Jan7 Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Procházka do trafiky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Pomezky dnes s děckama parádička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Taky už se těším, až vyrazíme na prkýnka
African Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 2 hours ago, Gustaf said: Taky už se těším, až vyrazíme na prkýnka Já taky, ale do Rakouska...se mi dnes zase protočili panenky, dali jsme odpo tři hodinky já s dvěma děckama a měl jsem to s nějakým tím hotdogem za 3 litry 1
Gustaf Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 3 minutami, African napsal: Já taky, ale do Rakouska...se mi dnes zase protočili panenky, dali jsme odpo tři hodinky já s dvěma děckama a měl jsem to s nějakým tím hotdogem za 3 litry Hele, zahraničí bych taky chtěl, ale zatím jezdíme s manželka sestry rodinou a tchanojc, takže vždy celou chalupu pro sebe. Dáváme Krkonoše. Co jsem koukal na skipasy, tak počítám s tím, že tam dáme nějakých 13k za 4 dny lyžování pro celou rodinu. Většinou beru dvoudenní skipas. Zahraničí bych taky bral, ale tam už to taky šlo nahoru. Ale to až pojedeme sami...no
zceyee Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 V 19. 12. 2025 v 15:42, African napsal: Mě ta Praha párkrát do roka velmi baví, máte tady zajímavé věci, to se musí nechat. Titanik výstavu doporučuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To vypada zes tam byl skoro sam. Ty tri velky modely dobry ale zbytek celkem nuda teda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 7 minutes ago, Gustaf said: Hele, zahraničí bych taky chtěl, ale zatím jezdíme s manželka sestry rodinou a tchanojc, takže vždy celou chalupu pro sebe. Dáváme Krkonoše. Co jsem koukal na skipasy, tak počítám s tím, že tam dáme nějakých 13k za 4 dny lyžování pro celou rodinu. Většinou beru dvoudenní skipas. Zahraničí bych taky bral, ale tam už to taky šlo nahoru. Ale to až pojedeme sami...no Uvidíme, minulý rok byl cenově na pohodu. Letos repeté West Dachstein, celý barák v Abtenau na pět dní v lednu pro osm lidí krásných 20.800,- takže tady jsme začali dobře, zbytek se uvidí Ale moc nevěřím tomu že Rakušáci čarují s cenami jak my tady.
Gustaf Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 2 minutami, African napsal: Uvidíme, minulý rok byl cenově na pohodu. Letos repeté West Dachstein, celý barák v Abtenau na pět dní v lednu pro osm lidí krásných 20.800,- takže tady jsme začali dobře, zbytek se uvidí Ale moc nevěřím tomu že Rakušáci čarují s cenami jak my tady. To je super cena...my to máme za 40k za roubenku pro 11 lidí ve Vrchlabí na týden. Vzdycky jezdíme na oblíbeném místo do Černého dolu, ale letos jsme to pokaučovali a už nebylo volno. Ceny jídla a pití teprve zjistíme, ale tak vždy tam byla ta vysokohorská přirážka.... 1
African Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 12 minutes ago, zceyee said: To vypada zes tam byl skoro sam. Ty tri velky modely dobry ale zbytek celkem nuda teda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Byl to myslím pátek ráno a ano, byli jsme tam defakto sami a to jsem přemýšlel o VIP vstupence aby jsme nemuseli stát ve frontě Jinak mě Titanic fascinuje od dětství, takže já byl mega nadšený...
filltos Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 2 hodinami, Gustaf napsal: To je super cena...my to máme za 40k za roubenku pro 11 lidí ve Vrchlabí na týden. Vzdycky jezdíme na oblíbeném místo do Černého dolu, ale letos jsme to pokaučovali a už nebylo volno. Ceny jídla a pití teprve zjistíme, ale tak vždy tam byla ta vysokohorská přirážka.... Roubenka v Hartě?
Gustaf Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 před 10 hodinami, filltos napsal: Roubenka v Hartě? Roubenka Honzík....je to tam někde za Vrchlabím asi 5 nových roubenek. Jinak jezdíme na Purkhybl do Černého dolu...
bohus76 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Překvapila Česká pošta, včera balík v Plzni, poslaný dopoledne a dnes v cca 9.10h u mě doma,teda Uherské Hradiště. Řidič příjemný, balík mi odnesl za vchodové dveře a popřál hezký zbytek volna, potěšilo.
filltos Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Před hodinou, Gustaf napsal: Roubenka Honzík....je to tam někde za Vrchlabím asi 5 nových roubenek. Jinak jezdíme na Purkhybl do Černého dolu... Jj znám, sem místní 1
gunman Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 V neděli jsem si objednal mikinu s potiskem mnou zaslaného textu a dneska mi ji pošťák dovezl. 1
Irwinek Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Blbost, ale dokonalá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bluman Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Novy pocitac uz je komplet doma, teraz ta zabavka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Bert Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 @Xenomorfus aktualizace alkoholového snažení: kurva, už podruhý mi letos netečou švestky .... no ale špendlíky jsou mňam Takže už vím, co si na cestu na drsný sever přibalím jako dárek.
Prochy68 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Před hodinou, bluman napsal: Novy pocitac uz je komplet doma, teraz ta zabavka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To mě zamlada dost bavilo, teď ani za Zlatý prasátko
Gustaf Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 před 9 hodinami, filltos napsal: Jj znám, sem místní Super...a co nějaký restaurace tam s dobrým pivem. Určitě si dám návštěvu u Krkonošského medvěda...
filltos Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 (upraveno) Pokud chceš zkusit netradiční piva, tak Oldschool pub https://oldschoolpub.cz nebo posedět u venkovního krbu, tak pivobar na náplavce https://pivobar.webnode.cz/. Jestli chceš klasickou čtyřku tak https://restaurantguru.com/Sklipek-Vrchlabi K jídlu buď Botta Caffe https://www.bottacaffe.cz/ , Locale Friuli https://localefriuli.cz/locale-friuli-vrchlabi/ , Coolino https://gendorf.cz/cafe-restaurant/ Ještě https://www.farma-restaurant.cz/ Očekávej ale vysokohorské ceny Upraveno 30. prosince 2025 uživatelem filltos 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se