Ajaj Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května před 13 hodinami, African napsal: Je na trhu něco lepšího než Specialized Angi crash senzor? a nemáš něco takovýho už na hodinkách? Mě Garmin hlásí abnormální výkyvy tepu. Osobně při jednom držkopádu vyzkoušeno. Na druhou stranu musíš je mít na ruce a ne jako navigaci na řidítkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května (upraveno) Já teda u prvního kola pro syna si klepal na čelo, že někdo nasype do kola pro dítě + 10 tis. Jenže pak nám vedle stálo nějaké kolo za 5k a Rascal a to prostě bylo nesrovnatelný ve všem. Nejvíce samozřejmě váha. No a já zaplatil Rascal vel. 14. Sice cena masakr na první kolo, ale co už. Teď na jaře bylo třeba se posunout na 20 a to jsem vzal Core Nipper 20, které vyšlo nové na 10k (Rascal 20 stojí cca 16k). U nás obě kola užije ještě dcera, takže se ty náklady rozloží, ale i kdyby ne, tak na ty kola nemám křivého slova. Upraveno 16. května uživatelem Steke_m oprava textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května před 9 minutami, Ajaj napsal: Mě Garmin hlásí abnormální výkyvy tepu. Osobně při jednom držkopádu vyzkoušeno. Na druhou stranu musíš je mít na ruce a ne jako navigaci na řidítkách U Garminu si nastav Incident Detection a bude ti to fungovat i s hodinkama na řiditkách. https://support.garmin.com/en-US/?faq=RfaXahBWkH8Q7pVFLsuUmA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května před 31 minutami, shewcza napsal: No a je v něčem lepší než ten rock mashine? Sorry za hloupé otázky, ale já se v tom vůbec neorientuji. Na první pohled brzdy (ty hydraulický kotouče jsou prostě fajn i pro dítě), řazení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května před 41 minutami, Paw napsal: U Garminu si nastav Incident Detection a bude ti to fungovat i s hodinkama na řiditkách. https://support.garmin.com/en-US/?faq=RfaXahBWkH8Q7pVFLsuUmA tak jsem chytrej, ale ty chytřejší bavíme se o té stejné funkci. Jen jsem myslel, že Garmin bere v potaz rychlé výkyvy tepu (šok, pád), ale teď jsem se dočetl, že to rozpozná i pád sám o sobě. Díky. P.S. Afričan má sice Suunto, ale snad to mají taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května (upraveno) @Ajaj Děkuji za poklonu :), on totiž Garmin umí i upozornění na abnormální tep, tak jsem si v tu chvíli nebyl jistej, co máš zapnutý. Upraveno 16. května uživatelem Paw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května (upraveno) Před hodinou, Ajaj napsal: a nemáš něco takovýho už na hodinkách? Mě Garmin hlásí abnormální výkyvy tepu. Osobně při jednom držkopádu vyzkoušeno. Na druhou stranu musíš je mít na ruce a ne jako navigaci na řidítkách Asi jo, ale přesně jak píšeš, hodinky budou při extrémnějším objevování kotěhůrek na řidítkách.. Edit: Už Vás čtu že to funguje i na řidítkách, ale to moc nemění na tom že hodinky střídám, tam kde to třeba dobře znám, beru Tissot Expert, takže senzor bude gůd. Problém je že 90% jezdím sám, což je na kole vždycky blbé.... Upraveno 16. května uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května (upraveno) před 38 minutami, Ajaj napsal: tak jsem chytrej, ale ty chytřejší bavíme se o té stejné funkci. Jen jsem myslel, že Garmin bere v potaz rychlé výkyvy tepu (šok, pád), ale teď jsem se dočetl, že to rozpozná i pád sám o sobě. Díky. P.S. Afričan má sice Suunto, ale snad to mají taky Myslim ze maji, uz neco ohledne toho psal. Ale nevim jestli ohledne tepu nebo nejaky g-senzor. @African tak pozde Upraveno 16. května uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května @shewcza A todles videl? Ten Amulet je o neco lepsi, ale ta sleva je dost dobra. https://www.m1project.cz/precaliber-24-8-speed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Nakonec jsme vzali Beany. Díky všem za rady, aneb jak se dostat od Savy k Beany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května No a jeto:) Ty kola mi prijdou nejaky velky, je to 24? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Ne, je to 24. Beany mají menší rám, takže to tak vypadá. Dokonce jsme zkoušeli i 26 a šlo by to, ale naše si není na kole ještě tak jistá, tak ji nechceme trápit zbytečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května před 47 minutami, shewcza napsal: Nakonec jsme vzali Beany. Díky všem za rady, aneb jak se dostat od Savy k Beany Krásný bike, za mě určitě sympatičtější značka než Sava To bude radosti pod sluncem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května No vida.... rozštípnuto. Ať dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Tramtadadá! Prvé kilometre (tentokrát už) na svojom. Ten Transmission AXS je snáď ešte pomalší ako predchádzajúce SRAMy, ale to mu vzhľadom k rozsahu prevodov asi odpustím. Jo, bajk samozrejme absolvoval aj prvé durch premoknutie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Mas to fakt pekny.. jako pomalej ten T AXS prej je, ale zas muzes ofiko radit v plnym tahu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května (upraveno) před 6 minutami, Micey napsal: jako pomalej ten T AXS prej je Aha... To je niečo známe? Veľmi som to neskúmal, lebo na výber nebolo - Lauf osádza bajky výhradne SRAMom. Len ma to občas vyruší. Zvyknem si. Upraveno 16. května uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Tak nejaky recenze jsem zahlidl, ze je to pry takovy.. rozvaznejsi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 13 hodinami, wawrik napsal: Tramtadadá! Prvé kilometre (tentokrát už) na svojom. Ten Transmission AXS je snáď ešte pomalší ako predchádzajúce SRAMy, ale to mu vzhľadom k rozsahu prevodov asi odpustím. Jo, bajk samozrejme absolvoval aj prvé durch premoknutie parádny stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Parádní mašina a krásná barva! Pro to tvoje prostředí sedne jak prdel na hrnec:-) Jen prosím, co to je to heblo vpředu? To je nějaké tlumení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se