Bert Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Protože se chováte jako banda kokotů, a nevážíte si toho, co máte na talíři, tak: Jo, a tohle vlákno LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Unlock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Setkají se Kohn a Roubíček a Roubíček říká: "Tak jsem si koupil slona." "Co dělají se slonem?", diví se Kohn, "vždyť musí toho hodně sežrat a asi taky všechno podupe." "Ale kdepak", odpovídá Roubíček, "je neuvěřitelně všestranný. Na zimu vypustí bazén, s vodou umyje auto a je tak hrozivý že mi nikdo nepřijde na návštěvu, ani tchyně." "To zní zajímavě", připustí Kohn, "a prodali by mi ho?" Roubíček se chvíli vykrucuje, ale nakonec svolí. Asi po měsíci se opět oba pánové sejdou a Kohn hned začne lamentovat. "No to jsem si dal! Vždyť ten slon sežere víc než cela rodina dohromady, všechno podupe a hrozně řve a jak velké dělá bobky!" A Roubíček hned odpovídá: "Takhle ale nesměj mluvit o tom sloníkovi. Takhle ho neprodaj." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Tahle židovská verze se mi nelíbí, raději takto: Potkají se dva kamarádi. - Jak se máš? Dlouho jsem tě neviděl - Výborně, člověče, pořídil jsem si slona. - Slona? Co s ním? - To je ti báječná věc. O krmení se nemusím starat, spase mi trávník, takže ho mám jak golfový hřiště, umeje mi auto, děti si ním hrají. No fakt skvělý. - To zní dobře. Na kolik přijde takovej slon? - Tak většinou kolem třiceti tisíc, ale že jsi to ty, prodám ti ho za dvacet. - Fajn, domluveno Potkají se po pár týdnech - Teda ty jsi mi dal! Trávník zdupanej, stromy olámaný, všude samý hovno, rozsednul mi auto, děti se ho bojej a manželka se chce rozvádět! - Nehezky mluvíš o sloníkovi, takhle ho neprodáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Doznávám. Znovuuvítání v HUMORu sloníkem mě nahlas rozesmálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Sloník je nejvíc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 O par dni neaktualni, ale kdyz bylo vlakno zavreny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 O sloníkovi jen v dobrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 potká se mravenec se slonem a zahrají si na skovku první piká mravenec. mravenec počítá do 50 a pak jde hledat a hned slona najde protože je veliký pak jde pikat slon napočítá do padesáti a hledá týden, měsíc a pak říká ty vole ten mravenec je snad v prdeli mravenec vyleze ze slonovi prdele a rozčíleně řekne"TY JSES KOUKAL!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Tak ten je vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Když už máme tohle vlákno zas otevřené, přidám opakovaně svůj oblíbený. Říká paní Schrödingerová manželovi: "Proboha Erwine, co jsi dělal s tou kočkou, vždyť je napůl mrtvá!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 43 minutami, Waya03 napsal: Když už máme tohle vlákno zas otevřené, přidám opakovaně svůj oblíbený. Říká paní Schrödingerová manželovi: "Proboha Erwine, co jsi dělal s tou kočkou, vždyť je napůl mrtvá!" Už to tady bylo, ale nemůžu nenavázat.. Mně se na kočkách líbí, jaký jsou čistotný. Třeba ta Schrödingerova je furt jak ze škatulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Jde si takhle mamut po savaně a potká ho zuřivá banda slonů a zmlátí ho jak psa. Mamut takhle chvíli leží, pak vstane a povídá: „Zatracení skini!“ Slon potká žábu a slon říká: „Máš zelenou píču, máš zelenou píču!“ A žába říká: „Hmmm, aspoň nemám čuráka mezi očima.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Je dobře, že je vlákno zpět, chybělo mi Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 před 1 hodinou, tikzot napsal: Je dobře, že je vlákno zpět, chybělo mi Díky! Dobrej taky chválím že se to tu uklidnilo a vlákno je zas otevřený super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 9. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se