Cin Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Vlákno "Komentáře k buzerantům, židům a jinému póvlu" je jinde, není to moc vtipný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Jeden lehce košilatej... ale co, když jsou tu ty kozy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Humor tak černý, že by mohl sbírat bavlnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 5 hodinami, Lynx12 napsal: Humor tak černý, že by mohl sbírat bavlnu. Tyhle černý mám moc rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Tyhle černý mám moc rád A co pěstuješ, že jsi s nima tak spokojenej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 před 19 minutami, Tomak napsal: A co pěstuješ, že jsi s nima tak spokojenej ? Ale tak občas posekat trávník, něco vykopat....atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Dnes se mi povedlo rozbít urnu s babičkou. Chtěl jsem to před maminkou utajit, ale babička mě naprášila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 „Neznáte nějakého odborníka na GDPR?“ – „Znám.“ „Super. Můžete mi na něj dát kontakt?“ – „Nemůžu.“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 před 3 hodinami, KFL napsal: Dnes se mi povedlo rozbít urnu s babičkou. Chtěl jsem to před maminkou utajit, ale babička mě naprášila. Perfektní, takový mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Kdyz uz jsme u tech cernejch, tak tedy jeden hardcore... takove to, ze kdyz se smejete, tak koukate provinile okolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Ten je trochu slabší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Před hodinou, Waya03 napsal: Ten je trochu slabší Ten je odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Asi z U.S.A. No jo pravda, ze krome toho, ze je hodne cernej, je i slabsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 ...ale na druhou stranu... škoda ho zahodit. Bavlnu by sklidil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 před 21 minutami, Gustaf napsal: ...ale na druhou stranu... škoda ho zahodit. Bavlnu by sklidil. ...nebo by se na něm dalo klečet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se