Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera mě potěšilo, že jsem mohl svézt z Boskovic do Sloupu cizí paní s malým klukem, kterýmu se udělalo zle na pěším výletu a neměl sílu jít 2h zpět pěšky do kempu. Samotřejmě jsem mu hned řekl že takhle nastoupit k cizímu může jen s mámou! :)

• Like 4
  • Dát hlas 8
Odesláno

V pátek muzikál Noc na Karlštejně, moc se mi večer nechtělo, ale jsem rád že mě to ženský daly příkazem 😀 doporučuji, bylo to fajn 👍

• Dát hlas 1
Odesláno
V 5. 7. 2025 v 15:00, Spongebob napsal:

Včera mě potěšilo, že jsem mohl svézt z Boskovic do Sloupu cizí paní s malým klukem, kterýmu se udělalo zle na pěším výletu a neměl sílu jít 2h zpět pěšky do kempu. Samotřejmě jsem mu hned řekl že takhle nastoupit k cizímu může jen s mámou! :)

Ještě jsi ho měl nahlodat , že každej správnej kluk nosí pořádný hodinky , ať už na baterku , tak natahovací ….. je třeba dělat osvětu ….aby mohl říct jak dlouho musel jít pěšky a popřípadě položit otázku, kdy už tam budem ? 

Odesláno (upraveno)

Nico Hülkenberg se konečně dočkal a je na podiu ze startu z 19. místa, navíc za Sauber. Strašně mu to přeju.🥳

516735380_1022474786764080_3499812166232066814_n.jpg

Upraveno uživatelem Salamaster
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 5. 7. 2025 v 7:58, bohus76 napsal:

Bylo to na vycházce s Vítem a Mlsounem a vypadalo to jak nálety na nás 🙂 Těžko říct,zda něco stříkali ( delá se to vůbec ještě z letadel!?) , spíš mi to připadalo jako představení pro nás. 

Dnes jsou pravidla pro postřiky insekticidy a pesticidy ze vzduchu tak přísná, že je už v podstatě nikdo nedělá.  To co jsi viděl byla pravděpodobně letecká ochrana kukuřice. Nejde o chemický postřik, ale o biologickou ochranu pomocí parazitické vosičky Trichogramma. Ta klade vajíčka do vajíček škůdce a tím dochází k redukci líhnutí housenek zavíječe a omezení napadení kukuřice. 

• Díky 1
Odesláno
V 5. 7. 2025 v 7:58, bohus76 napsal:

Bylo to na vycházce s Vítem a Mlsounem a vypadalo to jak nálety na nás 🙂 Těžko říct,zda něco stříkali ( delá se to vůbec ještě z letadel!?) , spíš mi to připadalo jako představení pro nás. 

No taky že to určitě nálety byly. Šplíchali na vás chemtrails. Pokud jsi u sebe neměl ocet, jseš v háji. Teď Ti začnou růst zelený vlasy a růžový uši. Mám Ti změnit profilovou fotku? 🍻

• Haha 3
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 20 minutami, Oskar napsal:

Dnes jsou pravidla pro postřiky insekticidy a pesticidy ze vzduchu tak přísná, že je už v podstatě nikdo nedělá.  To co jsi viděl byla pravděpodobně letecká ochrana kukuřice. Nejde o chemický postřik, ale o biologickou ochranu pomocí parazitické vosičky Trichogramma. Ta klade vajíčka do vajíček škůdce a tím dochází k redukci líhnutí housenek zavíječe a omezení napadení kukuřice. 

Ano,nad kukuřicí létali,díky za vysvětlení 

Odesláno

Vcera borec v datartu. Vracel jsem do 14d cosi z esopu. Na ruce mel orliky, uvaril mne kafe, 10min jsme splkli o zivote, nakonec mne z pokladny vratil cash a cau. Kdyz si vzpomenu na svoji jepici karieru kdysi davno v elektru, tak muj pristup k zakaznikovi byl ponekud sveraznejsi.

