FantasticFabio Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna Při rozhrabávání krtin se objevil zčistajasna……desetníček kdese tam asi vzal? Inu kdese vzal , tuse vzalmoch by přinýst štěstí…. Šup snim do portmonky 2
Cin Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna To jsi nepochopil. To je úplatek od toho krtka: "Nech mě tu hrabat, budeš mít sedm let štěstí...!"
FantasticFabio Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 14:21, Cin napsal: To jsi nepochopil. To je úplatek od toho krtka: "Nech mě tu hrabat, budeš mít sedm let štěstí...!" Rozšířit To si ale kapánek spletl dobu….. dneska by to mělo bejt aspoň 10 míčů a von na mě s halířkama…. Jó kdyby hrnec zlaťáčků…. To by mě taky potěšilo…. No uvidíme jestli přinese štěstí……štěstí je krásná věc , ale prachy si za něj nekoupíš ….. jak zpívá klasik
FantasticFabio Odesláno 5. dubna Nahlásit Odesláno 5. dubna V 5. 4. 2025 v 16:14, Gustaf napsal: Základ na další dziemtycka Rozšířit Díky! Jen bych se musel rozhodnout který dříf není to úplně jednoduchý….. je jich ještě mraky , co potřebuju….. asi si půjdu vsadit…..v sobotu večer totiž nikde ledviny nevykupujou…… 2
kuncák7 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 11:06, vzduch napsal: Můj poslední fotbálek před výměnou kolene Rozšířit Preju ti, ať ti dobrá nálada vydrží co nejdéle a ať se vymena a rehabilitace podaří. 1
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Tak se mi nějakým způsobem podařilo přežít další rok a dostal jsem krásné dárky 3 4
kuncák7 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 15:31, African napsal: Tak se mi nějakým způsobem podařilo přežít další rok a dostal jsem krásné dárky Rozšířit Afri, gratuluju. U nás věk není tajemství, takže ti k 51 preju hlavně zdraví.
vzduch Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna (upraveno) Afri, hlavně zdraví přeji. Že věk je jenom číslo, je blbost! Upraveno 6. dubna uživatelem vzduch
warann Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 15:31, African napsal: Tak se mi nějakým způsobem podařilo přežít další rok a dostal jsem krásné dárky Rozšířit Tak kamo vse nej. Mne se za ten rok zase podarilo zapomenout, ze to slavime stejne. Toz nazdravi. Btw Lucky bastard mi prijde pro tuhle prezitost idealni nazev a rekl bych, te ani tebe nijak neurazi
Ajaj Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Všechno mladý kluci. Polovina života za náma, ale druhá před náma. tak na zdraví
African Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Děkuji moc kluci Přesně, je to jen číslo a pokud se člověk cítí jakš takš fajn, tak je všechno na pohodu. To warran: Ahá, tak to přeji také vše nejlepší a hlavně to zdravíčko
bohus76 Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 15:31, African napsal: Tak se mi nějakým způsobem podařilo přežít další rok a dostal jsem krásné dárky Rozšířit Gratulace Afri, hodně štěstí, zdraví a pohody .
warann Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna V 6. 4. 2025 v 17:12, Prochy68 napsal: Pánové ať Vám to tiká Rozšířit Díkes, ačkoli mám zrovna digitálky V 6. 4. 2025 v 17:33, Harwey napsal: @warann vsetko naj a nazdravie Rozšířit Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se