Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 33 minutami, African napsal:

Počasí úplně na pikaču, tak jsem aspoň dodělal třista osmdesátku :guitar: Stavěl jsem ho pouhý měsíc a snědl u toho asi deset neurolů 😆

20250608_154407822~2.JPG

Hezký, jenže teď nastává klasická otázka - co a kam s tím?

Odesláno
před 2 hodinami, Muffik napsal:

Hezký, jenže teď nastává klasická otázka - co a kam s tím?

Saturnu a přidělat ke stropu…….

Odesláno

Furt tady nadáváte na zkostnatělost státního aparátu, ale já jsem důkazem toho, že funguje rychle :thumbsup_anim:. Byl jsem vysvětlit do informací, ať k nám neposílají každého, kdo řekne slovo parkování či parkovací, ale ať ho opravdu pošlou na místo, kde toto vyřizují, nejen, že se do mě pustil vrátnej, ale i bába na informacích. Tak jsem si to nenechal líbit a ejhle, než jsem dojel zpět do svého 5 patra, už se tu na mě řešila stížnost- to je rychlost světla 🤣. Víc smát se fakt nemůžu ( pro vysvětlení - posílaj sem hlavně špatně chodící a staré lidi - mám kancl naprosto nejdál od výtahu a musím je posílat do úplně jiného patra a hlavně budovy. Vypadám i já jako blbec, což prostě k titulům, co tu dostávám od lidí co jdou ke mě oprávněně a já nevyhovím, trochu přes čáru ). Ale stejně tohle potěšilo, já si na nikoho stěžovat nebudu a beru výměnou názorů vše za vyřízené. Holt každý to tu má jinak. 

• Like 1
Odesláno (upraveno)

Odpověď šéfa jedné firmy na můj email 😆

Hello Vlastimil,

due to the LGBTQIA+ agenda, you are not allowed to adress me Mr. anymore, maybe I feel today as Mrs. or as frog. 😊

Upraveno uživatelem African
  • Haha 3
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 8. 6. 2025 v 14:10, warann napsal:

No samo o sobe ne. Ale … jednak jsem rad ze je vse jen narazeny. Jednak, kdyz jsem se vymlel, sel pobliz typek, co mi pomohl a doprovodil me domu. No a v nemocnici delali vsechno mozny RTG, dokonce CT a tak. Ale hlavne mi zmerili tlak a namerili 130/70, coz moji kamosi, vrstevnici 50+ maji tak tak po praskach na tlak. 

Au au... ať si co nejdříve fit 😉

Odesláno
před 42 minutami, Gustaf napsal:

Au au... ať si co nejdříve fit 😉

Diky. Tvl sesita brada v pohode, narazena celist taky. Ale ty zebra. Od soboty skoro nespim a hekam jak nejakej totalni zoufalec 😬. A hlavne mi vrta hlavou, jak se to presne stalo. Podle vseho jsem o neco prorazil predni gumu, ta tim padem byla prazda ve zlomku sekundy, prazdnej plast se nejak smekl a uz jsem letel. No, kazdopadne jak jsem uz psal, dopadlo to vlastne dobre. 

Odesláno
V 10. 6. 2025 v 11:01, African napsal:

Odpověď šéfa jedné firmy na můj email 😆

Hello Vlastimil,

due to the LGBTQIA+ agenda, you are not allowed to adress me Mr. anymore, maybe I feel today as Mrs. or as frog. 😊

To je jako real? 🙈

Odesláno
před 1 hodinou, warann napsal:

To je jako real? 🙈

No jasně, napsal mi to šéf jedné velké Rakouské firmy s kterou asi půl roku spolupracujeme...nebudu jmenovat, aby za trest nemuseli vyvěsit duhovou vlajku 😆

• Confused 1
Odesláno
před 11 minutami, Zdenek1307 napsal:

Tohle mě dnes fakt potěšilo... a předevčírem taky

20250612_174317.jpg

Tiše závidím. Jen dotaz, kde to je? Přijde mi to povědomé.

Odesláno
před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Tohle mě dnes fakt potěšilo... a předevčírem taky

20250612_174317.jpg

Máš ňák vysoký tepy….nejsi ve stresu?

Odesláno
před 43 minutami, Gustaf napsal:

Pohoda Martine 🍻😉

Naprosto vpoho ( zkoušel jsem novej telefon- iPhone a nemohl tam najít smajlíky). Uz jsem zase u svého a vše je ok 🤣🤣

• Haha 2
Odesláno
před 3 hodinami, kuncák7 napsal:

Tiše závidím. Jen dotaz, kde to je? Přijde mi to povědomé.

Istria, Krnica

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, Ajaj napsal:

Máš ňák vysoký tepy….nejsi ve stresu?

Ano. A navic to asi vyskocilo pri tom drinku 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...