Odesláno

Dnes máme s manželkou výročí svatby a dostal jsem telefon, prý abych lépe fotil, že to půjde samo. Dle prvotního "osahání a seznamování se" musím potvrdit, že chyba prostě není v telefonu, ale tímhle dárkem manželka prostě překvapila a to v kladném slova smyslu ( tuny nového oblečení nepotřebuju- stejně nosím svých oblíbených 5 triček, košil a kraťasů :-))).   

Odesláno

😮 TVL, A kde je tedy chyba? Nemáš taky prasklej drát? 🙂 🍻

Tak aby ses nevožral, máme uklizené áleje, 🤪

Odesláno
před 43 minutami, eloga napsal:

😮 TVL, A kde je tedy chyba? Nemáš taky prasklej drát? 🙂 🍻

Tak aby ses nevožral, máme uklizené áleje, 🤪

Chybu jsem neodhalil :-)). A to mě dnes čeká ještě "trauma" na ušním - slyším jako skladatel Smetana a objednání trvalo skoro 14 dnů. A nemám rád novoty- na ušní jdu poprvé, ale uznávám, že už je to nutný - neslyším ani manželku a to ani nemusím předstírat :-))

• Like 1
  • Haha 1
Odesláno
před 2 minutami, kuncák7 napsal:

Chybu jsem neodhalil :-)). A to mě dnes čeká ještě "trauma" na ušním - slyším jako skladatel Smetana a objednání trvalo skoro 14 dnů. A nemám rád novoty- na ušní jdu poprvé, ale uznávám, že už je to nutný - neslyším ani manželku a to ani nemusím předstírat :-))

Není to škoda nechat si to odstraňovat?🤣

• Haha 1
Odesláno
Před hodinou, Conrad napsal:

Není to škoda nechat si to odstraňovat?🤣

To jako že by měl začít komponovat? Třeba Byt-kojná nevěsta... 😉

Odesláno
před 54 minutami, eloga napsal:

To jako že by měl začít komponovat? Třeba Byt-kojná nevěsta... 😉

Na kompozici jsem ani tak nemyslel, spíše kvůli manželce, slyšet jen monotónní nediferencovatelný zvuk  z dálky jako když šumí Mumlavský vodopád a při tom si v klidu přemýšlet o svém musí být pohoda:guitar:

Odesláno
před 31 minutami, Conrad napsal:

Na kompozici jsem ani tak nemyslel, spíše kvůli manželce, slyšet jen monotónní nediferencovatelný zvuk  z dálky jako když šumí Mumlavský vodopád a při tom si v klidu přemýšlet o svém musí být pohoda:guitar:

Taková pohoda to není- manželka plynule zvedá hlas do hluku startujícího letadla, kdy i náš hluchej pes začíná reagovat na jakejkoliv povel ( což nikdy nedělal ). Mám to za sebou a bylo to OK, jen nesmím do ucha štourat klíčema či lžičkou od čaje ( prej jsem horší než malé dítě ).

Odesláno (upraveno)

Dnes mi pán s GLS říká: "Vy jste nějaký hodinkový král. Já vám pořád vozím hodinky ...."
(krabice s nápisem HELVETI a logem hodinek)
Musím konstatovat, že přízvisko "hodinkový král" mě potěšilo.

Upraveno uživatelem Vit
  • Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Hahaha, mě zas doručovatel (asi dva tydny zpatky) nechal listek na dverich ve 3. patre s napisem VOLEJTE a cislo. VOlam .. typek "FAKT SEM NECHTEL CHODIT NAHORU, DOZVONIL SEM SE SNAD NA PATY SOUSEDY, KDO SI NECHA POSLAT BALIK ZE ZAHRANICI BEZ TELEFONNIHO CISLA?? JAK TO MAM DORUCIT?" ... sice ne dnes, ale take potesilo. :D Pritom odesilatel TEL mel, jen nezadal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...