Robertilos Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Ten z Lidlu je určitě lepší. Decathlon je hodně plastový a není moc stabilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Mám z Lidlu, unese i ekolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 5. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2024 Taky mám ten z Lidlu a na lodžiové šolichání typu čištění řetězu, odvzdušnění brzd apod. mi přijde dostatečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Ten z Lidlu mam k dispozici kdybys chtel, z me je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Mohu se zeptat, zdali u toho z Lidlu jde upnout kolo za sedlovku nebo jen za horní rámovou trubku? Taky by se mi servisní stojan hodil, už mě nebaví jednou rukou kolo držet když na něm člověk něco dělá, nebo ho obracet vzhůru nohama dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 před 54 minutami, lassie napsal: Mohu se zeptat, zdali u toho z Lidlu jde upnout kolo za sedlovku nebo jen za horní rámovou trubku? Taky by se mi servisní stojan hodil, už mě nebaví jednou rukou kolo držet když na něm člověk něco dělá, nebo ho obracet vzhůru nohama dík Část s čelistmi lze otáčet i ve vodorovné ose, takže můžeš uchytit i za sedlovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Díky hoši, bude to Lidl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 V 3. 3. 2024 v 19:11, Jarett napsal: Steel is real Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Kid_A forever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 moco, je uplne v pohode. nevim jak to maji ted, mam ho uz par let, ale ja si ty origo matky vymenil za kridlove. Je to pak pohodlnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 před 33 minutami, TLD napsal: Kid_A forever And ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Yeah . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Oujeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Ten je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Díky! Včera přišel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 kdyby někdo sháněl zimáka nebo na nenáročný výjezdy, v Alze mají teď 50% slevy na Savy v plném karbonu, např. tohle vč. karbon kol ... https://www.alza.cz/sport/sava-grus-8-0?dq=6526363 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 4 hodinami, Lukyn77 napsal: kdyby někdo sháněl zimáka nebo na nenáročný výjezdy, v Alze mají teď 50% slevy na Savy v plném karbonu, např. tohle vč. karbon kol ... https://www.alza.cz/sport/sava-grus-8-0?dq=6526363 Super cena....jak je to s výbavou? Gravelum nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 @Gustaf na BF na to hází docela špínu, mě to za ty prachy přijde ok. Že bys Gustiku konečně prozřel? Dneska jsem měl cestu do práce zpříjemněnou nejen o světlo (vyjel jsem až v půl sedmý), ale i o vůni venkova na Malostranský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 8 hodinami, Lukyn77 napsal: kdyby někdo sháněl zimáka nebo na nenáročný výjezdy, v Alze mají teď 50% slevy na Savy v plném karbonu, např. tohle vč. karbon kol ... https://www.alza.cz/sport/sava-grus-8-0?dq=6526363 Díky za odkaz, objednal jsem ženě a dceři HT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 @kral083 ne ne....neprozrel. Žena řekla, že ho nepotřebuju. Prej chci novou sedačku a holkám předělat pokojíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se