”, “Austria”, “GBP”, “Ireland”.. a Cesi tam maj hrde “Sazka”. Eh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 V 5. 8. 2023 v 6:21, kral083 napsal: I letos jsem doma dostal opušťák,tak vyrážím na cesty. Nakonec se pojedu ošplouchnout na Istrii. Dneska to vypadá na krásný slunečný den, ať to tady neplevelim,kdo se chce koukat najde mě na Stravě (David Král) Užij si to. Istrii máme s klukama projetou za 3 roky křížem krážem:) Kopečky tam jsou moc fajn. Libový je hlavně výjezd na Vojak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 @Igiczsem to nepřesně napsal. Já končím v Rijece a víc mě lákají ty cesty kolem Veliki Snejznik, takže se vlastně na Istrii vůbec nedostanu. Ale to je ještě strašně daleko. Teď sem teprve na jižní Moravě a kua furt chcije!!Nohy mám vymacervany jak esesák v zákopu a serviky se na mě střídají, protože zaručeně smrdím na sto honů. Sem si to představoval trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 před 7 hodinami, Igicz napsal: Užij si to. Istrii máme s klukama projetou za 3 roky křížem krážem:) Kopečky tam jsou moc fajn. Libový je hlavně výjezd na Vojak:-) Tak KOKOTI jsou klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 16 hodinami, kral083 napsal: @Igiczsem to nepřesně napsal. Já končím v Rijece a víc mě lákají ty cesty kolem Veliki Snejznik, takže se vlastně na Istrii vůbec nedostanu. Ale to je ještě strašně daleko. Teď sem teprve na jižní Moravě a kua furt chcije!!Nohy mám vymacervany jak esesák v zákopu a serviky se na mě střídají, protože zaručeně smrdím na sto honů. Sem si to představoval trochu jinak Aha:-) Tak šťastnou cestu. V tomhle počasí seš takový Polman, sebemrskač:-)) před 15 hodinami, Jarett napsal: Tak KOKOTI jsou klasika Jo, stavíme tam pokaždé:-D Předpokládám, že vrchol Pičanu jste taky zdolali:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 36 minutami, Igicz napsal: Aha:-) Tak šťastnou cestu. V tomhle počasí seš takový Polman, sebemrskač:-)) Jo, stavíme tam pokaždé:-D Předpokládám, že vrchol Pičanu jste taky zdolali:-) Jasně, jezdím na Istrii 30 let a Pičan a Podpičan jsou pravidelnou dvojkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Nějaké ježdění kolem Dachsteinu s manželkou a nějaké už bez manželky, aby zůstala mojí manželkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 před 3 hodinami, Jumbo napsal: Nějaké ježdění kolem Dachsteinu s manželkou a nějaké už bez manželky, aby zůstala mojí manželkou. Wow, pecka, zdá se že tam panuje docela normální počasí oproti našemu....za týden tam budu jak na koni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se