Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky tak, jak jinak 🤙 Vichr z hor jak sviňa, zmoknul jsem tak pětkrát a nakonec jsem přijel dom jak dobytek a to jsem se držel zuby nehty od bláta co nejdál 😅  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já to zkusil 1x s nějakou tv a jel jsem tak o 25-30% pomaleji, takže sem se na to vyfláknul, jezdím ideálně 3x týdně tak 35-45min a je to pro mě ideální

Odesláno (upraveno)

Jezdim takhle doma 2-3x tydně okolo 40km/jízda … mam to necely mesic ale jsem rád ze muzu jezdit i po praci kdy bych se uz ven na kolo nedostal. Samozřejmě se ale tesim na to až bude svetlo dele a teplo a budu zas jezdit jen venku. 

Beru to jako předpřípravu na letošní krátký triatlony, k tomu 2x tydne bazen a 2-3x tydne beh. 

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Mám to stejně, něco dělat když je hnusně, ale ambice na nějaký velký výkony už nemám, triatlon mě lákal, ale mě by utopili ostatní závodnící🤣

Odesláno

Dobrý den všem, kluci můžu poprosit o radu na čem doma jezdíte, jestli máte nějaký cyklotrenažér a v něm silniční kolo ?

Díky a hezký den. 

Odesláno (upraveno)

Už několik let jezdím na této sestavě, trenažer Elite Turno Smart B+, aplikace Rouvy

18b92542f6bd4b5dc1f29808e49c912b.jpg

Upraveno uživatelem Moty
Odesláno

Dneska byl vyloženě hřích to kolo nevytáhnout  

Odesláno

Poprosil bych o tip na bryle na kolo, kupoval jsem si kdysi nejake z kupkolo a ty jsou k nicemu. Uprimne jsem jezdil s rayban, ale ty jsem si vcera v Beskydech rozslapl a hlavne to asi neni idealni, obcas se mlzi. Kdysi jsem byl dost spokojeny s rudy project. Neco jsem nasel, ale klidne si necham doporucit. Ted jezdim primarne silnici, v dubnu jedu na Mallorcu, ted spis trenazer, ale uz obcas kolo vytahnu ven. A chci poridit bike po delsi dobe. 

Co tohle? https://www.koloshop.cz/rudy-project-cutline-sportovni-bryle-white-multilaser-red/144285

Jinak kilpi ma -50% na vse, delaji i dresy. Kdyz pridate kod Hie 25, tak dalsich 25%,  to uz je celkem fajn. Ted jsem si kupoval par veci na hory. Cyklo vozim uz 12 let ciste Kalas. 

Odesláno

Ja na kolo vozim Oakley a musim mit vysloveně bez spodní obroučky. Kdyz jsem mel nejake od Giro se spodni obroučkou tak kdyz jsem se treba ohlížé za sebe tak mi spodní obroučka vadila. Ale to jen můj tip.

Odesláno

Čím dražší brejle jsem si koupil, tak o to dřív jsem je poškrábal. Teď vozím fotochromy Van Rysel z Dekáče a musím říct, že za ty prachy docela slušný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...