Prochy68 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Moc hezké, kde to trajdáš? Pas az 27.4. takze zatim u nas Cesky raj - Prihrazske skaly, ale musim rict, ze porad ma clovek co objevovat, i kdyz jsem si myslel, ze jsem videl skoro vsechno . Plusem je to, ze nikde nikdo, v sezone bych to asi nedal. Za celej den jsem potkal parek turistu a to jen z dalky.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Dneska velka parada Jaká max. šíře je povolena pro vstup ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Jaká max. šíře je povolena pro vstup ?Sire neni omezena, pas na cestovani budu mit 27.4 Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Sice 6 týdnů čekačka (už je G jak Rolex ) + se mezitím změnila zdravotní situace (takže je vlastně nepotřebuju. No to ale asi všech 10 hodinek), ale jsou NÁDHERNÝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Pred par mesici jsem vzal sestky a ted si zduvodnuju proc potrebuju sedmy Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 ja upgradoval z 5x plus a to už jsem přemejšlel hodně, jestli to má cenu. Funkčně jsou sedmičky super, ale na to moje ploužení…… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Pro me jediny plus solar a tim padem delsi vydrz, ale to vyuziju jednou za rok, takze zatim odolavam.Na sestky jsem presel kvuli tomu zkusit stredni velikost, trojky i petky jsem mel X.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 (upraveno) Tri dny relaxu Upraveno 2. dubna 2022 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Krasny hned bych si neco dal…ale na druhym . Na tohle uz asi koule v tomhle zivote nenajdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Kazdymu podle jeho gusta. Ja byl rad, ze jsem to tam se svym strachem z vysek prosel po turistickejch cestach, pricemz jsem se jednou rukou drzel zabradli a druhou psa Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Chystá se sraz spolužáků a někdo vytáhl fotku starou 30 let. Ani se tam poznat nechci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Chystá se sraz spolužáků a někdo vytáhl fotku starou 30 let. Ani se tam poznat nechci . Tak se přiznej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 @kuncák7Vidim vas, Donalde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Celej v černém. Jsou mi vidět skoro kotníky. To už snad není ani pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Tak jsem to taky trefil,yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Před hodinou, kuncák7 napsal: Celej v černém. Jsou mi vidět skoro kotníky. To už snad není ani pravda. Depeche mode, výborný Mě potěšilo, že jsme zpět z Egypta ve zdraví v ČR, a že děti velmi náročný program zvládli úplně bravůrně Kdyby kluk nemusel do školy, jsme dalších 14 dní, protože to bylo jedním slovem luxusní Máme za sebou s děckama Španělsko, Řecko a několikrát Chorvatsko, všechno má své krásy, ale Egypt je prostě TOP Příští rok repeté....jo a české pivo je české pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 To mi teda vysvetli co je top na Egypte treba oproti Spanelsku? Mozna tak to more jedine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 Afri,kde jsi tam přímo byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 @kuncák7 dobrý, taky jsem tě poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se