havrosz Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 V 25. 10. 2021 v 10:27, Tomas_2002 napsal: Chtěl jsem si to postnout na FB, ale pak si říkám, jestli to zas za ten 30d ban stojí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Posledni slova Jana Palacha: Palach akhbar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Ty vole tak tohle je ještě o úroveň nebo dvě pod Linxem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Me to desne pobavilo. Pritom takova blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Posledni slova Jana Palacha: Palach akhbar! Hodně nechutné ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 1 minutou, Lynx12 napsal: Hodně nechutné ... Virbl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Tenhle je tak blbej, že se ho sem stydím dát, ale v kontextu posledních příspěvků... Pizza puristi ho třeba ocení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Martare, ten je super.Jsme v humoru. Koho Palach pobouril, omlouvat se nebudu. Nejsem Kuncak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Pizzovej dobrej. Palach je v poho, já mám černej rád. Jen mne pobavila reakce Lynxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Je to hrozně starý, asi jsem to sem kdysi dával, ale Honza mě inspiroval trhem. Přijde děda do krámu a kouká co by koupil. Zastaví se u jablek, otočí se na prodavačku a povidá Pani copa je tohle? To jsou jabka dědo. Aha, tak bych si vzal kilo. A jestli byste mi to mohla zabalit po kusech. Po kusech?? No je to divnej požadavek, ale když Vám to udělá radost dědo.. Děda se začne rozhlížet dál, zastaví se u švestek a zase se ptá A copa je tohle paninko? To sou švestky dědo. Aha aha, tak taky kilo. A taky po kusech! Prodavačka už obrací oči v sloup, ale má kšeft, tak to začne balit. Děda se posune k dalšímu regálu, najednou se zastaví a ptá se A paninko copa je todle černý? Ježiš dědku na to se vyserte, to je mák!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Tímhle profilem jsem se dneska docela zabavil, doporučuju hlavně pro všechny co někdy dělali fotografa, grafika, modela... https://www.instagram.com/neslobytolevnejc/?utm_medium=copy_link Zatím nejoblíbenější příspěvek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 5 hodinami, martar napsal: Tenhle je tak blbej, že se ho sem stydím dát, ale v kontextu posledních příspěvků... Pizza puristi ho třeba ocení... Náhodou, supr Havaj delali v Grossetu. Kdysi jsem si ji na Míraku dával…to byly časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 27 minutami, hinkle napsal: Náhodou, supr Havaj delali v Grossetu. Kdysi jsem si ji na Míraku dával…to byly časy. Hm, jasně. a mamka Ti všetky príhody z detstva porozprávala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 3 hodinami, hinkle napsal: Náhodou, supr Havaj delali v Grossetu. Kdysi jsem si ji na Míraku dával…to byly časy. Kdysi jsme jedli i kuřecí stejk s broskví a eidamem a brali to jako nóbl pokrm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 No jasne, prsa pani senkyrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Co je na tom vlastně špatnýho ta pizza s ananasem nebo stejk s broskví? Jako že to frčelo v devadesátkách a teď už je to z módy a každej je strašně uvědomělej jak to má bejt správně? U mě doma na vesnici má soused malou vinárnu a tak vaří už od těch devadesátejch úplně stejně. Plátek s broskví a k tomu mega obloha a hrany. Nemusim to furt, ale jednou za uherskej rok na to rád zas zajdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 (upraveno) Vono asi ani tak nejde vo to jak to ma bejt spravne. Spravne to samozrejme neni a i hovno si zakaznika najde, to neni argument. Z myho pohledu jde spis vo to, ze se ta doba, moznosti, vzdelani a uroven vcetne ocekavani, jaksi prirozene posouva, jako ve vsem, a zkratka to co bylo vrcholem porevolucni gastronomie je dnes ve svetle globalni znalosti a souvislosti hodno tak mozna paty cenovy. A to nic proti broskvym ani ananasu. Ale jako nekdo s koreny na Sicilii muzu dosvedcit, ze zrat pizzu priborem nebo si na sunkosyrovej pie flaknout ananas z konzervy je duvod ke zvazeni lokalni genocidy. (Prosim brat s humorem a nadsazkou) Upraveno 27. října 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Ital by si na pizzu ananas fakt nedal, ale jinde proč ne Stejný, jako když si v Polsku běžně lijou do piva šťávu, bych blil… dokonce jsem tam viděl do piva dávat i med. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 5 hodinami, ragu napsal: Tímhle profilem jsem se dneska docela zabavil, doporučuju hlavně pro všechny co někdy dělali fotografa, grafika, modela... https://www.instagram.com/neslobytolevnejc/?utm_medium=copy_link Zatím nejoblíbenější příspěvek Dobrý, takový český https://clientsfromhell.net/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se