straspol Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 ZÁPLAVOU ZLATÝCH KLASŮ PÁDIL SEM SIVÝ PASTOR VIKTORIÁNSKÉ CÍRKVE, VYDÁVAJE VÁLEČNÉ RYKY...
Geodet Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 A co "Dobrodružství šesti trampů" (Rada a Žák).
pebe Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 Já si pamatuju hlavně od Ransomeho Vlaštovka a Amazonky, Trisečníci z Vlaštovky a další
Irwinek Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 před 2 hodinami, pebe napsal: Já si pamatuju hlavně od Ransomeho Vlaštovka a Amazonky, Trisečníci z Vlaštovky a další jo, vlaštovka a další díly byly taky čitelné . Teď se koukám na Pány kluky a pak se věnuji Kotletovi
Frostie Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 jo, vlaštovka a další díly byly taky čitelné . Teď se koukám na Pány kluky a pak se věnuji Kotletovi Jj, Páni kluci, to je klasika. Jinak také miluji knížky O. Batličky, mj. Přivedly mne k mému zájmu o rozhlas a radiotechniku.
marosh Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 Páni kluci a Krakonoš a lyžníci...sentimentální muzika od Hapky. I jako starý pičus na to čumím.
vojt Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 Batlička supr. A ještě jsem ujížděl na týdle knížce od Miloše Zapletala. Je to tady z Jizerek, kluk musí v rámci táborový zkoušky strávit noc a den sám v horách, a krom rejžování safírů se v divočině setká se smrtí. Fakt lahoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 před 4 hodinami, Geodet napsal: A co "Dobrodružství šesti trampů" (Rada a Žák). To je přece součást Bohatýrské trilogie : Vzpoura na parníku Primátor Dittrich, Dobrodružství šesti trampů a Tajemství žižkovského podsvětí...
M3maniac Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 Hoši, nebylo by dobré změnit název na co jsem skvělého přečetl?
straspol Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Odesláno 28. října 2020 Myslím, že je to tady správně, když nás pamětníky potěšila vzpomínka na dobrou knihu...
Borisslos Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 A já si teď, jak tady čtu všechny ty parády, vzpomněl, jak jsem hltal J.M.Trosku. Musím k našim do knihovny.
straspol Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 František Flos... Alois Topič...Emil Holub...
Irwinek Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 A Honzíkova cesta šup, jdem se potěšit zas něčím jiným, nebo nás odsud mladý vyštípaj :_D Já mám zítra volno a jedu si pro vínko Takovej malinkatej vinař, ale vínečko má vynikající a snad by mohly být prázdné silnice
straspol Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 Šmarjá, já úplně zapomněl že mám krabici červeného ještě v autě, před pár dny jsem si ho přivezl od kolegy a obě krabky jsem nepobral- tak to mě potěšilo, zrovna mi začíná znova chutnat víno udělám si pěknej večer...
mAra_ Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 (upraveno) Mě udělalo radost, že jsem skoro za den a půl zpevnil plot (pes nějak moc narostl) ... A že to drží jak svině moc... Abyste věděli, co je změnový bod : tak to prkno, kterým jsem to Přiklopil zvenku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. října 2020 uživatelem mAra_
Irwinek Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 před 1 minutou, mAra_ napsal: Mě udělalo radost, že jsem skoro za den a půl zpevnil plot (pes nějak moc narostl) ... A že ti drží jak svině moc... Abyste věděli, co je změnový bod : tak to prkno, kterým jsem to Přiklopil zvenku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tati, a kdo je za tím plotem? My, synku, my Promiň, musel jsem
eskimak Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 před 4 minutami, mAra_ napsal: Mě udělalo radost, že jsem skoro za den a půl zpevnil plot (pes nějak moc narostl) ... A že to drží jak svině moc... Abyste věděli, co je změnový bod : tak to prkno, kterým jsem to Přiklopil zvenku... Nacase to oslavit flaskou niecoho dobreho a pri tej prilezitosti dokupit parozie...
mAra_ Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 před 6 minutami, eskimak napsal: Nacase to oslavit flaskou niecoho dobreho a pri tej prilezitosti dokupit parozie... Vole jeste sem nevymyslel co s tím druhým.... Žena mě tlačí, abych to vyvěsil na viditelné místo, aby se za mě mohla veřejně stydět....
eskimak Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Odesláno 29. října 2020 před 2 minutami, mAra_ napsal: Vole jeste sem nevymyslel co s tím druhým.... Žena mě tlačí, abych to vyvěsil na viditelné místo, aby se za mě mohla veřejně stydět.... a ako velmi sa jej cudujes?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se