johny357 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 V 8. 12. 2023 v 21:16, Laff napsal: Ufff... Řidič osobáku v 1:03? Tohle není humor. Každému říkám: když už to nejde jinak a musíš na dálnici zastavit, máš 3 sekundy na to, abys byl za svodidlama. Ten kamion za tebou totiž veze "řidiče", který si čte, kouká na film, vaří si oběd, nebo rovnou spí. 3 vteřiny. Já si to úplně nedokážu představit v autě 1 dospělý a dvě malé děti. Které spí a pak se ti všemožně brání rozepnutí pásu dětské sedačky a vyndání z auta. Když jsem si do videa promítl vyndavání dětí z auta tak 1) bych byl mrtvý (při vyndavání dítěte z auta moc nesleduješ, co se za tebou děje) a za 2) Musel bych si vybrat, které ze dvou dětí vyndám z auta a které tam nechám. To už je lepší zůstat v autě, zejména pokud mám kolem sebe prostor, protože část energie nárazu se přemění na pohyb auta.. Každopádně díky za video, ale je pitomost ho dávat do sekce humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 No... a ty výčitky, když to přežiješ a dítě ne, ať už ses ho pokoušel vyndat nebo zůstal sedět... Fuj tajbl. Jsou situace, do kterejch se prostě nechceš dostat. Bezmoc je snad to nejhorší, co jsem v životě zažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Já jsem teda rád, že jsem to viděl, protože bych v takové situaci v tom autě asi zůstal gečet... Od teď si teda sakra pohnu ven... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Pokud jsem se dobře díval, tak nejlepší bylo auto nacpat co nejblíž svodidel a ven z auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 V 10. 12. 2023 v 15:07, safi napsal: 3 vteřiny. 2) Musel bych si vybrat, které ze dvou dětí vyndám z auta a které tam nechám. taková Sophiina volba, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Přátelé, prosím, skončeme debatu ohledně příspěvku člena @polifka Svůj názor na jeho myšlenkové postupy jsem jasně napsal v žumpě. Máte - li potřebu se k tomuto ještě vyjádřit, pokračujte tam. Obnovme v tomto vlákně humor. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 před 50 minutami, Lynx12 napsal: Vtip dobrej, ale nebylo to v devonu, ale v karbonu. O sto až dvě stě milionů let později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Jo, to se dobře pamatuje: devon, karbon, xenon, proton, Manon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 11 hodinami, Honza.manta napsal: Vtip dobrej, ale nebylo to v devonu, ale v karbonu. O sto až dvě stě milionů let později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 14 hodinami, Hasňa napsal: Jo, to se dobře pamatuje: devon, karbon, xenon, proton, Manon. Máš tam chybu. Poslední období není Manon, ale Mamon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 9 minutami, Horhe napsal: Tenhle obrázek mi visí v kabinetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se