hinkle Odesláno středa v 12:13 Nahlásit Odesláno středa v 12:13 před 18 hodinami, kuncák7 napsal: Me slovo doma má velkou váhu , prohlásil jsem- žádného psa teď nechci. V sobotu jedeme přes celou republiku na jukandu, do Havířova. Asi jsem se ani moc nebránil. To ani nepoznáš, že máš pejska doma….
Prochy68 Odesláno středa v 12:33 Nahlásit Odesláno středa v 12:33 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Na to bohužel nezbude čas. Druhá zastávka bude chovná stanice v Bílém Kameni. Abych ve finále nevezl příslib na dva hajzliky . A jaka to bude rasa?
warann Odesláno středa v 13:59 Nahlásit Odesláno středa v 13:59 Před hodinou, Prochy68 napsal: A jaka to bude rasa? 1
Prochy68 Odesláno středa v 14:24 Nahlásit Odesláno středa v 14:24 před 24 minutami, warann napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Opravuji na korektni verzi, jake to bude plemeno?
Jehlan Odesláno středa v 15:02 Nahlásit Odesláno středa v 15:02 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: A jaka to bude rasa? Pyrenejský horský pes ?
Vit Odesláno středa v 15:21 Nahlásit Odesláno středa v 15:21 před 21 hodinami, kuncák7 napsal: Me slovo doma má velkou váhu , prohlásil jsem- žádného psa teď nechci. V sobotu jedeme přes celou republiku na jukandu, do Havířova. Asi jsem se ani moc nebránil. Taky mi zamlada Ženatý se závazky připadal absurdní. Čím jsem starší, tím víc mi to přjde jako podle skutečnosti. 2 1
warann Odesláno středa v 15:45 Nahlásit Odesláno středa v 15:45 Jakoze uz vidim @kuncák7 jak na zahrade buduje novou pergolu a v tom na nej z okna vola manzelka at uz jde domu. Martin - copak, mam hlad? manzelka - ne, je ti zima. 4
M109 Odesláno středa v 16:11 Nahlásit Odesláno středa v 16:11 Před hodinou, Jehlan napsal: Pyrenejský horský pes ? Ale kde, rýchla analýza destinácií a histórie indikuje malého knírača, že jo, Martine @kuncák7? Aj keď, ja mám pyreneja z tej oblasti (no, skoro, od Šumperka, bližšie k spomínanému Bruntálu), takže?
kuncák7 Odesláno středa v 16:32 Nahlásit Odesláno středa v 16:32 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: A jaka to bude rasa? Manželka původně nechtěla ani slyšet, prý vypadáme oba stejně, ale.... Zase malej knírač, cerno- strbrny. 1
kuncák7 Odesláno středa v 16:34 Nahlásit Odesláno středa v 16:34 před 21 minutami, M109 napsal: Ale kde, rýchla analýza destinácií a histórie indikuje malého knírača, že jo, Martine @kuncák7? Aj keď, ja mám pyreneja z tej oblasti (no, skoro, od Šumperka, bližšie k spomínanému Bruntálu), takže? Můj sen je velkej knirac, ale to bych neprosadil, takže beru model ve zmenšeném měřítku 1 2 4
FantasticFabio Odesláno pátek v 08:28 Nahlásit Odesláno pátek v 08:28 V 18. 3. 2026 v 15:24, Prochy68 napsal: Opravuji na korektni verzi, jake to bude plemeno? Kuncák hrubosrstý ….. možná …. 3
Jehlan Odesláno sobota v 18:41 Nahlásit Odesláno sobota v 18:41 Vyzkoušel jsem The Grandpa Soap Co - Pine Tar. Dal jsem to i na vlasy (když to má být léčivé) a teď páchnu jak mokrý krbovky. Ale pocit výborný
Bert Odesláno sobota v 20:06 Nahlásit Odesláno sobota v 20:06 Lurdes Gloria Manuel je halovou mistryní světa v běhu na 400 metrů ..... Obrovská gratulace! 1
prischera Odesláno sobota v 20:09 Nahlásit Odesláno sobota v 20:09 Obrovska gratulace a obrovska radost. Byl to fenomenalni zavod. A trochu doufam, ze par rasistickejm hejtrum praskla zilka…
Emiliano Odesláno sobota v 20:20 Nahlásit Odesláno sobota v 20:20 před 13 minutami, Bert napsal: Lurdes Gloria Manuel je halovou mistryní světa v běhu na 400 metrů ..... Obrovská gratulace! Ona tak nádherně běhá. To by měli vyučovat...
kuncák7 Odesláno neděle v 08:34 Nahlásit Odesláno neděle v 08:34 Včerejší výlet. Vyplatil se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se