Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se byl dnes "projet" manželce pro ty plavky- 15 km Praha, pak Slánská a nakonec vesničky k Libochovicim, celkem 74 km- dle předpisu, klidnej styl, žádné myšky a podobne, 2x poskakování kolem nehody a auto se  odvděčilo pěkným číslem u spotřeby. Tak potěšilo.

IMG_20230818_124253.jpg

Odesláno

Jako mistrák volejbal holky, Německo, 3 sety z 0:2 s němkama za sebou a je to tam.!! Napínavý jako svině. Super gratulace a mám radost😉👍🏻

Odesláno

Klukovi bude pristi tyden 12 let, par let se zajima o hodinky a skuhral, ze nema zadne dobre automaty, jen same quartz nebo smartwatch. V utery se mi povedlo vydrazit hnede Alpinisty a dnes jsem si je vyzvednul. Mam pro nej vyborny darek a radost, ze vyrusta dalsi chronopacient 😁

Alpinist.jpeg

Odesláno
před 34 minutami, Pepino777 napsal:

Pekna prace, ja v tom veku nemel ani digitalky :D Kde jsi drazil? Ebay?

Diky, ja ve 12 mel taky jen Montana digitalky s 8 melodiema 😀. Doufam, ze to hned nekde nedodrbe. Drazil jsem elektronickou drazbu jednoho pawn shopu tady u nas, bydlim mimo CR.

Odesláno

Vyzvedl jsem kluka po týdnu ze střeleckého tábora, kde se odehrálo 22 úrazů, hlavně vyvrklé a zlomené kotníky, řezné rány a jiné 😬 Děti prý zapomínají chodit, no co mě tedy potěšilo že kluk se nám vrátil v pořádku 😎

Odesláno
před 15 minutami, bohus76 napsal:

To je fajn, že je kluk v pořádku. A z čeho bouchali, vzduchovky ?

Všechno co střílí, asi tak - Nerf, Airsoft, laserové pistole, larpové luky a šípy; hry a bitvy o pevnost, bunkr a jiné; nebude chybět ani dvou denní bitva; dále zaměření na střelecké dovednosti, techniku střílení z kladkových a reflexních luku, kuše, vzduchovky, foukačky a praku; techniku a bezpečnost střílení, nebudou chybět ani táborové hry a bojovky, harc 😅

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...