Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 18 hodinami, kuncák7 napsal:

Me slovo doma má velkou váhu 🤣🤣, prohlásil jsem- žádného psa teď nechci. V sobotu jedeme přes celou republiku na jukandu, do Havířova. Asi jsem se ani moc nebránil. 

To ani nepoznáš, že máš pejska doma….

Odesláno
před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Na to bohužel nezbude čas. Druhá zastávka bude chovná stanice v Bílém Kameni. Abych ve finále nevezl příslib na dva hajzliky 🤣

A jaka to bude rasa?

Odesláno
před 21 hodinami, kuncák7 napsal:

Me slovo doma má velkou váhu 🤣🤣, prohlásil jsem- žádného psa teď nechci. V sobotu jedeme přes celou republiku na jukandu, do Havířova. Asi jsem se ani moc nebránil. 

Taky mi zamlada Ženatý se závazky připadal absurdní. Čím jsem starší, tím víc mi to přjde jako podle skutečnosti. 

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Jehlan napsal:

Pyrenejský horský pes ?

Ale kde, rýchla analýza destinácií a histórie indikuje malého knírača, že jo, Martine @kuncák7?
Aj keď, ja mám pyreneja z tej oblasti (no, skoro, od Šumperka, bližšie k spomínanému Bruntálu), takže?

Odesláno
před 3 hodinami, Prochy68 napsal:

A jaka to bude rasa?

Manželka původně nechtěla ani slyšet, prý vypadáme oba stejně, ale.... Zase malej knírač, cerno- strbrny. 

• Like 1
Odesláno
před 21 minutami, M109 napsal:

Ale kde, rýchla analýza destinácií a histórie indikuje malého knírača, že jo, Martine @kuncák7?
Aj keď, ja mám pyreneja z tej oblasti (no, skoro, od Šumperka, bližšie k spomínanému Bruntálu), takže?

Můj sen je velkej knirac, ale to bych neprosadil, takže beru model ve zmenšeném měřítku 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 4
Odesláno
V 18. 3. 2026 v 15:24, Prochy68 napsal:

Opravuji na korektni verzi, jake to bude plemeno? 😄

Kuncák hrubosrstý ….. možná ….

• Haha 3
Odesláno

Vyzkoušel jsem The Grandpa Soap Co - Pine Tar. Dal jsem to i na vlasy (když to má být léčivé) a teď páchnu jak mokrý krbovky. Ale pocit výborný 🤣

Odesláno

Včerejší výlet. Vyplatil se.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 7

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...