Muffik Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 33 minutami, African napsal: Počasí úplně na pikaču, tak jsem aspoň dodělal třista osmdesátku Stavěl jsem ho pouhý měsíc a snědl u toho asi deset neurolů Hezký, jenže teď nastává klasická otázka - co a kam s tím?
African Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 25 minutami, Muffik napsal: Hezký, jenže teď nastává klasická otázka - co a kam s tím? Přesně
FantasticFabio Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 2 hodinami, Muffik napsal: Hezký, jenže teď nastává klasická otázka - co a kam s tím? Saturnu a přidělat ke stropu…….
kuncák7 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Furt tady nadáváte na zkostnatělost státního aparátu, ale já jsem důkazem toho, že funguje rychle . Byl jsem vysvětlit do informací, ať k nám neposílají každého, kdo řekne slovo parkování či parkovací, ale ať ho opravdu pošlou na místo, kde toto vyřizují, nejen, že se do mě pustil vrátnej, ale i bába na informacích. Tak jsem si to nenechal líbit a ejhle, než jsem dojel zpět do svého 5 patra, už se tu na mě řešila stížnost- to je rychlost světla . Víc smát se fakt nemůžu ( pro vysvětlení - posílaj sem hlavně špatně chodící a staré lidi - mám kancl naprosto nejdál od výtahu a musím je posílat do úplně jiného patra a hlavně budovy. Vypadám i já jako blbec, což prostě k titulům, co tu dostávám od lidí co jdou ke mě oprávněně a já nevyhovím, trochu přes čáru ). Ale stejně tohle potěšilo, já si na nikoho stěžovat nebudu a beru výměnou názorů vše za vyřízené. Holt každý to tu má jinak. 1
Prochy68 Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Potěšilo mě, že ještě existujou normální lidi 1
African Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června (upraveno) Odpověď šéfa jedné firmy na můj email Hello Vlastimil, due to the LGBTQIA+ agenda, you are not allowed to adress me Mr. anymore, maybe I feel today as Mrs. or as frog. Upraveno 10. června uživatelem African 3 1
Paw Odesláno 10. června Nahlásit Odesláno 10. června Potěšila mě reklama na Renault 5, kde zazněl song od Daft Punk, navíc s příznačným názvem Instant Crush https://www.youtube.com/watch?v=-WNEIsLvvjs
Gustaf Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června V 8. 6. 2025 v 14:10, warann napsal: No samo o sobe ne. Ale … jednak jsem rad ze je vse jen narazeny. Jednak, kdyz jsem se vymlel, sel pobliz typek, co mi pomohl a doprovodil me domu. No a v nemocnici delali vsechno mozny RTG, dokonce CT a tak. Ale hlavne mi zmerili tlak a namerili 130/70, coz moji kamosi, vrstevnici 50+ maji tak tak po praskach na tlak. Au au... ať si co nejdříve fit
warann Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 42 minutami, Gustaf napsal: Au au... ať si co nejdříve fit Diky. Tvl sesita brada v pohode, narazena celist taky. Ale ty zebra. Od soboty skoro nespim a hekam jak nejakej totalni zoufalec . A hlavne mi vrta hlavou, jak se to presne stalo. Podle vseho jsem o neco prorazil predni gumu, ta tim padem byla prazda ve zlomku sekundy, prazdnej plast se nejak smekl a uz jsem letel. No, kazdopadne jak jsem uz psal, dopadlo to vlastne dobre.
warann Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června V 10. 6. 2025 v 11:01, African napsal: Odpověď šéfa jedné firmy na můj email Hello Vlastimil, due to the LGBTQIA+ agenda, you are not allowed to adress me Mr. anymore, maybe I feel today as Mrs. or as frog. To je jako real?
African Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června před 1 hodinou, warann napsal: To je jako real? No jasně, napsal mi to šéf jedné velké Rakouské firmy s kterou asi půl roku spolupracujeme...nebudu jmenovat, aby za trest nemuseli vyvěsit duhovou vlajku 1
Zdenek1307 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Tohle mě dnes fakt potěšilo... a předevčírem taky 1
kuncák7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 11 minutami, Zdenek1307 napsal: Tohle mě dnes fakt potěšilo... a předevčírem taky Tiše závidím. Jen dotaz, kde to je? Přijde mi to povědomé.
Gustaf Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Tiše závidím. Jen dotaz, kde to je? Přijde mi to povědomé. U vody voe 5 1
kuncák7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 14 minutami, Gustaf napsal: U vody voe Sám sem si naběhl. Dobře mi tak. 1
Ajaj Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: Tohle mě dnes fakt potěšilo... a předevčírem taky Máš ňák vysoký tepy….nejsi ve stresu?
Gustaf Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 40 minutami, kuncák7 napsal: Sám sem si naběhl. Dobře mi tak. Pohoda Martine
kuncák7 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 43 minutami, Gustaf napsal: Pohoda Martine Naprosto vpoho ( zkoušel jsem novej telefon- iPhone a nemohl tam najít smajlíky). Uz jsem zase u svého a vše je ok 2
Zdenek1307 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Tiše závidím. Jen dotaz, kde to je? Přijde mi to povědomé. Istria, Krnica 1
Zdenek1307 Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června před 1 hodinou, Ajaj napsal: Máš ňák vysoký tepy….nejsi ve stresu? Ano. A navic to asi vyskocilo pri tom drinku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se