Tom.mi Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Na kole vybržďovat kamion, to chce odvahu https://www.denik.cz/regiony/cyklistka-kolin-nataceni-za-jizdy-ridic-kamionu.html
Bert Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Já myslím, že to až zas tak o odvaze není. Docela jednoduše stačí být cyklopíča .... 1 3
elloco Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Celou dobu jsem čekal, že sebou flákne a ten kamion jí přejede... 1
Maro Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července (upraveno) Akorat v tom origo videu i ten kamionak sám přiznal, ze tam je zakaz vjezdu kamionů, takze on sám věděl, ze tam nema co dělat, ale prý zákazník zavelel, tak jel. Asi bych nedělal takove eskamoterske kousky, ale do špic bych ho poslal taky. Upraveno 28. července uživatelem Maro
geometr Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 12 hodinami, Lynx12 napsal: ... náhodou ... kdyby tohle přišlo v restauraci na stůl, tak mi to přijde vtipný a nápaditý. Navíc hodně lidí jí hamburgery příborama, že jo... 2
Bert Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července před 9 hodinami, Maro napsal: Akorat v tom origo videu i ten kamionak sám přiznal, ze tam je zakaz vjezdu kamionů, takze on sám věděl, ze tam nema co dělat, ale prý zákazník zavelel, tak jel. Asi bych nedělal takove eskamoterske kousky, ale do špic bych ho poslal taky. Podle vyjádření místních je tam tohle: Takže chápu, že bys jej poslal do špic, a následně možná oprávněně dostal po tlamě. Nevím. Jisté je, že ta cyklopíča na to, co dělala vůbec neměla právo. EDIT: našel jsem jeho vyjádření: Honza: S kamionem jsem musel složit 5 palec ve městě. K firmě vede zákaz mimo zásobování a poté úplný nad 16T. Ale jak se říká, zakaznik náš pán. Honza: Video jsem natočil, až byl úplný extrém, měl jsem zapnutou navigaci v mobilu. Autokameru nemám. Vjela mě do cesty a křičela, že tu nemám co dělat. Otázkou tedy zůstává, kde jej blokovala. Dle typu komunikace (viz zveřejněné video) TIPUJI, že v místě, kde ještě legálně jet mohl. EDIT2: pro jistotu video: https://www.instagram.com/reel/DMf36inMGfP/ 1
YPO Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Ta žena vůbec nevěděla jestli tam nějaký zákaz je nebo není. Jenom chtěla vysírat. Naprostej cyklo standard kterýho jsou plný instagramy. Musíš vystoupit, prošlápnout jí dráty a je po problému. 1
milomac Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července před 11 hodinami, YPO napsal: Ta žena vůbec nevěděla jestli tam nějaký zákaz je nebo není. Jenom chtěla vysírat. Naprostej cyklo standard kterýho jsou plný instagramy. Musíš vystoupit, prošlápnout jí dráty a je po problému. To takhle jednou asi rok před sametem v našem malém městě dostali ve vedení nápad, udělat z vydlážděné hrbolaté průjezdní ulice pěší zónu. Osadili dopravní značky a doprostřed silnice obří betonové květináče. Asi uprostřed ulice jsme měli firemní kancelář a garáž pro služební auto. Jednou v počátcích té pěší zóny jsme na příkaz šéfa vyjeli ze dvora a zařadili se za podobného "cykloprudiče". Kvůli těm květináčům jsem ho nemohl objet a on pořád držkoval, že tam nemám co dělat a blokoval mě. Byl to takový místní ochmelka, tak jsem to chvíli vydržel, troubil a pak bouchly saze, vyrazil jsem a stejně jsem o něj zavadil. Spadl nejdřív na kapotu, ohnul mně anténu a pak se sesunul na zem, jen chrastily blatníky. Kolega se mě jen zeptal, no tvle, není mu něco? A já na to ne, ten je jako gumovej .... Tak jsem zastavil, chlap se postavil, sebral kolo a pohrozil pěstí, takže tak.
YPO Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) Jo to sou skoro všechno takový hrdinové z pokojíčku. Jakmile vylezeš ven nebo projevíš vyšší účast tak je po problému. Už to mám vyzkoušený. Zatím jsem přes tlamu nedostal ale i to se může klidně stát. Upraveno 29. července uživatelem YPO 2
obrbobr Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července a to jsem si myslel, že tohle umí jen Chuck Norris 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se