moco Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 6 hodinami, Beet napsal: Jdu si pro radu. Víc hlav víc ví. Resim ted takovou hadanku. Potreboval bych kolo pro mladsiho syna (12 let, 165cm). Mam predstavu HT 29" na jednoplacce. Vzhledem k najezdu a tak, jsem si stanovil cenovku na max. 15k Kč. Má tahle hádanka nějaké řešení? Může být i starší. Zatím jsme byli v decathlonu a tam to řešení má. https://www.decathlon.cz/p/horske-29-kolo-expl500/_/R-p-330628?mc=8615848&c=ČERNÁ Mrkni na Alzu na kola SAVA, to bude stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Ten decathlon určitě ne. Pro decko pruzinovou vidli nechceš, nebude to určitě stavěné na jeho kila, nepropruzi to, jenom vozi kilo navíc. Devitikolecko na jednoplacku taky rozhodně stačit nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 10 hodinami, Beet napsal: Jdu si pro radu. Víc hlav víc ví. Resim ted takovou hadanku. Potreboval bych kolo pro mladsiho syna (12 let, 165cm). Mam predstavu HT 29" na jednoplacce. Vzhledem k najezdu a tak, jsem si stanovil cenovku na max. 15k Kč. Má tahle hádanka nějaké řešení? Může být i starší. Zatím jsme byli v decathlonu a tam to řešení má. https://www.decathlon.cz/p/horske-29-kolo-expl500/_/R-p-330628?mc=8615848&c=ČERNÁ Mrkni na Norco, dělají fajnový bajky a určitě to jednou prodáš lépe než Decathlon, navíc bude kluk i trocha originální Odpružené vidle bych se nebál, kluk 12 ji má taky, základní model a pruží.. takový malý start do budoucna. Zvážil bych možná 27,5 nebo 29, výšku má tvůj kluk pěknou, ale na druhou stranu 12 letý kluci hledají výzvy po lesích, hledají své hranice a ta 27,5 jim toho blbnutí víc umožní bych řekl, můj názor. Ale to už je na Vás, ty víš co ho baví https://www.mojekolo.cz/norco-storm-2-jade-jade-27-5/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Ješte na mě právě vykoukl tento divoch, můj kluk takhle určitě nejezdí, ale pokud tvůj tak to pružit bude určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna před 15 hodinami, runner napsal: Jsem rád, že pořád dobře slouží Pořád dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Beet, skus pozret rock machine https://rockmachinebikes.com/cz-cs/bikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna V 18. 8. 2024 v 22:22, kral083 napsal: Já doufám, že brzy budu mít na Hnoje osobní referenci. Pak dám rád vědět. Je fakt, že ze všech možností jsem vzhledem k manželčině budgetu skončil u něj. Ale chápu, že ne každýmu to může vyhovovat. Jinak @Joe75taky bych šel do toho Gianta. Ale tvá teorie, že pro tvoje ježdění je karbonu škoda, je mylná. I na těch svých 30 až 50km poznáš rozdíl a třeba tě to pak naopak bude bavit víc a budeš časem posouvat vzdálenosti. 50tka není pro cyklistiku žádný věk. Takže jestli je prostor nad téma 45k, tak bych to rozhodně zvážil a udělal si radost. Ber to tak, že to je investice na dalších třeba deset let Byl jsem se dnes u brněnského Giantu podívat. Svezl jsem se na třech kusech - 2x hliník, 1x karbon. Kolem té prodejny samozřejmě člověk výhody karbonu nepozná. Zatím studuju weby a prospekty. Manželka už větří, že se něco děje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Díky všem za tipy. Ten Norek se mi líbí. Jsem zapomněl napsat, že roční nájezd u mých kluků je tak 50 až 100 km a to většinou se mnou na pivo a sodovku do vedlejší vesnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna To bych mrknul na nějaký bazar....a vzal cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Před hodinou, Beet napsal: Díky všem za tipy. Ten Norek se mi líbí. Jsem zapomněl napsat, že roční nájezd u mých kluků je tak 50 až 100 km a to většinou se mnou na pivo a sodovku do vedlejší vesnice. Tak třeba je to chytne, když budou mít pořádnej bajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna V 18. 8. 