kuncák7 Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 11 minutami, Honza.manta napsal: Já tam byl od 31. 12. čtyři dny, škoda, co se tam někdy potkat? Klidně, Honzo, kam chodíš ty? Rád bych něco nového. Já se potuluju většinou kolem místa rodiště táty - Strašice, Mirošov, Dobriv až po místo části své vojny - Příbram, Jince, Rozmital. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2021 před 1 minutou, kuncák7 napsal: Klidně, Honzo, kam chodíš ty? Rád bych něco nového. Já se potuluju většinou kolem místa rodiště táty - Strašice, Mirošov, Dobriv až po místo části své vojny - Příbram, Jince, Rozmital. Takže ty jezdíš na vojenské. Já jezdím spíš na "Malé brdy" - Plešivec až Stožec a vše okolo nich a mezi nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 konecne! mozu WhatsApp smelo zrusit, Telegram je najlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Teď aby ho používali i ti ostatní okolo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 vacsina znamych zacala pouzivat telegram, ked som zacal ignorovat whatsapp(v case, ked vyhlasili, ze budu zasielat reklamy uzivatelom, po kupe ksichtoknihou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Tak to pak máš v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Snažím se o leden kompletně bez chlastu. 1.1. jsem to odstartoval decentní sklenkou vína s tchánama, ale od té doby to držím! Zajímavé, že se mi lépe spí, nebudím se blbě v noci. Jen mě trochu znervózňuje 2 litrovka pivního speciálu, který se má spotřebovat do 20.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Pošlu ti adresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Jak říká tchán - pivo není alkohol a vodu jsem pil naposled na vojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 před 8 hodinami, jovani napsal: konecne! mozu WhatsApp smelo zrusit, Telegram je najlepsi! No, akorát je nějaká jistota, že Telegram nedělá (nebude dělat) to samý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 jedina utecha je, ze Telegram nevlastni Facebook, ale Rusi ... no, majjtel Telagramu uvazuje nad reklamou, ake akou formou ...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) před 2 hodinami, ismit napsal: Snažím se o leden kompletně bez chlastu. 1.1. jsem to odstartoval decentní sklenkou vína s tchánama, ale od té doby to držím! Zajímavé, že se mi lépe spí, nebudím se blbě v noci. Jen mě trochu znervózňuje 2 litrovka pivního speciálu, který se má spotřebovat do 20.1. Jestli se ti po chlastu blbě spalo, tak jsi nepil tu správnou značku nebo správný alkohol Já měl kdysi problémy s pitím, ale teď už piju bez problému. Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Chce to najit tu spravnou miru. Ja treba po sesti spim lip nez po ctyrech. Clovek by si na mel dat pozor a nechodit spat nedopity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) Moje pití cca 5 piv rozložených do týdne a občas minipanáček whisky se za problematické asi označovat nemůže. Samozřejmě prosinec byl trochu intenzivnější. Teď si chci dokázat ten měsíc. Ta věc se spaním s tím nemusí souviset, nevím. u mě platí, že víc než 2 piva za večer > ráno sebemenší náznak bolení hlavy > morální kocovina - není to lehký, hehe. Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 S touhle mirou vydrzis v pohode rok. A nebo se na to vyser uplne. Takhle to stejne nema zadnou budoucnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 hm, budu potřebovat nakoupit nějaké pitelné nealko pivo, kvůli trávení tučnejch jídel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Radek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Chlapi, sucho má bejt až v únoru ne?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 (upraveno) Já znám z Finska ten leden (tipaton tammikuu). Ten únor, to je taková česká ochcávačka. Mám kámoše, který už potřeboval fakt zatáhnout za brzdu a ten drží od 1.1. do masopustu a myslím že to protáhl až do velikonoc. V létě si to pak vynahrazuje. Upraveno 7. ledna 2021 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Mě dnes potšila změna pracovní náplně, když přištálo na stole něco, co neznám... takže jsem studoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se