Duke650 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Tvl, Keňská kosmická agentura... https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kenya_Space_Agency 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Uff 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Ursula hratelna…teda v tyhle AI verzi, realne asi ne . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Přijde chlapík do sauny a vidí, že je tam skupina feťáků, která tam hulí trávu. Chlapík si sedne bokem a zamračeně se na ně dívá. Za chvíli se jeden z nich zvedne a říká mu: "Pane, dejte si s námi jointa, přijdete na jiné myšlenky" "Ne nedám, se mnou to stejně vůbec nic nedělá, škoda trávy." Feťák odejde, ale za chvíli je tu jiný, zase, s jointem: "Tak to aspoň jednou zkuste, svět bude barevnější, budete v pohodě!" "Ne, to už je za mnou, se mnou to skutečně vůbec nic nedělá, jenom bych vám toho jointa zbytečně oslintal" Tak feťák zase odejde, ale za chvíli je tu další a zase chlapíka přemlouvá. Ten nakonec rezignuje: "Tak to sem teda dejte" ... (dá si práska, rychle vyfoukne a vrátí jointa). "No vidíte, říkal jsem to, nic to se mnou nedělá, škoda trávy!". Pak jde druhé kolo, tak se chlapík zase nechá přemluvit, dá si rychlého práska, vyfoukne kouř a říká: "No vidíte, zase nic, je to škoda trávy, nic to se mnou nedělá" Jak tak podává toho jointa dál, všimne si, že jeden z feťáků mu sebral šaty a utíká s nimi ven ze sauny. Chlapík vyběhne nahý ven a honí feťáka po ulici. Ten ale naskočí do taxíku a ujíždí pryč. Nahý chlap si tedy stopne taky taxíka a říká taxikáři: "Prosím vás, jeďte rychle, musíme chytit tamhleten taxík. V něm sedí feťák, má moje oblečení a peněženku, až ho chytneme, tak vám zaplatím. Taxíkář mu uvěří a sleduje to taxi. Už ho skoro mají, když uvíznou v zácpě. Chlapík říká taxikáři: "Hmm, to už ho asi nedohoníme, co?" "No to teda ne, ale to mi je celkem jedno, mě spíš vadí, že vy mi nezaplatíte. Ale víte co, já jsem homosexuál, vy jste docela pěkný chlap, takže bychom si nějak mohli vyjít vstříc." Chlápkovi tedy nezbývá nic jiného, než souhlasit, Vjedou do lesa, taxíkář ho tam praští do hlavy, znásilní, vyhodí z auta a ujede. Chlapík se až po chvíli probere na pasece, když ho něco zastudí na zádech. Otočí se, a vidí že ho očichává statný jelen. Strašně se lekne, zařve, a jelen uteče. Chlapík se z toho leknutí málem podělal, tak dřepne na pařez a začne si ulevovat, když v tom okamžiku mu někdo položí ruku na rameno a říká mu: "No pane, jak si to představujete, srát nám tady v sauně?!" 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Muž leží na smrtelné posteli, už si v duchu odpočítává zbývající čas, když tu ucítí lákavou vůni čerstvých koblih. Sesbírá poslední síly, doplazí se do kuchyně a natahuje ruku po koblize . V tom přiběhne manželka a plácne ho přes ruce : "Necháš to?! To je na pohřeb!" 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna před 44 minutami, tikzot napsal: Wolksvagon vidim, Renault nikolivěk . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Podívej se na obrázek na mobilu ze strany co jsou foťáky. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna A teď ikx lidí otáčí mobily 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Děte do prdele! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se