Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při rozhrabávání krtin se objevil zčistajasna……desetníček 🍀kdese tam asi vzal? Inu kdese vzal , tuse vzal✌️moch by přinýst štěstí…. Šup snim do portmonky🤪

IMG_1928.jpeg

• Dát hlas 2
Odesláno
  V 5. 4. 2025 v 14:21, Cin napsal:

To jsi nepochopil. To je úplatek od toho krtka: "Nech mě tu hrabat, budeš mít sedm let štěstí...!"

Rozšířit  

To si ale kapánek spletl dobu….. dneska by to mělo bejt aspoň 10 míčů a von na mě s halířkama…. Jó kdyby hrnec zlaťáčků…. To by mě taky potěšilo…. No uvidíme jestli přinese štěstí……štěstí je krásná věc , ale prachy si za něj nekoupíš ….. jak zpívá klasik🥳✌️😁

Odesláno
  V 5. 4. 2025 v 16:14, Gustaf napsal:

Základ na další dziemtycka 😆👍

Rozšířit  

Díky! Jen bych se musel rozhodnout který dříf😂🤪😂🤪 není to úplně jednoduchý….. je jich ještě mraky , co potřebuju….. asi si půjdu vsadit…..v sobotu večer totiž nikde ledviny nevykupujou……🙈

• Haha 2
Odesláno
  V 6. 4. 2025 v 11:06, vzduch napsal:

Můj poslední fotbálek před výměnou kolene😀

Obrázek WhatsApp, 2025-04-06 v 10.54.10_0b02b6a3.jpg

Obrázek WhatsApp, 2025-04-06 v 12.01.45_444d56cd.jpg

Rozšířit  

Preju ti, ať ti dobrá nálada vydrží co nejdéle a ať se vymena a rehabilitace podaří.

• Díky 1
Odesláno
  V 6. 4. 2025 v 15:31, African napsal:

Tak se mi nějakým způsobem podařilo přežít další rok a dostal jsem krásné dárky :guitar:

20250406_172855958~2.JPG

Rozšířit  

Afri, gratuluju. U nás věk není tajemství, takže ti k 51 preju hlavně zdraví.

Odesláno
  V 6. 4. 2025 v 15:31, African napsal:

Tak se mi nějakým způsobem podařilo přežít další rok a dostal jsem krásné dárky :guitar:

Rozšířit  

Tak kamo vse nej. Mne se za ten rok zase podarilo zapomenout, ze to slavime stejne. Toz nazdravi. Btw Lucky bastard mi prijde pro tuhle prezitost idealni nazev a rekl bych, te ani tebe nijak neurazi 🍻

IMG_4689.jpeg

Odesláno

Děkuji moc kluci 🤙 Přesně, je to jen číslo a pokud se člověk cítí jakš takš fajn, tak je všechno na pohodu.

To warran: Ahá, tak to přeji také vše nejlepší a hlavně to zdravíčko 🙏

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...