warann Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. března Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Novinka z Polska - vrták do těžko přístupných míst. Ideální dárek pro každého kutila! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března před 11 hodinami, Duke650 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To sedí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
absolut Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. března Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března před 4 hodinami, odjinud napsal: Novinka z Polska - vrták do těžko přístupných míst. Ideální dárek pro každého kutila! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zapomněli na kardan. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března Přijde úředník z finančáku do synagogy za rabínem a říká: musím u vás udělat finanční kontrolu ! Takže: co děláte se zbytky svíček? rabín : Posbíráme je a pošleme zpátky do továrny na výrobu svíček. Oni nám pak čas od času pošlou jednu bednu svíček zdarma. úředník : To byste ale měli z toho daru platit daně! A co děláte s drobky od rozdávaného chleba pro chudé? rabín: Posbíráme je, pošleme zpět do pekárny. Oni nám čas od času pošlou krabici chleba zdarma. úředník: To byste ale měli zase z tohoto daru platit daně! A co děláte s předkožkami z obřízek? rabín: Posbíráme je a pošleme na finanční úřad a oni nám pak čas od času pošlou zpátky takového čuráka, jako jste vy! 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-jak-to-bylo-se-zbrani-ve-snemovne-271665 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Pan Wasserman vyjde z domu. Potřebuje taxi. Ejhle, jeden volný právě přijíždí. Pan Wasserman ho staví, nasedá a pochvaluje si: „Tak se mi to líbí.“ Taxikář se ozve: „Perfektní načasování. Jako Chajim.“ Pan Wasserman se diví: „Jaký Chajim?“ „Chajim Jankel, samozřejmě“, odpovídá taxikář, „člověk, kterému vždycky všechno vyšlo. Jako vy. Potřeboval taxi. Přijelo taxi. Ne jako já. Když já potřebuju taxi, vystojím důlek.“ Pan Wasserman ho chlácholí: „Nikdo není dokonalý.“ „Kromě Chajima“, oponuje taxikář. „Byl to mimochodem i skvělý atlet. S fotbalem to dotáhl až do Tatranu Prešov! Ne jako já. Já jsem dobrej okopávat tak akorát brambory.“ „Tak tohle znám“, utěšuje ho pan Wasserman. „Ojvajvoj“, nedá se zastavit taxikář, „Chajim tancoval skoro jako Harapes. To já mám obě nohy levý!“ „Jak vás tak poslouchám“, podotknul pan Wasserman, „tak ten Chajim Jankel musel být opravdu extratřída!“ „To jste tedy trefil“, naříkal taxikář, „třeba doma. Chajim nikdy nezapomněl žádné výročí, narozeniny, jmeniny a šmeniny. Učiněný poklad. Nikdy nepotřeboval žádné řemeslníky, všechno opravil sám. Ne jako já. Měním žárovku, a celá čtvrť je bez proudu.“ To už začínalo být i pro pana Wassermana zajímavé: „To na světě asi není mnoho takových, jako Chajim Jankel.“ „No to si pište, že ne“, kvílel taxikář, „jak se Chajim choval k ženě? Dokázal pro ni udělat první poslední. Nikdy se nehádal. Ne jako já, klidnýho slova u nás neuslyšíte.“ „To musel být zážitek“, odtušil pan Wasserman, „se s takovou mimořádnou osobností setkat!“ „Já jsem se s ním“, povídá bezbarvě taxikář, „nikdy nepotkal.“ Pan Wasserman je překvapen. „A tak odkud toho o něm tolik víte?“ Na to taxikář dutě: „Vzal jsem si po něm vdovu.“ 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Bureš se už chystá na volby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 10 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března V 7. 3. 2025 v 21:45, ragu napsal: Jeden pro fajnšmekry: What was Sean Connery's worst ever sexual experience? When he once asked a woman to sit on his face. OK, tak já se přiznám... Vycházel jsem z jeho národnosti a že tedy tento požadavek učinil ve Skotsku. No a tam člověk v sukni nemusí bejt nutně woman. A taky mi ta představa přišla vtipná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března není nad takovou tu lidovou moudrost AQPIxPf31Rm-NHrNnuq_URnJYzsiYVWERVuAQaprSaOlKg_iMhSJSTIgEiR68E_aCQ5BxyOIKRWCuxCBuN_PbWyl.mp4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března @shaggy To je klasika. Minimálně jednou ročně Jeopardy klipy všechny sjedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března (upraveno) Objevili díru na trhu... Novinka z Lidlu slibuje revoluci v přípravě svačin. Šunka má tvar přímo do rohlíku Zdroj: https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/sunka-na-rohlik-lidl-pikok-svaciny.A250312_132601_ekonomika_vebe Upraveno 13. března uživatelem odjinud 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března A přitom kaiserka je v podstatě rohlik ve tvaru šunky. 1 1 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se