2024 v 7:12, Jarett napsal: Taky jsem 50+ Na silničce vozím Dura-Ace 52/34 a kazetu 11-34. Sem tam s tím objedu nějaký veteránský závody a zatím jsem všem stačil Nádherný kolo. Na veteránský závody si netroufám, mám málo najeto. Navíc můj živel je sníh veteránská kategorie Skicross, GS, nebo Super G. Nový kolo se zatím kupovat nemusí, servizák mě přesvědčil, že mám kolo dobrý Teď mám Sram Red tak vyměnil jenom přehazku a kazetu z nějaké nižší řady od Sram. Takže momentálně 52/36 a kazeta 10-36. O víkendu jedu na Klínovec tak to prověřím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna Včera jsem se stal hrdým majitelem tohohle mazlíka. Ne že by se jednalo o nějakou velkou střelu, každopádně po celoživotním ježdění na "zděděných kolech" s rámem co váží jak kdyby byl z olova je to velký posun. A na moje roční nájezdy v řádech maximálně nízkých stovek kilometrů to bohatě stačí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna před 1 hodinou, sam.svi napsal: CUBE Ahoj Same, budeš si k němu muset dokoupit oranžové Gravitymastery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 20. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna (upraveno) Jinak kluci děkuji za pomoc ve výběru gravela. Nakonec to dopadlo jinak, něž jsem čekal. Po vyzkoušení celkem 6ti gravelů jsem se dopracoval ke starší karbonové Meridě s opotřebením a nájezdem, kterého bych si já vůbec nevšiml a garancí od technika z Meridy. Zítra bych chtěl na ni složit zálohu. Cenově je na chlup v limitu, který jsem si stanovil. Když jsem ji zkoušel, vzpomněl jsem si na vás všechny, co jste mi o karbonu psali Silex 6000+ r. 2021 https://www.sterbabike.cz/merida-silex-6000-2021?srsltid=AfmBOoqHtBCn7sGFZOWhcJrwFTi9aVgQaFqpPFc6vNwUxaJ3jK5IGDGb Upraveno 20. srpna uživatelem Joe75 chyba v datu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam.svi Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 9 hodinami, Joe75 napsal: Ahoj Same, budeš si k němu muset dokoupit oranžové Gravitymastery Nepokoušej mě prosímtě, já se musím s hodinkami klidnit a navíc už jedny Casia mám. ale ne že by se k tomu nehodily, to každopádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna V 19. 8. 2024 v 21:49, African napsal: Mrkni na Norco, dělají fajnový bajky a určitě to jednou prodáš lépe než Decathlon, navíc bude kluk i trocha originální Odpružené vidle bych se nebál, kluk 12 ji má taky, základní model a pruží.. takový malý start do budoucna. Zvážil bych možná 27,5 nebo 29, výšku má tvůj kluk pěknou, ale na druhou stranu 12 letý kluci hledají výzvy po lesích, hledají své hranice a ta 27,5 jim toho blbnutí víc umožní bych řekl, můj názor. Ale to už je na Vás, ty víš co ho baví https://www.mojekolo.cz/norco-storm-2-jade-jade-27-5/ Tak jsem ho objednal. A těším se na něho, jako by mělo být moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna před 2 hodinami, Beet napsal: Tak jsem ho objednal. A těším se na něho, jako by mělo být moje. Jaký jsi objednal model, taky Storm? Jinak tatínkovi doporučuji totok, a Afri pukne závistí https://www.mojekolo.cz/norco-fluid-c1-green-white-29-axs-t-type/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna jj. Ten Storm co jsi doporučoval. A furt jsem bombardován otázkami, kdy už přijde. Tohle by pro tatínka nebylo. Tatínek má lehké HT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna před 3 hodinami, Beet napsal: jj. Ten Storm co jsi doporučoval. A furt jsem bombardován otázkami, kdy už přijde. Tohle by pro tatínka nebylo. Tatínek má lehké HT. Pecka, má krásnou barvu a pěkně dělaný celkově, bude happy ...Norkům zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Jedna z nejvíc frekventovaných cyklo / moto tras v okolí Prahy (Loděnice - Svatý Ján - Hostim) - nechápu ty debily, kteří rohodli, že oprava silnice bude nejdebilnějším způsobem a to postřikem nebo co to je… všude miliarda kamínků, fakt kokoti… jestli to takhle chtěj nechat, tak to bude hodně zajímavý… až se jim tam někdo přizabije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se