Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, Honza.manta napsal:

Já tam byl od 31. 12. čtyři dny, škoda, co se tam někdy potkat?

Klidně, Honzo, kam chodíš ty? Rád bych něco nového. Já se potuluju většinou kolem místa rodiště táty - Strašice, Mirošov, Dobriv až po místo části své vojny - Příbram, Jince, Rozmital. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, kuncák7 napsal:

Klidně, Honzo, kam chodíš ty? Rád bych něco nového. Já se potuluju většinou kolem místa rodiště táty - Strašice, Mirošov, Dobriv až po místo části své vojny - Příbram, Jince, Rozmital. 

Takže ty jezdíš na vojenské. Já jezdím spíš na "Malé brdy" - Plešivec až Stožec a vše okolo nich a mezi nimi.

Odkaz ke komentáři

Snažím se o leden kompletně bez chlastu. 1.1. jsem to odstartoval decentní sklenkou vína s tchánama, ale od té doby to držím! 🙂
Zajímavé, že se mi lépe spí, nebudím se blbě v noci.
Jen mě trochu znervózňuje 2 litrovka pivního speciálu, který se má spotřebovat do 20.1.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ismit napsal:

Snažím se o leden kompletně bez chlastu. 1.1. jsem to odstartoval decentní sklenkou vína s tchánama, ale od té doby to držím! 🙂
Zajímavé, že se mi lépe spí, nebudím se blbě v noci.
Jen mě trochu znervózňuje 2 litrovka pivního speciálu, který se má spotřebovat do 20.1.

Jestli se ti po chlastu blbě spalo, tak jsi nepil tu správnou značku nebo správný alkohol 🙂

Já měl kdysi problémy s pitím, ale teď už piju bez problému. 🙂

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Moje pití cca 5 piv rozložených do týdne a občas minipanáček whisky se za problematické asi označovat nemůže. Samozřejmě prosinec byl trochu intenzivnější. Teď si chci dokázat ten měsíc. Ta věc se spaním s tím nemusí souviset, nevím.
u mě platí, že víc než 2 piva za večer > ráno sebemenší náznak bolení hlavy > morální kocovina - není to lehký, hehe.

Upraveno uživatelem ismit
Odkaz ke komentáři

Já znám z Finska ten leden (tipaton tammikuu). Ten únor, to je taková česká ochcávačka.
Mám kámoše, který už potřeboval fakt zatáhnout za brzdu a ten drží od 1.1. do masopustu a myslím že to protáhl až do velikonoc. V létě si to pak vynahrazuje.

Upraveno uživatelem ismit
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...