Oliver333 Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2023 Taky jsem ho viděl - nádhera. Koukám, že je nás z Proseka víc
Campino Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2023 Prišli mi konečne poriadne letné hodinky
kuncák7 Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2023 Tak jsem se byl dnes "projet" manželce pro ty plavky- 15 km Praha, pak Slánská a nakonec vesničky k Libochovicim, celkem 74 km- dle předpisu, klidnej styl, žádné myšky a podobne, 2x poskakování kolem nehody a auto se odvděčilo pěkným číslem u spotřeby. Tak potěšilo.
mamenec Odesláno 19. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2023 Jj. Na Radiožurnalu varovali kamioňáky, že je bude brzdit plížící se Octavia
polifka Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2023 ... a vzal jsi ty správný plavky? Abys nejel ještě jednou ....
tikzot Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2023 Jako mistrák volejbal holky, Německo, 3 sety z 0:2 s němkama za sebou a je to tam.!! Napínavý jako svině. Super gratulace a mám radost
Primm Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2023 Klukovi bude pristi tyden 12 let, par let se zajima o hodinky a skuhral, ze nema zadne dobre automaty, jen same quartz nebo smartwatch. V utery se mi povedlo vydrazit hnede Alpinisty a dnes jsem si je vyzvednul. Mam pro nej vyborny darek a radost, ze vyrusta dalsi chronopacient
Pepino777 Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2023 Pekna prace, ja v tom veku nemel ani digitalky Kde jsi drazil? Ebay?
Primm Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2023 před 34 minutami, Pepino777 napsal: Pekna prace, ja v tom veku nemel ani digitalky Kde jsi drazil? Ebay? Diky, ja ve 12 mel taky jen Montana digitalky s 8 melodiema . Doufam, ze to hned nekde nedodrbe. Drazil jsem elektronickou drazbu jednoho pawn shopu tady u nas, bydlim mimo CR.
African Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 Vyzvedl jsem kluka po týdnu ze střeleckého tábora, kde se odehrálo 22 úrazů, hlavně vyvrklé a zlomené kotníky, řezné rány a jiné Děti prý zapomínají chodit, no co mě tedy potěšilo že kluk se nám vrátil v pořádku
bohus76 Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 To je fajn, že je kluk v pořádku. A z čeho bouchali, vzduchovky ?
African Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 před 15 minutami, bohus76 napsal: To je fajn, že je kluk v pořádku. A z čeho bouchali, vzduchovky ? Všechno co střílí, asi tak - Nerf, Airsoft, laserové pistole, larpové luky a šípy; hry a bitvy o pevnost, bunkr a jiné; nebude chybět ani dvou denní bitva; dále zaměření na střelecké dovednosti, techniku střílení z kladkových a reflexních luku, kuše, vzduchovky, foukačky a praku; techniku a bezpečnost střílení, nebudou chybět ani táborové hry a bojovky, harc
DavidLC Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 KDYŽ TO ČTU, TAK ASI HLAVNĚ ŽE PŘIJELI VŠICHNI
mAra_ Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2023 Malá ještě bez prstů neumí počítat, ne tak, aby poznala kolik je hodin. Ale hodinky, když jdeme na hasičské slavnosti, vyžaduje...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se