bluman Odesláno úterý v 08:33 Nahlásit Odesláno úterý v 08:33 56 minutes ago, Harwey said: kde si bral? tradicne v AT u Hofera 1
KFL Odesláno úterý v 11:11 Nahlásit Odesláno úterý v 11:11 Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří . 1 1
Murphy97 Odesláno úterý v 12:08 Nahlásit Odesláno úterý v 12:08 před 56 minutami, KFL napsal: Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří . no, za to nas tady jsi nasral 1 6
kuncák7 Odesláno úterý v 14:22 Nahlásit Odesláno úterý v 14:22 před 3 hodinami, KFL napsal: Dneska mi moje krásná a studená zubařka - při pohledu do zdravotní karty - řekla, že vypadám výrazně mladší a že ji to pokaždý překvapí. Nebudu lhát, trochu mi tím načechrala peří . A pak te zkasirovala . 1 6
Bert Odesláno úterý v 17:19 Nahlásit Odesláno úterý v 17:19 Ve vlákně o naštvání létají hrůzné zkazky o doručovacích službách. Já byl ale překvapen pozitivně. V úterý minulého týdne jsem si něco odsouhlasil technicky s Tikalem - univerzálka k soustruhu, nějaký čelisti, flanš, unašeč, ... U Vevor zaplaceno v úterý ve 12:30. Vevor má sklad v Německu. Balíček dorazil do Černošic ve středu 13:15. Mazec! 1
Teatime Odesláno úterý v 20:27 Nahlásit Odesláno úterý v 20:27 V 28. 11. 2025 v 14:18, geometr napsal: ... no přesně - slovy muzikanta: "Jenomže by Ti to ke klidu vůbec nepomohlo." Tak já nevim. Asi v tom bude nějakej háček. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se