African Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Před hodinou, Gustaf napsal: Dneska bylo krásně.... Parádní jsi to měl Já pouze krátký podvečerní švih s juniorem... není čas " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června (upraveno) Dnes to teda fakt šlo. Síce skoro polovica po asfalte, ale na Thundere namiesto Ramblera vzadu to celkom odsýpalo... Zvyšok gravel paradise. Upraveno 9. června uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června (upraveno) před 5 hodinami, bradda napsal: Díky. Takhle je to jiz z fabriky. Ad. podsedlovka - normalne ji vubec nepouzivam, protoze na trailech ji mam uplne zatazenou, ale decka vcera narychlo rekli, ze chteji jet na vylet, tak jsem do toho hodil jenom svacinu abych netahal batoh Tak to jo, visela proste proklate nizko:) At slouzi. Upraveno 9. června uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Parada @wawrik krasne snimky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června (upraveno) 85 km / 1600 m a vedro, udržet průměr nad 20 km/h už celkem štíplo… Upraveno 10. června uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června V 8. 6. 2024 v 23:43, maama napsal: @bradda to je krasavec. Ta teckovana cast ramu- to je nejaka folie nebo se v s-works vyblbli pri lakovani? Mas moc navolno tu podsedlovou brasnu a vubec asi moc velkou. Zaprve ti to upnuti k sedlovce osoupe kluzny povrch, ale hlavne nemuzes poradne sedlovku zasouvat a pritom zase vyrobis sramy. A az to jednou vahou sesednes az dolu a zadni stavba se zanori, tak hrozi, ze ti ta brasna pujde az na gumu a to nedopadne dobre. uz nemas misto ve swatu? Na takhle veselym kole jsou brasny spis nebezpecny. Ale zase má super cyklolahev. Jen nevím, jak se to přidělává k rámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Třeba to tu někdo řešil, manželka trpí na bolesti hlavy a po vyjížďce na biku je to většinou horší od namožení trapézů. Díval jsem se na městský kola, ale to ma 28´´ kola a převody na hovno. Představa je mít lepší posed, tzv. na paní radovou. Tak mě napadá dát řidítka z mětskýho kola na horský, aby měla kolmější posed? Dík za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června Moty, ja mam takuto kombinaciu, tiez musim mat riaditka co najvyssie sklopny predstavec a k tomu lastovicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 5 hodinami, Harwey napsal: Moty, ja mam takuto kombinaciu, tiez musim mat riaditka co najvyssie sklopny predstavec a k tomu lastovicku Díky, to vypadá jako řešení, co to je za řidítka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června narychlo som ich nasiel, su to tieto https://www.cshop.sk/riditka-ergotec-riser-bar-al---31-8mm--780mm--cerna-matna--12--/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. června Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června před 14 hodinami, Godin napsal: Ale zase má super cyklolahev. Jen nevím, jak se to přidělává k rámu Jojo, bandaska je skvela. Normalne povesis na riditka. A pasuje, protoze to vyoada, ze ma taky kashima povlak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 15 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Fajnový bajk, akorát to lanko od sedlovky bych asi vedl někudy jinudy, možná spodem s ostatními bovdeny? Nevím, muselo by se to zkusit, ale tohle je docela divočina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června @African On je to celkově punk bike, kupoval jsem to kdysi na výšlap do Polska, a předchozí majitel to měl na traily, stavěno svépomocí hádám, tak jsem se zatím jen neodhodlal to překopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června páni, potřeboval bych na jednu sranda akci starou silničku, nemusí být aktuálně komplet pojízdná, doladím ... ideálně nějakýho starýho itala, ale fáčko taky můžu ... kdyby se někomu doma válela ... samozřejmě to řeším na poslední chvíli, závod je v pátek 28.6 Případně kdyby někdo i půjčil (proti kauci ...). předem moc díky (moderátory prosím za vstřícnost, že to píšu sem) Praha, Střední Čechy ... Lukas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Ještě před měsícem jsem si myslel, že už to doklepu s Vetřelcem (Vertec Perfect 8100). Je to 18 let stará levná mrdka, ale jsem s ním srostlej a vlastně na to moje ježdění nic lepšího nepotřebuju. Pak jsem ale jen tak pro zajímavost navštívil předváděčku Treku a to jsem neměl dělat. Projel jsem se na Checkpointu a nějaké top verzi Domane a zjistil, že nutně potřebuju nový kolo s beranama. Pár týdnů jsem přemýšlel, jestli gravela nebo endurance silničku. Hodně se mi líbil Kellys Soot 70, ale pak jsem dostal možnost pořídit výhodně GT Grade Comp, tak jsem do toho šel. Vetřelec Včerejší první vyjížďka na Grejdyně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Paráda. Hlavně na to nový kolo prosím nedávej ten zadní nosič:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června No jo, ale kam mám dát svačinu a teplé oblečení na ráno (velký teplotní rozdíl při cestě do práce / z práce), když batoh na zádech na kole nesnesu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Bikepackingová podsedlovka? např. https://www.acepac.bike/sedlove-brasny/ A ještě ušetříš na váze nosiče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se